Alezz Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Eu ajung pe la seven,am ceva de facut la rabla . Link to comment
EM!L Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 @Tommy, autografe dai? Link to comment
Tommy Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Numai la fani. Hai domle ca la cererea telespectatorilor apar si eu. Sa fac un play back. Edited September 23, 2010 by Tommy Link to comment
Salex Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Pe la 8:30 apar si eu. Sau noi ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Eu mai întârzii. Din motive de moşi trecuţi de 80 de ani care fug de moarte la volan pe drumuri europene. Sunt încă la la Sibiu Link to comment
Costi VLN Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Fratilor cata lume asta seara. Ma bucur ca am putut trange mana veteranilor acestui forum.Sper sa ne mai intalnim. PS,Abea astept sa vad poza de grup. Edited September 23, 2010 by velican_costi Link to comment
Salex Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Intr-adevar, multa multa lume. Din pacate nu toate momentele in care ati ramas fara vedere s-au concretizat in niste poze reusite, blitul aparatului nu bate la distanta prea mare. Totusi, iata niste poze dintre cele mai reusite : Bere fara alcool ... ce viata 3 admini intr-o singura poza ... Care ziceai mah ca ai nevoie de un briceag ? Leutzu ??? Si, desigur, poza de grup. Multa gamma insa se vede ceva ceva: Link to comment
Ami Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 (edited) Raport cladestin catre cronicarul Obi van Kenobi…. Ce spui, mai tatutule absent? Pe la inceputul saptamanii incepu a plange ala micu’ de Dunare, Peste pe numele lui, cum ca ii e dor de epoca de aur, cu oameni de soi si parcari pline, despre care scrisesi matale cartulia aia faina. Si uite asa scosera capsorul pe forum copii despre care nu eram siguri ca mai stiu sa tasteze www.daewooclub.ro sa zica ca nu se face sa lasam pestisoru’ umplut de dor. Cand, eliberata de corvoade radiofonistice, dadui buzna in locatia binecunoscuta, ceasul computerului de bord al dalbei Biencute arata deja apropierea de ora 21, iar in parcare era deja multa lume buna: NFS, Mitza si Vaxxi, ZLI,Emi, Bogdan G si a lui nevasta Sharpe (sau era invers?), mai noii, dar deja veteranii DjDark si Velican, vajnicul asigurator al ordinei si disciplinei, Maniakul. Ma uit mai bine si o vad pe Ileana noastra imbracata de parca se pregatea sa mai oficieze niscaiva casatorii. O intreb pe cine vrea sa mai nenoroceasca, in hohotele de ras ale Xennonului si Xennei lui (sic!) si-mi zice, plina de repros, ca Salexul, ale carui beri si seminte le consumam deja de ceva vreme, cel cu par intelept, ziceam, a mai intinerit un an, motiv de bucurie si pupaturi: sa ne traiesti, baiatule, sa fii sanatos si voios. Printre toti se misca vioi Peste, autorul convocarii ad hoc. Bravo, frate, zic, mare stimulator de mase esti, poate te angajeaza astia la sindicate sa starnesti manifestatiile alea de tre' sa dea jos guvernu’…N-apuc sa termin sugestia ca aud undeva in extrema stanga ceva despre niste anvelope in care un grai dulce moldovenesc isi baga…hait, ca aparu Tommy, sa…auzi si sa nu crezi! Sar-mana, am plecat, zice un glascior suav la urechea mea. Ma intorc si vaz zambetul lui Mike 1. Cum pleci, mami? Pai eu, am trecut doar asa, sa va vad…Adevarul e ca ne-a vazut omul, deci scopul era atins…Era pe acolo si simpaticul parinte de catica Rotweiler, fara animalut, dar cu masina, ceea ce pentru mine l-a facut mai greu de recunoscut. Pupacioasa cum ma stiti, dau sa iau pe inca unul in brate si ma lovesc de un feeling rece, a la Darth Vader – ala negru de respira greu. Din fericire nu era tat-su si respiratia era in parametrii: vorbim de numitul Satori si al sau echipament de motor, pe care l-am intrerupt cu efuziunile mele tandre, dintr-un dialog in folosul comunitatii cu