petrysor Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 sal.am cumparat 2 l de ulei pentru cutia de viteza.am dat jos capacul diferentialului si mi-a curs cam 1.2l de ulei.am pus totul la loc,silicon la garnitura diferentialului si am turnat cei 2 litri de ulei.dupa ce am dat o cheie la motor am observat ca imi picura foarte putin la semeringul de la planetara stanga.din cate stiam eu,busonul de verificat uleiul espe pe partea dreapta.am desfacut busonul,gandindu-ma ca am pus prea mult ulei si a inceput sa curga,cred ca mi-a curs cam jumate de litru.poate imi spune si mie cineva cati litri intra exact,cine a mai schimbat uleiul.pe cartea masinii am vazut 1,8/2 litri.espe adevarat? Link to comment
argon Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) Mie mi-au intrat 1,9 litri. Busonul trebuia sa fie dsfacut in timp ce turnai uleiul pe sus. Edited October 8, 2010 by argon Link to comment
petrysor Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Mie mi-au intrat 1,9 litri. Busonul trebuia sa fie dsfacut in timp ce turnai uleiul pe sus. busonul ala de verificat uleiul espe pe partea planetarei lungi pe la mijlocul capului de planetara? eu asa am gasit un buson...acum ca o fi ala sau nu.. Link to comment
petrysor Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 (edited) cel care l-am scos era tot pe la jumatea simeringului panetarei numai ca in partea opusa,in dreapta.nu cred sa fi pus 2 busoane asemanatoare ca nici surub nu e.o sa pun o poza cu busonul.acum nu stiu de ce imi mai curge si ulei la un simering.oricum o sa le inlocuiesc pe amandoua busonul se desface cu cheia de 13,in imaginea a 2-a.in prima imagine e planetara scurta,nu se vede absolut nimic. nu stiu de ce la mine e pe partea opusa Edited October 9, 2010 by petrysor Link to comment
danutza Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Ala era.In carte e indicat pe partea stanga si la Cielo si la Espero, dar de fapt este pe dreapta. Link to comment
petrysor Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 daca am pus in cutie ulei 75w80 gl-5 de la valvoline e bun?am inteles ca alea gl-5 nu prea sunt bune pentru sincroanele de bronz.poate stie cineva mai bine Link to comment
Recommended Posts