Cocobirlozaur Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Cumpar , pt. Matiz , eleron , difuzoare ovale spate portbagaj si etajera (capac) portbagaj. Link to comment
Cocobirlozaur Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Difuzoare am rezolvat , m-a ajutat foarte mult Ionel , caruia ai multumesc inca o data. Mai am nevoie de eleron si etajera(capac)portbagaj. Link to comment
ti_ti Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Mai am nevoie de eleron si etajera(capac)portbagaj. Ai cerut o oferta la office@srcpieseauto.ro ? Cand caut piese eu incerc mai intai la SRC Piese Auto, dar pana acum nu mi s-a intamplat sa nu ma ajute. Bafta! Link to comment
Cocobirlozaur Posted September 7, 2010 Author Share Posted September 7, 2010 Etajera de portbagaj as cumpara-o noua , dar eleronul il iau S/H din motive de pret , bineinteles. Multumesc. Link to comment
Cocobirlozaur Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Am rezolvat. Se poate inchide. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts