paul_marines Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Nu se mai dau sporuri, prime, bonusuri, totusi pentru cei care au scapat de reducerea de 25%, ce ziceti un frappe la Crazzy? Ma rog Marco Polo sau Friends, Link to comment
yannlepantrec Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Suntem solidari cu grevistii. Prin urmare eu voi fi prezent sambata la 18 la Friends cu frappe-ul in mana sa demonstram. Link to comment
atenza Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Si eu cred ca voi veni, dar nu stiu la ce masa ma voi aseza ca sa ma intalnesc cu voi. Link to comment
yannlepantrec Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ori ajunge pe la 18 ca sa ne intalnesti in fata barului ori intri si vom fi cel mai probabil prima masa pe dreapta, in sala verde. Aia galagiosi care vorbesc prostii. Link to comment
paul_marines Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 (edited) Si eu cred ca voi veni, dar nu stiu la ce masa ma voi aseza ca sa ma intalnesc cu voi. Fii bine venit la intalnire, dar inainte sa ne asezam la masa, poate zabovim cateva minute in fata intrarii sa iti admiram Cruze-ul, cu atat mai mult cu cat nimeni dintre noi nu are unul in posesie. Fireste ca apoi ne vom aseza la o masa, cunoaste si mai mult decat atat, vom fi politicosi sa iti ingaduim sa platesti nota la mod solitar. Cum intalnirea tine de greva si criza, ai dreptul sa te opui.. )"> Edited October 16, 2010 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 ... dar nu stiu la ce masa ma voi aseza ca sa ma intalnesc cu voi. Ne gasesti la masa 2 ... poti sa ne si comanzi ceva pana aparem: eu beau un frappe si-un MD . Link to comment
Recommended Posts