mmkelemen Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Vand DAEWOO-TICO SX alb, an fabricatie 1999, 92.500 Km. Modificari: - montat turometru; - al treile stop plastic alb; - vopsit barele si oglinzile; - lumina ceata spate plastic alb; - montat lumina in portbagaj; - montat bare transversale portbagaj; - montat buzunar usa fata dreapta; - schimbat, in fata, inte ele pozitia cu semnalul iar semnalul din bara, plastic alb; - vopsit patru jenti in doua culori negru/argintiu; - montat boxe pe placa din spate; - montat mufa boxe spate si al treile stop in cazul in care se doreste scoaterea placii din spate; - inlocuit radio/casetofon DAEWOO cu radio/CD-MP3 MEDION. Probleme: - scartait partea din fata (posibil de la lonjeroane); - baterie dusa (in garantie, se poate inlocuii cu una noua); - urme de rugina. In pretul masinii mai intra: - tavita portbagaj; - patru cauciucuri de iarna; - partu capace DAEWOO roti cu antifurturi; - doua jenti tabla; - lanturi iarna; - radio/CD-MP3 MEDION; - doua becuri halogene de rezerva. ITP valabil pana la 06.06.2011 RCA valabil pana la 01.12.2010 PRET 850 EURO. Pt. mai multe detalii PM. Link to comment
ph 17 mag Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 nu vinzi cauciucurile de iarna separat? m-ar interesa daca sint in stare buna si pretul e ok... Link to comment
mmkelemen Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Din pacate se vinde cu totul. Link to comment
mmkelemen Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 (edited) Iata si doua poze noi: Cele mai afectate zone de rugina: aripa stanga spate portiera dreapta fata Cateva din modificarile aduse: - semnale laterale - al treilea stop - turometru - interior fata - interior spate - lumini ceata & mers inapoi - semnal & pozitie fata - tavita portbagaj - jante in doua culori Noul pret 750 EURO Edited October 14, 2010 by mmkelemen Link to comment
ToPser Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Am observat tavita de portbagaj si nu m-am putut abtine !!! Eu nu am gasit tavita dedicata Tico ,poti sa-mi dai amanunte ,nu o vinzi ? Link to comment
adostar Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Are si Ac din moment ce este SX. Link to comment
Tetea Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Am observat tavita de portbagaj si nu m-am putut abtine !!! Eu nu am gasit tavita dedicata Tico ,poti sa-mi dai amanunte ,nu o vinzi ? In Slatina am gasit la un magazin tavita de portbagaj de Tico - 25 ron si set presuri de tico - 35 ron. Calitate f. buna ambele. Eu am luat asta vara, avea mai multe seturi si nu le lua nimeni. Daca esti interesat ma duc sa vad daca or mai fi. Link to comment
mmkelemen Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Are AC. Are montata si alarma dar a fost folosita doar pentru inchidere. Actuator defect usa sofer. Link to comment
Sam Chuck Yin Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Daca te razgandesti in privinta cauciucurilor de iarna, sunt foarte interesat. Link to comment
mmkelemen Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 (edited) Asa arata gumele de iarna Daca cel care cumpara masina nu le vrea, te voi anunta Edited October 15, 2010 by mmkelemen Link to comment
marius.nita Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 (edited) Gumele de iarna am impresia ca sunt resapate. Mare grija cu ele! Edited October 16, 2010 by marius.nita Link to comment
mmkelemen Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 Nu ai impresia buna. Sunt noi, nu resapate. Deci "mare grija cu ele" Link to comment
Sam Chuck Yin Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Sunt interesat de ele pana vine frigul. Merci. Link to comment
mmkelemen Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 @marius.nita daca esti asa mare expert poate ne explici si noua cum ai concluzionat ca sunt resapate. Spune-ne si noua sa stim pe viitor. Link to comment
ToPser Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 In Slatina am gasit la un magazin tavita de portbagaj de Tico - 25 ron si set presuri de tico - 35 ron. Calitate f. buna ambele. Eu am luat asta vara, avea mai multe seturi si nu le lua nimeni. Daca esti interesat ma duc sa vad daca or mai fi. Te rog mult de tot ! On topic :pneurile resapate sunt inscriptionate ca atare ,eu asa stiu ! Link to comment
marius.nita Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 (edited) @marius.nita daca esti asa mare expert poate ne explici si noua cum ai concluzionat ca sunt resapate. Spune-ne si noua sa stim pe viitor. Scuze, m-am inselat! Nu mai vazusem niciodata profilul ala la Debica Frigo.. si vazand DOT saptamana 21 anul 2005 am zis ca-s prea vechi sa fie noi. My bad! Dar totusi sa nu te aventurezi la viteze mari cu ele ca au deja 5 ani si caucicul imbatraneste si stand pe raft in magazin. Edited October 17, 2010 by marius.nita 1 Link to comment
mmkelemen Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 Iti dai seama ca nu se pune problema de fuga cu gumele de iarna. Trebuie sa ai "fifilica la bibilica" sa te arunci la viteza cu asa ceva. Eu le-am folosit strict in perioada predispusa zapezilor. Acum doi ani la Paltinis chiar a fost super cu ele, n-a fost nevoie sa pun lanturi. Bafta "tutulor"! Link to comment
wolfyman Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Da imi vine sa ma zgarii pe ochi, pe ambii ochi. Eu m-am grabit si am luat una cu o mie de probleme si mai scumpa si fara aer. Asta e. Bafta la vanzare Link to comment
mmkelemen Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 (edited) Deh, fiecare cu norocul lui. Oricum s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Avand alta masina, o dau cu tot ce am pus pe ea si nu ma grabesc. Edited October 20, 2010 by mmkelemen Link to comment
valisor Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Deh, fiecare cu norocul lui. Oricum s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Avand alta masina, o dau cu tot ce am pus pe ea si nu ma grabesc. Salut, Mai esti interesat sa o vinzi? Ti-am trimis 2 mesaje pe privat. Vali Link to comment
mmkelemen Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Se poate inchide. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts