Jump to content

Valva Pcv A Schimbat-o Cineva

Recommended Posts

Din topic-ul dedicat valvei, am inteles ca ea ar trebui skimbata cand masina "iti da in nas" la frana de motor. A mea nu are nici pe dracu la mers, da nu a fost skimbata niciodata in 60k km. O avea rost s-o skimb?

• 2 weeks later...

:D Zgomot de la valva PCV defecta :D La fiecare franare, sau schimbare de viteza se auzea un Klonc destul de tare. :spumelagura:

Valva pe care tocmai o schimbasem, am pus-o in scrumiera, si se balanganea facand un zgomot superenervant :D

Nu am avut ce spuneati voi mai sus dar cand am curatat-o am vazut ca are arcul rupt!! :shock: am schimbat-o si nu e nici o diferenta. sigur are si alte efecte pe care nu le cunoastem!!

Sper sa nu ajungem la concluzia: "CONTEAZA IN CE POZITIE STAI IN MASINA", pai vezi de aia da in nas ca stai prea mult lasat pe spate cu scaunul si se schimba centrul de greutate care este invers proportional cu forta de franare si atunci intervine forta deflactoare asupra... etc.

Frate nu e mertzan sa mearga si la 70k la fel la 700 km, se mai uzeaza si ea.

Cred ca ar trebui inchis topicul, ca prea i se da atata importanta unei prostii de valve, daca ar stii unii ca TICO are vreao 5 sau 6 valve!

• 1 year later...