paulcannibal Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Salut baieti, am o problema in a gasi prezoane pentru masina mea, un Lacetti 1.6 hatch. La reprezentanta mi-au cerut un pret de peste 40 Ron pentru un singur prezon + piulita, inmultit cu 16 ...ma doare capul, cum sa dau atatia bani pe niste suruburi? Va rog sa ma ajutati sa gasesc ceva aftermarket mai acceptabil ca pret. Multumesc anticipat! Link to comment
Tommy Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Incearca la orice firma care vinde jante, numai vezi pe cat iti trebuie, 19, 21 etc. Ei oricum livreaza si prezoane la jante. Link to comment
Mircea Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 www.janta.ro, mie mi-au livrat un set de piulite special pentru jantele mele (difera conul piulitei). Link to comment
paulcannibal Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 www.janta.ro, mie mi-au livrat un set de piulite special pentru jantele mele (difera conul piulitei). Multumesc pentru sfat insa nu au acolo. Am vorbit cu ei, au doar piulite pentru jantele de aliaj ori mie imi trebuie si prezoanele originale. Nu prea reusesc sa gasesc pe nicaieri, nici la marile firme de piese auto. Nu inteleg de ce, is niste cacaturi de suruburi. Link to comment
tolin Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 (edited) ... Nu inteleg de ce, is niste cacaturi de suruburi. Nu-i chiar asa, capetele asigura o strangere pe con a jantei. http://www.accesorii-auto.ro/?page=shop/flypage&product_id=1384&category_id=9e33bcf83b488df433c369bc92d079d1& Edited September 14, 2010 by tolin Link to comment
paulcannibal Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 Nu-i chiar asa, capetele asigura o strangere pe con a jantei. http://www.accesorii...c369bc92d079d1 Da, nu am vorbit de rolul lor, evident ca e important . Dar tot niste suruburi mai groase sunt. Link to comment
paulcannibal Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Pana la urma am rezolvat la reprezentanta, se pare ca primul agent de vanzari m-a informat prost. Un prezon + piulita costa 16 ron nu 40. Merci tuturor de raspunsuri! Link to comment
nicumarian2002 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Pana la urma am rezolvat la reprezentanta, se pare ca primul agent de vanzari m-a informat prost. Un prezon + piulita costa 16 ron nu 40. Merci tuturor de raspunsuri! 9.7 lei bucata la prezonul de roata de Lacetti , original GM... Link to comment
Recommended Posts