Shenk, Vaxxi si NFS. Iete bre, trei admini si un moderator la un loc, ia sa facem noi o poza, zise Ileana. Care admini? Se mira Leutzu. Cum care? Aia ai forumului, ca doar nu cei de la West, se otara Ileana, iar Buflache a lu’ Salex se grabi sa execute imortalizarea ceruta. Cred ca astia mici au obtinut un discount de la Bogdan G la un bec de xenon ramas ratacit printr-o scrumiera, ca ne introbaga fata un blitz in ochi, de ne lasa in bezna cea neagra vreun sfert de ceas. Asa ca nu l-am vazut pe Pepino cand veni sa ma pupe. Ce faci mandro, unde e bijuteria aia de masina, da’ te tot lauzi cu ea? Nu apuc sa il conduc catre frumoasa don’soara, ca iaca isi facu aparitia un Logan fioros cu muuult albastru. Design opri in milocul incintei, sa vada lumea mandretea de masina. Bine ca n-am apucat sa deschid gura admirativ, caci doamnele forumului (Ileana si Xenna) au decis ca este sub demnitatea Clubului sa se entuziasmeze de un amarat de Logan...Schimbam amabilitati cu de-alde Vlad si Sharpe, cand parca furibund un Megane usor turtit la spate. Aveam sa aflam ulterior ca generatia celor care au prins razboiul, are inca multa impetuozitate in traffic iar daca nu le arati respectful cuvenit, se lasa cu atentionari la funduletz…Pana un alta din bolidul franco-turcesc se scobora Zmeul cel rau, fornaind pe nari in urma galopului pe care il sustinu de la Sibiu pana in curtea Polivalentei. Asa, ati venit cu totii, nu lipseste nimeni? Unde e Alezzu’?, mitralie el ferm. Fu, dar pleca devreme, veni rapunsul. Si Methodul? Chiuleste puslamaua! Asa se pare, dau eu sa raspund. E, hai, spuse Xennonul glumet, isi facu si el calculul ca mama Ileana sade aici pe pietre cel putin pana la ultima a cincea tigare de la miezul noptii, asa ca s-a dus la Oltenita, sa ii mai zica odata “la multi ani!” Ioanei-fata-Ilenei! Sesizand o usoara umbra pe figura senina a Reginei Noptii, ii articulez un ghiont lui Zmeu, care se puse pe povestit aventura cu octogenarii vitezisti din trafic, pentru a abate gandul protectivei casiere de la fiica sa si constateanul zburator. Bauram, sparseram seminte, impartiram glume. Am comis diverse poze de grup si grupuri si am evocat vremuri de alta data. Printre altele ne-am amintit, draga Obi, ca ne esti dator cu Cronicutza de saptamana trecuta. Sa nu care cumva sa iti inchipui ca scapi… Am pus la un loc pe laptopuri si stick-uri, pozele de la intalnirea bulgareasca si am mai barfit un pic despre nunta Xennei. Tocmai imi roteam privirile dupa un tufis cu mai putini sobolani in dotare, pentru a depozita ceva din brea NA consumata, cand o Honda Civic de culoarea azurului parca elegant. Descinsera dintr-insa Brainiakul si a sa mandra. “Tot cu aceeasi prietena esti?”, saluta cu uimire in glas Ilenuta. Inainte ca d-soara vizata sa poata suiera intrebarea care i se citea din priviri: “de ce se mira astia asa? Ce stiu ei si eu nu?” Am sarit noi sa indulcim pastila: e clar, te-ai ars, te insori! Ileano, mai ai masa, facliile si rogojinile de la evenimentul marital de zgudui tara de la Curcani pana la malul marii si inapoi ? Ca se pare ca ai ramas in paine. Fu randul Brainiacului sa ne sageteze cu privirea. Bine ca se deplasa conversatia catre alte sfere, caci altfel…Si da-i cu snoave si vorbe de duh, cu povestiri si istorioare, pana cand, cu un impuls parintesc, desavarsitul admin Vaxxi, cuvanta: “Tin sa va anunt ca e trecut de “maine”, deci propun sa fumam ultima tigare…” Ia uite, cum se facu din joi, vineri si nici nu ne-am dat seama. Sa speram ca il loveste dorul pe Pestisor din ce in ce mai des ca e tare fain…”Deci, mergem?” reveni Vaxxi plin de mancarici. Ileano, la cat de grabiti sunt adminu’ si Mitza lui, eu zic sa iti maresti sfera de activitati si cu botezuri, ca astia precis coc ei ceva intre doua pupaturi …. Cam asta a fost, Obi tata, iar daca am uitat ceva sau pe cineva, o sa ii trimit sa te cafteasca pe tine, caci cronicile forumului sunt jobul tau, iar tu il neglijezi caci te tii de zburataceli si golaneli… Pupacim pe toti… Edited September 24, 2010 by Salex Link to comment
