Jump to content

...Si S-A Maritat Princess On Board...

Ami

Recommended Posts

O plaje, valuri, un pic de vant - cat sa faca coafura doamnei o amintire - prieteni si apropiati pentru a le fi alaturi. Plus, o seara plina de buna dispozitie.Cam asta ar fi - pe foarte scurt - momentul in care ea a devenit doamna Radan si el - domnul Arcuda. Ca de obicei si de aceasta data Regina Noptii Ileana a fost in miezul evenimentelor si - tot ca de obicei - la inaltime.

Asadar "de buna voie si nesiliti de nimeni" Xenna si Andrei s-au domesticit legal. Si noi am fost acolo vigilenti, nu care cumva sa ii vina vreunuia din ei ideea sa o stearga. Poate ca a facut-o din politiete, dar tanarul insuratel a marturisit ca grupul DWCC - gasca de amici pe care a primit-o la pachet odata cu partenera de viata - am fost nefitosi, nostimi si de nadejde. Am facut-o cu drag. Asteptam cu mult interes botezu...rile.

post-1167-065665700 1283838523_thumb.jpg

post-1167-027919400 1283838541_thumb.jpg

post-1167-055108600 1283838639_thumb.jpg

Edited by ileana
  • Like 1

Buna ziua ! Va vorbeste capitanul....( cu replica asta poate mai pacalesc pe cineva ca eu conduc treburile pe aici ) Multumim pentru urari... asteptam comentarile savuroase ale cronicarului OBI care , ca de obicei, a fost la inaltime...

PS: o fotografie mai putin ciufulita , si care sa imi scoata mai putin in evidenta organul olfactiv n-ai avut, bre ?

A lu' Xenna ?????? Bre voi stiti de cand ma chinui sa ma loghez si eu? Si sa incerce cineva sa se logheze cu o asemenea polologhie de nume de pe orice alt device decat laptop sau pc... Razbunarea va fi crunta ... Hmmm auzi A lu' Xenna...

Edited by Al lu' Xenna