wol Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 nu mai am jante (de mult) nu am polita portbagaj Link to comment
danezu Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Salut, ma intereseaza racordul flexibil de la toba si triunghiul ala de plastic de la usa spate stanga(ornamentul negru).Te rog sa-mi spui daca le mai ai si preturile. Merci! Link to comment
wol Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 (edited) Salut, ma intereseaza racordul flexibil de la toba si triunghiul ala de plastic de la usa spate stanga(ornamentul negru).Te rog sa-mi spui daca le mai ai si preturile. Merci! trebuie sa verific starea racordului, ca nu mai stiu cat de bun era, eventual iti fac poze, 30 ron si ornamentul triunghiular exterior sper, ca ala interior era cu urechile sparte. deci ala ext 10 ron Edited December 8, 2010 by wol Link to comment
danezu Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Pai daca este in stare buna,adica nu rasufla il iau,defapt iau amandoua piesele. Sper ca ai inteles ce vreau eu de la tobe, trebuie sa taiem bucata flexibila dintre saxofon si catalizator.Ornamentul este cel exterior Bafta! Edited December 9, 2010 by danezu Link to comment
IONUT 23 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Salut,ma intereseaza consola schimbatorului,daca are si mansonul din piele...fa-i un pret si discutam..Multumesc! Link to comment
wol Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Salut,ma intereseaza consola schimbatorului,daca are si mansonul din piele...fa-i un pret si discutam..Multumesc! 50 ron, si ajunge si la tine in CT vinerea viitoare, printr-un prieten, daca vrei Link to comment
wol Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 (edited) > nu mai sunt: motor, usa stanga, usa dr. aripa dr, aripa stanga, alternator, electromotor, bloc sigurante motor, semnal dr si plasticul de sub far dr., capota, etrieri,somda lambda, geam dr fata, scaun sofer,far dr,semnal st,planetara dreapta, fuzeta dr., disc frana dr., luneta, jante,contact+chei+butuci usi+butuc portbagaj,grila plasctic stergatoare, ceasuri bord,geam lateral st fata > nu am polita portbagaj, nu mai am jante > rezervate:tetiere spate,comutator semnalizare SE (cu proiectoare) 40, far st cu plasticul bun, fara urechi rupte cu motoras 80,ansamblu filtru aer, >au ramas: plastic sub far st 10 brat stergator fata 15 buc oglinda dr cu reglaj interior 60, parbriz SE ( cu parasolar) 200 bord (fara capac airbag) 100, coloana directie 60 calorifer 100, aeroterma 100 tetiere spate 20 bucata, 30 amandoua polite portbagaj, cele pe care se prind boxele, 30 setul, sau 100 cu boxe standard, de fabrica macarale geam (model E) 40 geam usa spate st+dr cu cheder 50 geam triunghiular usa fata + cheder 40 mecanism inchidere usa 20 buc electroventilator 170 calculator 150 catalizator + tot ansamblu toba 300 toba finala 100 pompa benzina 150 rezervor benzina 50 usita rezervor 10 pompa frana + servo 100 disc frana putin uzat st. 50 buc ansamblu fuzeta cu rulment si disc stanga 130 buc arc+amortizor fata st si dr 100 buc punte spate completa 200 si multe altele... toate preturile sunt in ron si negociabile tel: 0786980300 Edited December 13, 2010 by wol Link to comment
mariusionutceausescu Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Maneta care deschide din interior portbagajul o ai? Link to comment
wol Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Maneta care deschide din interior portbagajul o ai? ramane pentru a mea, imi pare rau Link to comment
hmalex87 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 (edited) mai ai cumva al treile stop pe frana ma mai intereseaza tetirele spate daca nu s-au dat si aparatoarea accea de plastic de sub aripa, daca e in stare buna pe partea dreapta. Edited December 18, 2010 by hmalex87 Link to comment
mariusionutceausescu Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ramane pentru a mea, imi pare rau nu sti unde as putea gasi? am sunat pana si la craiova si nu mai au. spun ca ar fi fost pusa de la tico si ca nu mai exista ca piesa de schimb. Link to comment
wol Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 nu sti unde as putea gasi? am sunat pana si la craiova si nu mai au. spun ca ar fi fost pusa de la tico si ca nu mai exista ca piesa de schimb. nu stiu, incearca la radacini, si ei aduc pe comanda. si iti mai trimit pe pm un link poate gasesti la persoana respectiva mai ai cumva al treile stop pe frana ma mai intereseaza tetirele spate daca nu s-au dat si aparatoarea accea de plastic de sub aripa, daca e in stare buna pe partea dreapta. am al treilea stop 40 ron, tetierele sunt rezervate de aproape 3 sapt... daca nu le vrea te anunt, dar daca i-am promis ca i-le dau le tin pana se hotaraste... Link to comment
