Kinetix Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Vreau sa fac un upgrade de memorie, asa ca sunt interesat sa cumpar o placuta de 1GB DDR400 PC3200. Eventual ofer la schimb: - Placa de sunet CMI8768 Sansun noua (nefolosita), in cutie, cu garantie (pe bonul fiscal de la magazinul de unde a fost cumparata). Are chipset C-Media 8768, e full-duplex si stie pana la 7.1 canale. + placa de retea SURECOM EP-320X-R1/7b. Nu am folosit-o. E cumparata de la cineva care isi dezmembra calculatorul, impreuna cu alte componente. + o placuta de 256MB DDR400 PC3200 (cred ca Samsung) din calculatorul meu. Puteti alege doar o componenta sau doua din lista + diferenta din partea mea, etc. Pentru schimburi as prefera predare personala, in Iasi. Astept oferte, propuneri, variante. Multumesc mult. Edited October 15, 2010 by Kinetix Link to comment
Kinetix Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 (edited) Nu are nimeni o placuta pe-acolo, pe care sa obtina ceva banuti? Multumesc. Edited April 2, 2011 by Kinetix Link to comment
john Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Am eu o placuta Kingmax 1Gb ddr 400, pret 100 de lei. Link to comment
Recommended Posts