KzN Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 (edited) Am un aveo 2007 cu 4 usi si recent am schimbat parbrizul si vreau sa schimb si stergatoarele deoarece vechiul parbriz fiind ciobit in multe locuri le-a taiat si lasa multe dare... Acum nu stiu de care sa pun: tot acelea clasice cum sunt pe masina? sau tip nou fara parte metalica, cu suport clasic? Cele din urma mi se par un pic cam inestetice deoarece au prinderea deasupra nu lateral ca la majoritatea auto care le au montate din fabrica... Dar daca sunt mai performante parca merita? Voi ce ziceti? Edited October 2, 2010 by KzN Link to comment
Alex.T Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Eu am trecut de mult la stergatoarele aero si sunt multumit. Oricum nu costa o avere. Daca nu-ti plac iti iei clasice si gata. Gasesti aero si cu prindere in lateral pentru masina ta (in pachete au tot felul de adaptoare) numai ca trebuie sa cauti mai mult. Link to comment
KzN Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 ai vreun link pt unele cu prindere laterala? sau macar unde au...ca am tot cautat... Link to comment
sparkus Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Stiti cumva cum se desfac stergatoarele cu brat cu tot la Aveo Hb ? Am desfacut piulita din cap si am incercat sa trag de el dar nu iese . Link to comment
tolin Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Gaura din brat se aseaza pe un con, daca n-ai o parghie sa execiti o forta de jos in sus mai mare, incearca miscari laterale, in plan vertical. Link to comment
sparkus Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 (edited) Mersi Tolin pt . informatie , o sa incerc maine ,am scurgerile infundate si vreau sa vad daca am acces la ele sa le desfund , cand ploua intra apa in masina pe partea dreapta (pasager fata ). Edited July 12, 2011 by sparkus Link to comment
Recommended Posts