Jump to content

Recommended Posts

Mai deunazi (spre seara) tocmai am facut rost (trebuie sa-mi permiteti sa-i multumesc lui Soran pentru seriozitate si promptitudine) de o mica minunatie:

*! un singur LED cu 3 culori (rosu, albastru si verde) si 4 picioare (un catod si 3 anozi) !*

Zbang ideea!

Ce-ar fi sa folosim LED-ul asta ca un mic proiector "din spate" pe o suprafata mata (ecran) si sa facem din el o mica orga de lumini?! Desigur ca mai trebuie si un mic montaj. Ar fi doua variante:

1. doar cu LED

2. si cu etaj de "putere", care ar putea, pentru amatorii de senzatii mai tari sa comande niste becuri mai mari.

Pentru varianta simpla 1, cel mai simplu ar fi sa facem "proiectia" intr-un buton fals (nu cred sa fie masina de-a noastra care sa nu aiba unul). Eu am de exemplu la Kalos unul rotund si mare, tocmai bun de nebunii). Pentru cei ce au vreun spatiu mai generos se poate face o adevarata "sala de cinema" (exagerez, dar de exemplu pentru cine are un loc liber sub cas sau cd, cred ca iese super).

Pentru varianta de forta 2... (no comment)

Interes, ceva?

eu am vazut o chestie mijto la un Cielo...isi montase in spate, pe luneta, un fel de stroboscop care flashuia usor cand frina tipu... nu era stresant dar il vedeai de la o posta, daramite daca erai in spatele lui... se poate face asa ceva din leduri?...

Pai sa luam tehnologia de la autobuze si in loc de "PROBE" sau "Se retrage" bagam noi ".........." sau "......... ..." :) ) Da eu vreau sa fac treaba gen "orga de lumini" pentru led-urile de sub masina, nu culori diferite doar sa clipeasca dupa muzik!

• 2 years later...