wol Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 > nu mai sunt: motor, usa stanga, usa dr. aripa dr, aripa stanga, alternator, electromotor, bloc sigurante motor, semnal dr si plasticul de sub far dr., capota, etrieri,somda lambda, geam dr fata, scaun sofer,far dr,semnal st,planetara dreapta, fuzeta dr., disc frana dr., luneta, jante,contact+chei+butuci usi+butuc portbagaj,grila plasctic stergatoare, ceasuri bord,geam lateral st fata,calorifer,pompa benzina,far stansamblu filtru aer, > nu am polita portbagaj, nu mai am jante > rezervate:tetiere spate,comutator semnalizare SE (cu proiectoare) 40,punte spate >au ramas: plastic sub far st 10 brat stergator fata 15 buc oglinda dr cu reglaj interior 60, parbriz SE ( cu parasolar) 200 bord (fara capac airbag) 100, coloana directie 60 aeroterma 100 tetiere spate 20 bucata, 30 amandoua polite portbagaj, cele pe care se prind boxele, 30 setul, sau 100 cu boxe standard, de fabrica macarale geam (model E) 40 geam usa spate st+dr cu cheder 50 geam triunghiular usa fata + cheder 40 mecanism inchidere usa 20 buc electroventilator 170 calculator 150 catalizator + tot ansamblu toba 300 toba finala 100 rezervor benzina 50 usita rezervor 10 pompa frana + servo 100 disc frana putin uzat st. 50 buc ansamblu fuzeta cu rulment si disc stanga 130 buc arc+amortizor fata st si dr 100 buc punte spate completa 200 si multe altele... toate preturile sunt in ron si negociabile tel: 0786980300 Link to comment
wol Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 > nu mai sunt: motor, usa stanga, usa dr. aripa dr, aripa stanga, alternator, electromotor, bloc sigurante motor, semnal dr si plasticul de sub far dr., capota, etrieri,somda lambda, geam dr fata, scaun sofer,far dr,semnal st,planetara dreapta, fuzeta dr., disc frana dr., luneta, jante,contact+chei+butuci,grila plasctic stergatoare, ceasuri bord,geam lateral st fata,calorifer, pompa benzina, far stanga, ansmblu filtur aer,comutator semnalizare SE (cu proiectoare),punte spate > nu am polita portbagaj, nu mai am jante > rezervate:tetiere spate,brat stergator fata >au ramas: plastic sub far st 10 brat stergator fata 15 buc oglinda dr cu reglaj interior 60, parbriz SE ( cu parasolar) 200 bord (fara capac airbag) 100, coloana directie 60 aeroterma 100 tetiere spate 20 bucata, 30 amandoua polite portbagaj, cele pe care se prind boxele, 30 setul, sau 100 cu boxe standard, de fabrica macarale geam (model E) 40 geam usa spate st+dr cu cheder 50 geam triunghiular usa fata + cheder 40 mecanism inchidere usa 20 buc electroventilator 170 calculator 150 catalizator + tot ansamblu toba 300 toba finala 100 rezervor benzina 50 usita rezervor 10 pompa frana + servo 100 disc frana putin uzat st. 50 buc ansamblu fuzeta cu rulment si disc stanga 130 buc arc+amortizor fata st 100 si multe altele... toate preturile sunt in ron si negociabile tel: 0786980300 se adauga instalatie AC fara radiator 150 Euro Link to comment
bgabriel Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Salut! Poti sa-mi spui daca masina are imobilizator? Link to comment
wol Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 Salut! Poti sa-mi spui daca masina are imobilizator? nu are Link to comment
ravatoni Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 matizul in ce clasa de poluare este ? M-ar interesa catalizatorul si toba daca este euro 3 sau 4 . Multumesc Link to comment
wol Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 matizul in ce clasa de poluare este ? M-ar interesa catalizatorul si toba daca este euro 3 sau 4 . Multumesc este din 2004, euro 2 Link to comment
ciotic Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 salut! as dori sa stiu daca ai si cat costa urmatoarele pierse: -bare longitudinale matiz -consola de la schimbator cu butoane pentru geamurile electrice-tot pt matiz -macaralele si motorasele de la geamuri electrice-matiz -oglinzi cu regalj manual.. astept raspuns..multumesc Link to comment
wol Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 salut! as dori sa stiu daca ai si cat costa urmatoarele pierse: -bare longitudinale matiz -consola de la schimbator cu butoane pentru geamurile electrice-tot pt matiz -macaralele si motorasele de la geamuri electrice-matiz -oglinzi cu regalj manual.. astept raspuns..multumesc bare longitudinale imi doresc si eu... deci nu am, singura chestie din lista ta, oglinda dreapta cu reglaj 60 ron Link to comment
