nt98adu Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Da, poti. Le matuiesti, le dai cu spritz chit, dupa care le poti vopsi gri. Culoarea la ceas, daca vrei musai, dupa ce desfaci ceasul aplici un plastic rosu intre ceas si ecranul exterior. Rezultatul: Te vei uita la ceasul de la mana sau telefon pt. ca in bord nu vei mai vedea mare lucru. Link to comment
madkat Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Misto. Tuningareala cu spray si captuseala usii dreapta sta prinsa in suruburi in cruce. Mai bine banii aruncati pe vopsea ii dadeai pe un maner usa dreapta, si un pumn de braduti. 1 Link to comment
catalynnn Posted October 31, 2010 Author Share Posted October 31, 2010 (edited) au venit si pleoapele cu grila si tips`u dar cu el nu am poze, inca . Edited October 31, 2010 by catalynnn Link to comment
Costi VLN Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Daca tot ai pus plasa pe grila de ce nu ai eliminat dungile din plastic,cele cu emblema? Link to comment
catalynnn Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 daca elimin plasticele.. care zici tu or sa se vada clanxoanele si metalu ala dupa mijloc care tine capota.. Link to comment
Costi VLN Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Eu am vopsit cu negru claxoanele si arata asa.Nu e mai ok? Link to comment
catalynnn Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 da.. arata foarte bine sa vad ce fac.. poate le tai si eu, azi am putina treaba.. ca am fost cu masina la ITP si mi`au dat jos foliile si azi ma duc sa`mi cumper altele mai negre ) sa le pun la loc ,poate maine o sa tai plasticele de la grila Link to comment
moga1688 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Taiele mai bine ,arata mai ok decat cum e acum,si daca chiar te deranjeaza ca se vad alea ,vopsestele negre cum a zis si Costi Link to comment
catalynnn Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 costi de unde pot face si eu rost de un stiker cu CIELOclub cum ai tu? Link to comment
steph Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 da.. arata foarte bine sa vad ce fac.. poate le tai si eu, azi am putina treaba.. ca am fost cu masina la ITP si mi`au dat jos foliile si azi ma duc sa`mi cumper altele mai negre ) sa le pun la loc ,poate maine o sa tai plasticele de la grila Sa pui si pe parbriz. Sa se vada copaia cum trebuie. 1 Link to comment
catalynnn Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 ai vrut sa faci o gluma? si trebuia sa rad a? Link to comment
madkat Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Nu, ar trebui sa gandesti oleaca. Link to comment
cristidavid Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 costi de unde pot face si eu rost de un stiker cu CIELOclub cum ai tu? ai mesaj pe pm! Link to comment
EM!L Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 metalu ala dupa mijloc Taiele [..] ,vopsestele @Steph, pe interior sau pe exterior? 1 Link to comment
steph Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Si pe interior si pe exterior. Daca il prinde iar "garda" scoate o folie si pleaca linistit cu tovarasii fara sa i se strice buna dispozitie ) Link to comment
catalynnn Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 garda nu se leaga de folia dupa geamurile laterale spate oricat de neagra ar fii ea , exista sanse sa te opreasca si sa se lege de folie doar la un control mai mare, care acum sunt mai rare ... Link to comment
Recommended Posts