Jump to content

Gata, L-Am Vindut !

alfabit

Recommended Posts

Matiz euro3, vindut, client foarte multumit. Tocmai cind aflasem care e pinul de turatie din ECM Siemens D3, si nu am mai apucat sa-i montez turometrul, singura imbunatatire pe care nu i-o facusem, ca sumatoare abramburiste nu mi-a mers niciunul.

Asadar de acum o sa va salut dintr-o alta masina care sa nu intre in limitare asa cum apesi acceleratia.

• Like 1

Asadar de acum o sa va salut dintr-o alta masina care sa nu intre in limitare asa cum apesi acceleratia.

Felicitări, dom' inginer! Mă bucur nespus :thumbl:

Da' ce nu pricep eu, referitor la viitoarea maşină, este următorul aspect.. ce trebuie apăsat ca să "intre în limitare"? :scarpin:

ce trebuie apăsat ca să "intre în limitare"?

acceleratia, cind apasam acceleratia sa nu ma faca loganul la stop intra in limitare.

Pinul de turatie... L-am intrebat pe tolin ceva, in topic-ul despre turometre, intrebare care a ramas fara raspuns pentru mine pina exact in ziua in care am dat masina, raspunsul la intrebarea pe care i-am adresat-o lui tolin. Acolo se afla pinul de turatie in acele documente pe care il rugasem eu sa se uite, poate nu le avea, acum eu le-am gasit si cu ocazia asta si pinul de turatie.

Alta masina inca nu, dar macar 100cp si a/c. ( conditii minim obligatorii )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...