alfabit Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Matiz euro3, vindut, client foarte multumit. Tocmai cind aflasem care e pinul de turatie din ECM Siemens D3, si nu am mai apucat sa-i montez turometrul, singura imbunatatire pe care nu i-o facusem, ca sumatoare abramburiste nu mi-a mers niciunul. Asadar de acum o sa va salut dintr-o alta masina care sa nu intre in limitare asa cum apesi acceleratia. 1 Link to comment
VAXXi Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Pai si nu te lauzi cu-a noua ? Link to comment
EM!L Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Asadar de acum o sa va salut dintr-o alta masina care sa nu intre in limitare asa cum apesi acceleratia. Felicitări, dom' inginer! Mă bucur nespus Da' ce nu pricep eu, referitor la viitoarea maşină, este următorul aspect.. ce trebuie apăsat ca să "intre în limitare"? Link to comment
argon Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 dintr-o alta masina care sa nu intre in limitare asa cum apesi acceleratia. Dacia 1300? Link to comment
augustinionut Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Mai rautate, in loc sa intrebi de pinul ala al ECU care se leaga teoretic la turometru... Link to comment
alfabit Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 ce trebuie apăsat ca să "intre în limitare"? acceleratia, cind apasam acceleratia sa nu ma faca loganul la stop intra in limitare. Pinul de turatie... L-am intrebat pe tolin ceva, in topic-ul despre turometre, intrebare care a ramas fara raspuns pentru mine pina exact in ziua in care am dat masina, raspunsul la intrebarea pe care i-am adresat-o lui tolin. Acolo se afla pinul de turatie in acele documente pe care il rugasem eu sa se uite, poate nu le avea, acum eu le-am gasit si cu ocazia asta si pinul de turatie. Alta masina inca nu, dar macar 100cp si a/c. ( conditii minim obligatorii ) Link to comment
augustinionut Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Deci, ori ai baut prea multa bere, ori nu vrei sa ne zici ceva ce nu stii . Link to comment
Englishman Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 (edited) Io` nu stiu cine e Alfabit Edited October 14, 2010 by Englishman Link to comment
Salex Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Am ramas singurul care isi pune intrebarea "Ce e in neregula cu topicul asta ?" Link to comment
alfabit Posted October 14, 2010 Author Share Posted October 14, 2010 http://gm.ws123.net/EN/documents_2006/matiz/start_matiz.html Raspunsurile le gasiti in link-ul de mai sus, chevy spark, bord cu turometru stock Urmariti pinul 8 de la ECM. SI CU ASTA V-AM SALUTAT ! Link to comment
Tommy Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Eu banuiesc ce e in neregula cu altceva. Link to comment
Recommended Posts