Leutzu Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Si mai scarry este faptul ca baltagul ala era din masina Ileanei Link to comment
Wolfman Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 I-o fi ramas prin portbagaj de la ultimul atac al tribului. Link to comment
Ami Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Nee, la Curcani se da mai nou salariul in natura. Fiecarea ia dupa natura lui. Si au descoperit si astia natura de amazoana a Ilenei... Link to comment
VAXXi Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Zic doar atat: o intalnire de mare anvergura Link to comment
Mircea Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ce rau imi pare ca n-am putut ajunge Link to comment
Ami Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Am citit raportul catre Obi si imi cer scuze pentru ortografia deficitara. Se datoreaza orelor mici din dimineata si buclucasei de inspiratie care veni inainte de prima cafea a zilei... Link to comment
NFS Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ce sa mai zic, domne... decat Atmosfera de meci mare! <:-p> Link to comment
Salex Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Scary picture ) Nu stiu absolut nimic despre asta ! Clar ?! Link to comment
ZLI Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 partea proasta e ca fii-mea fuge in directia gresita. Link to comment
dan_m Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Cu intarziere pun si eu niste poze. Oricum a fost super. Trebuie repetata mai des. Link to comment
BogdanG Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 A fost o intalnire cum de mult nu am mai vazut, chiar m-am simtit ca la 25 de ani Link to comment
Pepinno Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Ufffff...tinerete,tinerete...ce vremuri...iaca se gasi unu care da pe la intalniri mai rar decat dau io...si totusi a reusit sa adune mai multi decat am fost noi vreodata fie ea si o intalnire programata...Am avut odeosebita placere sa vad atatia membri vechi laolalta...oameni pe care nu ii mai vazusem de o vesnicie si totusi nu s-au schimbat mai deloc ...o super intalnire cu super oameni de super caractere...Va pupacesc pe toti (chiar daca nu e stilul meu)si sper sa mai ne vedem pana da zapada... RESPEKT PeP` u... Link to comment
laurentziu83 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Frumoasa intalnire, ma bucur sa vad membri vechi ai forumului prezenti aici si de care n-am mai auzit nimic de muulta vreme. La mai multe. Dupa cum mi-o fi norocul, s-ar putea din toamna asta sa va vizitez si eu. Link to comment
iulia Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 (edited) As fi vrut si eu sa vin (multumiri Ileanei pe aceasta cale, am vazut mesajul offline) si chiar as fi venit, dar am avut un eveniment mai mult decat neprevazut. Pe foarte scurt, mi-a ars casa (apartamentul) luni (luni, saptamana trecuta) si nici macar haine fara funingine si/sau care sa nu miroasa a fum nu aveam (a fost vorba de un fum negru si dens, provenit si topirea multor aparate continand plastic, un fum care se lipeste peste tot si murdareste tot ce a mai ramas intreg) . N-a ars tot apartamentul pentru ca au venit 4 masini de pompieri intre timp; doar o parte din el. Oricum, e nelocuibil 1-2 luni si pentru mine acum pana si gasirea unei locatii zilnice e o problema, deci nu prea poate fi vorba de intalniri. As aprecia lipsa intrebarilor pe moment, a fost (si inca este) o experienta destul de traumatizanta. Edited September 30, 2010 by iulia Link to comment
Pedala Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 De-abia acum am vazut Off-line-ul de la Peste ca faceam pe dracu'n pai'spe si veneam si eu. Data aviatoare Link to comment
Recommended Posts