DeBeers Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 De putin timp sunt propietarul unui Aveo 1.2 16v. In dotarea radio-ului cu mp3 player am si o mufa USB, doar ca aceasta este mica "mini usb", gen camere, hdd-portabile, etc... Din spusele celor de la Dibas am inteles ca se poate conecta un dispozitiv usb: memorie externa, stick sau hdd, sau un blutooth. Cam ce solutii de conectare ar exista? Link to comment
augustinionut Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Un cablu adaptor?!? Link to comment
vladawd Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) Iti trebuie asa ceva : mini usb tata cu usb mama. Ti-am trimis link de unde poti sa cumperi. Edited October 11, 2010 by vladawd Link to comment
augustinionut Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) DA, mai cu pedale care ai dat minus , cu mufa adaptoare risti sa ajunga stickul pana la locurile din spate si sa f**i mufa de la mersul pe drumurile "netede" ale patriei. Ceea ce nu se intampla cu cablul adaptor. Edited October 11, 2010 by augustinionut Link to comment
ALiCE Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Nu va faceti iluzii ca o sa mearga orice pe ala (in special ma refer la bluetooth). Probabil or sa mearga o marte parte a storage device-urilor existente pe piata ACUM, dar cam atat. Si da, solutia cu cablu e mai buna, din punct de vedere al rezistentei mecanice. Dar daca se foloseste un stick super-extra-mega-slim si usor, nu sunt probleme nici cu varianta cu mufa adaptoare. Link to comment
Recommended Posts