scorpion Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 (edited) Dupa ce m-am despartit de gama Daewoo mi-au ramas citeva piese noi de Cielo :Senzor presiune A/C ( cu 2 pini ) - 30 ronRulment presiune ambreiaj 50 ronMotor stergator parbriz ( fara bielete ) - 50 ronPotentiometru CO 10 ronSenzor CTS - 40 ronMinere exterioare usa complete 1 st + 1 dr ( vopsite in negru) - 20 ron bucButon dezaburire - 10 ronButon ceata ( proiectoare ) - 10 ronSenzor kilometraj ( melcul de pe cutie ) - 40 ronSatelt semnalizare ( maneta ) -30 ronContact electric coloana directie -15 ronObturator claxon GL -10 RON .Livrare prin posta sau curier pentru cei interesati , in Bucuresti cred ca voi ajunge personal in urmatoarele 2 saptamini . pentru cei interesati pot pune poze pentru lamurire si evitare confuzii . Edited October 13, 2017 by Mircea Link to comment
myke Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) o poza te rog cu Contact electric coloana directie -15 ron este cea pe care aluneca volanul pentru claxon? Edited December 24, 2010 by Salex Link to comment
scorpion Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Nu este cel de pe volan , este cel de la coloana de directie din partea stanga , opus contactului cu chei mecanic . Daca este cineva interesat de mai multe piese de mai sus , fac reducere la pachet . Link to comment
Recommended Posts