wol Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 >au ramas si se mai adauga de la un matiz 2002: motor stergator fata 50 ron ansamblu stransmisie miscare de la motor la stergatoare fata 30 ron tripla st + dr 70 ron / buc grila plastic stergatoare 40 ron vas expansiune 15 ron usa fata dreapta 80 ron (are o zgarietura pt cei interesati pot trimite poze) usa fata st 50 ron (are chit pe ea si un pic de rugina pt cei interesati pot trimite poze ) usa spate st 100 ron usa spate dr 80 ron(are o zgarietura pt cei interesati pot trimite poze) haion + luneta 200 ron (sau separat luneta 150) capota 150ron are cateva puncte superficiale de rugina cablu + mecanism deschidere capota 20 ron parasolar st + dr 20 ron buc scaun sofer 80 ron scaun pasager 80 ron ceasuri bord 50 ron geam usa st si dr fata 50 ron buc calorifer 100 ron tetiere spate 2 buc 40 ron ambele plastic sub far st si dr 10 brat stergator fata 15 buc oglinda dr cu reglaj interior 60, oglinda ext fara reglaj 40 ron parbriz SE ( cu parasolar) 200 bord (fara capac airbag) 80, coloana directie 60 aeroterma 100 tetiere spate 20 bucata, 30 amandoua polite portbagaj, cele pe care se prind boxele, 30 setul, sau 100 cu boxe standard, de fabrica macarale geam (model E) 40 geam usa spate st+dr cu cheder 50 geam triunghiular usa fata + cheder 40 mecanism inchidere usa 20 buc electroventilator 170 calculator 150 catalizator + tot ansamblu toba 300 toba finala 100 rezervor benzina 50 gura umplere rezervor 25 ron usita rezervor 10 pompa frana + servo 100 disc frana putin uzat st. 50 buc ansamblu fuzeta cu rulment si disc stanga 130 buc arc+amortizor fata st 100 si multe altele... toate preturile sunt in ron si negociabile tel: 0786980300 se adauga instalatie AC fara radiator 150 Euro Link to comment
yoda Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Salut ! as vrea si eu daca se poate poze pt usile dreapta fata si spate (cel zgariate) Link to comment
wol Posted February 8, 2011 Author Share Posted February 8, 2011 Salut ! as vrea si eu daca se poate poze pt usile dreapta fata si spate (cel zgariate) da Link to comment
wol Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 (edited) > nu am polita portbagaj, nu mai am jante >au ramas si se mai adauga de la un matiz 2002: motor stergator fata 50 ron ansamblu stransmisie miscare de la motor la stergatoare fata 30 ron tripla st + dr 70 ron / buc grila plastic stergatoare 40 ron far st cu motoras 80 ron vas expansiune 20 ron usa fata dreapta 80 ron (are o zgarietura pt cei interesati pot trimite poze) usa fata st 50 ron (are chit pe ea si un pic de rugina pt cei interesati pot trimite poze ) usa spate st 100 ron usa spate dr 80 ron(are o zgarietura pt cei interesati pot trimite poze) haion + luneta 200 ron (sau separat luneta 150) cablu + mecanism deschidere capota 20 ron parasolar st + dr 10 ron buc scaun sofer 80 ron scaun pasager 80 ron centuri fata 25 ron bucata ceasuri bord 50 ron calorifer 100 ron tetiere spate 2 buc 40 ron ambele plastic sub far dr 10 ron buc ornament sub tripla st + dr 10 ron buc brat stergator fata 15 buc oglinda dr cu reglaj interior 60, oglinda ext fara reglaj 40 ron parbriz SE ( cu parasolar) 200 bord (fara capac airbag) 80, coloana directie 60 aeroterma 100 polite portbagaj, cele pe care se prind boxele, 30 setul, sau 100 cu boxe standard, de fabrica macarale geam doar fata (model E) 30 buc geam usa st si dr fata cu cheder 50 ron buc geam usa spate st+dr cu cheder 50 geam triunghiular usa fata + cheder 30 mecanism inchidere usa 20 buc electroventilator 150 calculator 150 catalizator + tot ansamblu toba 300 toba finala 100 rezervor benzina 50 gura umplere rezervor 25 ron usita rezervor 10 pompa frana + servo 100 disc frana putin uzat st. 50 buc ansamblu fuzeta cu rulment si disc stanga 100 buc arc+amortizor fata st 100 si multe altele... toate preturile sunt in ron si negociabile tel: 0786980300 se adauga instalatie AC completa buton, releu... (cu condensor nou in cutie ) 200 Euro Edited February 11, 2011 by wol Link to comment
ovidiu88 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Sal.Ma intereseaza mecanismul de inchidere de la usa din spate.Este de culoare alba si se vede prin gaura care este acoperita cu un abtibild negru.Acel suport sau ce este,are o ureche care este actionata de tija de la inchiderea centralizata si la mine s-a rupt si prin urmare nu-l mai trage pt a ridica butonasul.Ai asa ceva disponibil,l-am cautat pe la magazine dar cica nu se mai fabrica.Ms Link to comment
Recommended Posts