Jump to content

Achizitie Garaj: Pro Si Contra

mr_

Recommended Posts

O sa negociez si eu reducerea de asigurare. Probabil voi renunta si la asigurarea full, si voi merge pe o formula partiala.

La noi inchirierea unui garaj e intre 100 si 150€, iar a unui loc de parcare subterana pe la 80-100. Daca gaseam garaj cu 18€ nu ma mai complicam cu cumparatul. La preturi Belgia nu e Germania, din pacate... aici toate sunt mai scumpe.

In perspectiva achizitiei unei noi masini (inmatriculata aici, cu Nubira mai am voie pana in ianuarie dupa care trebuie sa o vand),

:o fftopic: De ce trebuie s-o vinzi?

Edited by Salex
  • 1 month later...

Iuhuu... incape si scuterul. Greu, dar incape. Insa e loc de mai bine, daca ma parchez mai excentric si mai castig si vreo 10cm in fata, unde acum sunt doua pneuri babane pe post de protectie anti-tamponare.

Si ar incapea si un set de jante de iarna, si eventual pe perete/tavan pot baga si biclele.

In weekend ii trag si un sezor de miscare legat la alarma de acasa, ca e suficient de aproape cat sa bata wirelessul.

Deocamdata am cheile, peste vreo doua trei luni o sa am si actele :D

Am clarificat problema terenului. Deci acolo este un lot de 7 garaje, si cei 7 magnifici proprietari de garaje sunt proprietari in indiviziune si pe terenul pe care sunt construite. Adica, sunt proprietar pe 1/7 din terenul intregului lot, fara sa fie neaparat vorba de terenul de sub garajul meu. Cum zic juristii, am 1/7 din fiecare distanta Planck la patrat din suprafata lotului :D

post-1523-035421500 1288947558_thumb.jpg

post-1523-043112200 1288947563_thumb.jpg

post-1523-056915400 1288947568_thumb.jpg

Edited by mr_

Senzorii spun ca nu mai am loc deloc cand in realitate am inca vreo 30cm :) O sa schimb cauciucurile alea cu o bucata de burete sau de polistire, mult mai subtire.

In cazul meu 20cm fac diferenta intre a baga scuterul si beat sau a-l baga de parca dezamorsezi o bomba, ca sa nu zgarii masina...