adimfx Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Constructorul auto german Opel a prezentat miercuri, 8 septembrie, primele fotografii si informatii despre conceptul Opel GTC Paris, care va debuta fizic in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, in octombrie, prefigurand liniile noii generatii a compactei cu trei usi de la Opel, care se va numi probabil tot GTC. mai multe pe 0-100.ro Link to comment
Hassel Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Nu e concept e chiar prezentarea grafica a modelului de serie care va fi prezentat la Paris. Criminala toata masina, mai ales jantele. Sunt curios cum o sa arate cu parbriz panoramic. Vezi ca ai uitat sa mentionezi in articol de diferentialul limitat electronic fata. Anticipez de acum un 2.0 turbo de 275-280 CP si 400 Nm. Link to comment
adimfx Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 E concept. Adevarat ca versiunea de serie va fi foarte apropiata de acest concept, dar hai totusi sa nu o luam inaintea Opel cu informatiile. "> Link to comment
Hassel Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 (edited) Corect, eram prea entuziasmat. )"> Eu ma gandeam la varianta OPC, cand de fapt mai intai trebuie sa vedem versiunea "normala" Oricum, daca scoti din imagine gurile de evacuare si te gandesti la o masca fata mai "cuminte" poti sa te gandesti la o Astra in 3 usi, modelul de serie. Edited September 8, 2010 by Hassel Link to comment
adimfx Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Pai vezi. Macar suntem de acord ca ceea ce avem in fata este noul Opel Astra cu 3 usi sau noul Opel GTC. Lasand asta la o parte, masina arata foarte bine si abia astept sa o vad pe viu Link to comment
Hassel Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Deci au realizat desene dupa imagini reale. Link to comment
adimfx Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 Pai fotografiile din articol sunt ale unei masini reale. Nimeni n-a contestat asta. Dar e un automobil-concept, de prezentare, care nu va intra in productie exact asa, ci cu unele modificari estetice. Link to comment
Hassel Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Nu te-am contrazis, era o remarca Dar preferam niste poze in locul unor CGI-uri, probabil nu vor sa dea totul dintr-o data. Link to comment
adimfx Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Nu te-am contrazis, era o remarca Dar preferam niste poze in locul unor CGI-uri, probabil nu vor sa dea totul dintr-o data. Nu sunt CGI-uri. Sunt fotografii reale, ale unei masini reale, realizate intr-un studio. CGI inseamna pe romaneste photoshop, ori nu e cazul aici. Pana si pozele postate de tine arata clar ca masina exista in carne si oase. Din posturile tale imi dau seama ca nu ti-e foarte clar care sunt pasii pe care i-a ales Opel pentru lansarea noului GTC. In cazul asta, procesul e urmatorul: Opel prezinta un concept/concept-car (masina care nu va intra niciodata in productia de serie asa cum este, ci va suferi mai mici sau mai mari modificari in varianta "pentru popor"). Ulterior acestui moment va fi prezentata versiunea de serie in cadrul unui salon auto important, sau pur si simplu va incepe fabricatia modelelor de serie, modificate, fara a mai face mare tam-tam. Sunt publicate fotografii cu versiunea finala, iar apoi masinile ajung in showroom-uri. Link to comment
Hassel Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Nu sunt CGI-uri. Sunt fotografii reale, ale unei masini reale, realizate intr-un studio. CGI inseamna pe romaneste photoshop, ori nu e cazul aici. Adica vroiam niste fotografii reale, mai mult sau mai putin prelucrate ... Asta e reala : Asta e CGI like : Din posturile tale imi dau seama ca nu ti-e foarte clar care sunt pasii pe care i-a ales Opel pentru lansarea noului GTC. Multumesc pt info, crede-ma, nu era nevoie. Link to comment
Recommended Posts