Tyby_G Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 (edited) Dupa cum se poate vedea din titlu, vand una bucata Opel Vectra C, an fabricatie 2003, aproape full. Masina a fost adusa personal din Germania in octombrie 2008 si inmatriculata in Romania in decembrie 2008. Are maxim 5 mii de km rulati in tara. Motorul este 2.2 DTI, Euro 3, 125cp (se poate urca foarte mult doar din soft, mie imi ajunge atat), cutia de viteze automata cu 5 rapoarte, tip-tronic. Are si mod manual si de iarna. Masina nu scoate fum absolut deloc, desi este automata, se poate verifica stare tehnica la orice service autorizat, la fel si kilometrii care se vad pe bord, in poze. D.p.d.v. tehnic, masina este super ok, uleiul si filtrele au maxim o luna si cateva sute de km, iar AMORTIZOARELE sunt noi, toate 4. Dotari: ESP ABS+EBD+ asistare la franare de urgenta 8 airbag-uri Aer conditionat Scaune incalzite si reglabile pe inaltime Volan reglabil (inaltime, adancime)+ comenzi Computer de bord cu mai multe functii decat am avut eu vreodata nevoie Jante aliaj Servo directie asistata electric progresiva in functie de viteza Navigatie Geamuri si oglinzi electrice Inchidere centralizata din telecomanda Proiectoare de ceata Xenon de fabrica cu spalator de faruri Radio CD Magazie de 4 Cd-uri Car-kit Nokia Folie de protectie solara si anti-efractie montata in Germania, cu autorizatie. Mai sunt probabil si altele care nu-mi vin in cap acum, cine e interesat poate intreba fara probleme Imi cer scuze ca masina e murdara, dar se lucreaza in zona si daca o spal in jumatate de ora se face la fel. Aparatul este de asemenea imprumutat si scoate pozele cam roz, dar voi reveni cu altele mai ok. Pretul este de 5900E deoarece este nevoie urgenta de bani. Contact via P.M. sau la telefon - 0744153172 Edited September 20, 2010 by Tyby_G Link to comment
Tyby_G Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 Am promis poze noi cu masina spalata.. deci : Link to comment
Tyby_G Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Urgent, se negociasa serios la cash.. sau schimb cu altceva si diferenta de minim doua mii de euro ! Link to comment
mosgerila Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ce consum are? Ma tenteaza un schimb cu diferenta dar ma gandesc la costurile aferente motorului (RCA, impozit)... Link to comment
Tyby_G Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Depinde de stilul de mers si oras. In Galati daca merg pe auto ia in jur de 8.5-9 . Daca merg pe manual si fac frana de motor mai scade ceva. La mers de pensionar am scos si 6.5, doar de curiozitate, nu-mi mai trebuie alta data. Am pe cineva in bucuresti cu una la fel si se invarte pe la 10% . Afara ia undeva la 6 - 6.5 la mersul meu, adica 80 cu 120-140. Impozitul e undeva la 780 ron pe an, iar asigurarea 590ron, eu am platit in vara 296 pe 6 luni. Link to comment
Tyby_G Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 Consum pe ruta Galati-Bucuresti via Urziceni. Mers 80% legal. A se observa temperatura de afara, si suma dintre range si trip. Zic eu rezonabil pentru 2.2 si automata. Link to comment
Tyby_G Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 Masina a primit o baterie noua si o verificare amanuntita, este gata pentru sezonul rece. Link to comment
Tyby_G Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 (edited) Update: ITP obtinut fara probleme luna trecuta deci valabil pana in decembrie 2012. Avand in vedere ca noua taxa de inmatriculare pentru o masina asemanatoare este de peste 4 mii de euro, pretul este FIX. Nu cred ca gaseste nimeni masina ca asta afara la sub 2000E. Edited February 6, 2011 by Tyby_G Link to comment
sergiuhusca Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Inteleg ca masina are 190.000 de km. Ce diferenta ai mai dori la schimb cu asta? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/35203-vand-chevrolet-kalos-14-16v/ Link to comment
Tyby_G Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 Salut, cel mai bine ne auzim la telefon, 0744153172. Numai bine. Link to comment
Tyby_G Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 Nevoie de bani, 5400E! Repede ! Masina are si un parbriz nou, cel vechi luand o piatra in casatorie. Link to comment
Tyby_G Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Se schimba si cu motocicleta, de preferat vitezana, daca se poate miar.. sau mai mare. Link to comment
Tyby_G Posted July 9, 2012 Author Share Posted July 9, 2012 Masina revine la vanzare, s-au schimbat de curand pe fata bielete, pivoti, bucse etc, radiatorul de la intercooler si s-a facut revizia la instalatia de A.C. Masina este impecabila dpdv tehnic, optic prezinta cateva zgarieturi pe bara fata gratie unei colege de trafic. Pret actualizat 4600E. Link to comment
Tyby_G Posted August 18, 2012 Author Share Posted August 18, 2012 4000E fix, valabil o saptamana. Link to comment
Recommended Posts