Jump to content

Joia Asta?

Recommended Posts

sper ca veniti sa imi tineti de urat pt ca prima data de cand am carnetu' sunt singur,

al vostru,

vechi dar sper ca nu uitat,

peste

p.s

sper ca nu am uitat pe nimeni din cei vechi dar la ora asta si la concentratia de sange din alcool la ora asta e tot ce pot scrie, imi e dor de vechiul spirit :D si sper sa fie multa lume din cei vechi, cei cu care am inceput eu prezenta

p.s2

alezzu, leutzu, vlad, method, nfs, ticors, zmeu si altii, mi-a luat ceva sa imi aduc aminte aceste nickuri la aceasta ora, sper ca puteti ajunge macar pret de doua vorbe

Edited by pesteimputit

Eu am primit invitatia peshtelui pe telefon. Oricum de saptamana asta s-au mutat cursurile sotiei de joi - luni! Ca tot a adus peshtele vorba de cei vechi, m-am intalnit vineri cu 1Q Viper, care a fost foarte mirat ca se mai tin intalnirile daewooclub, in acelasi loc, la aceeasi ora si cu aceeasi membrii... Sper sa apara si el.

post-1465-076474700 1285016827_thumb.jpgpost-1465-042903600 1285016843_thumb.jpg

Edited by Sharpe

Acum vreo trei luni (parca), am fost pe-aproape sa prind o cursa de Bucuresti dar ... au intervenit modificari in program si n-am mai mers :mda: . Poate-n viitor.

As fi incintat sa ajung, daca-i posibil intr-o Joi, sa pot "da mina"cu membrii acestui Forum.

Eu am primit invitatia peshtelui pe telefon. Oricum de saptamana asta s-au mutat cursurile sotiei de joi - luni! Ca tot a adus peshtele vorba de cei vechi, m-am intalnit vineri cu 1Q Viper, care a fost foarte mirat ca se mai tin intalnirile daewooclub, in acelasi loc, la aceeasi ora si cu aceeasi membrii... Sper sa apara si el.

post-1465-076474700 1285016827_thumb.jpgpost-1465-042903600 1285016843_thumb.jpg

Nepoate, incerc sa ajung. Chiar mi-ar face o mare placere sa vad vechea garda ;)