Amentys Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 (edited) Da, mai este. Preţ: 80 ron. Nu a fost lovită/accidentată (cu excepţia adânciturii de lângă parbriz), şi mai are câteva zgârieturi şi urme de folosire, de genul celor formate în urma apăsărilor pentru închidere. Alte poze (la cerere): Edited November 25, 2010 by Amentys Link to comment
noris Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Am primit si al doilea pachet. Toate bune. Multam! Link to comment
Amentys Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 Multumesc si eu . Link to comment
Dumitru Cristian Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Mai ai ceva din ea? Ma intereseaza amortizoarele care tin capota... cu tot cu suporturi ? Link to comment
Amentys Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Amortizoare am, dar zau daca imi aduc aminte ce am facut cu suporturile . Nu mai stiu daca le-am demontat inainte de a da capota. Am pus pe cineva sa verifice (eu nu sunt in localitate) si imi va spune maine sau duminica daca mai sunt. Link to comment
dleganza Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Sal , mai ai blocu de sigurante si instalatia de pe motor si la ce pret Link to comment
ciotic Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 salut! mai ai cumva si "clopotelul"(chime bell) care atentioneaza in caz de faruri uitate?? Link to comment
Amentys Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Da, il mai am. Pret: 10 ron. Link to comment
boditza Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Am si eu o lista mai lunga.. te rog mult sa imi psui dacale mai ai si care este pretul la cele pe care le ai -Mocheta daca arata bine si nu e tocita, cu tot cu buretii pentru pasagerii din fata -Oglinzi exterioare -Parasolar pasager - Fete usi cu tot cu comenzi geamuri si manere daca arata bine toate - Chederele de la toate cele 4 usi, cele prinse in caroserie daca nu sunt mancate - Ornamentul de la fiecare usa de sus.. cred ca este tot un fel de cheder - Ornamentul de plastic de deasupra clantei de la usa pasager pe marginea geamului(sper ca intelegi, daca nu fac poza ) - Maner sustinere din plafon de la pasagerul spate cel din spatele pasagerului fata daca are vreo importanta locul - Tripla spate partea sofer - Carcasa filtru aer completa ca a mea are toate clemele rupte si nu mai tine deloc filtrul Link to comment
Amentys Posted March 31, 2011 Author Share Posted March 31, 2011 - mocheta - e rezervata pentru cineva; - oglinzi exterioare - cea din stanga nu o mai am, iar ce-a din dreapta e rezervata; - parasolar pasager - nu mai am; - fete de usi - nu mai am; - comenzi geamuri - doar pentru pasageri - 10 ron buc; - manerele (pt SX) - 5 ron buc; - chederele - sunt rezervate; - ornamente verticale - doar pentru usile din dreapta - 10 ron buc; - ornamentele de la baza geamurilor - nu le mai am; - maner sustinere - 10 ron; - tripla spate - 140 ron; - carcasa filtru aer - nu mai am. Link to comment
wol Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 On 3/22/2011 at 4:00 PM, ciotic said: salut! mai ai cumva si "clopotelul"(chime bell) care atentioneaza in caz de faruri uitate?? salut, mai ai vreunul? sunt si eu interesat Link to comment
ciotic Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 (edited) posibil sa trimit pe cineva din iasi pentru chime bell...eu sunt din bucuresti am vazut ca esti din iasi... te anunt cand vorbesc cu persoana respectiva din iasi... LE: astept pe PM datele de contact ...ms Edited April 17, 2011 by ciotic Link to comment
Amentys Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 On 4/17/2011 at 7:41 AM, wol said: salut, mai ai vreunul? sunt si eu interesat Salut, Imi pare rau, doar unul am avut. On 4/17/2011 at 11:08 AM, ciotic said: posibil sa trimit pe cineva din iasi pentru chime bell...eu sunt din bucuresti am vazut ca esti din iasi... te anunt cand vorbesc cu persoana respectiva din iasi... LE: astept pe PM datele de contact ...ms Ai PM. Link to comment
Amentys Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 (edited) Din masina au mai ramas: ECU (ecm) - 100 lei Centuri siguranta fata - 30 lei/buc Bara spate + armatura + suporti - 180 lei Aripa fata stg - 100 lei Luneta (geam) spate - 100 lei Capac (capota) spate - 100 lei Traseu evacuare dintre galerie si catalizator (cu racord flexibil in stare buna) - 100 lei Catalizator - 200 lei Volant - 100 lei Pompa frana - 120 lei Unitatea servo-frana (tulumba) - 80 lei Electroventilatoare racire motor (2 buc) - 50 lei/buc Motoras stergatoare + brate - 70 lei Sonda Lambda - 80 lei Praguri (plastic) - 50 lei/buc Armatura bara fata SX + suporti - 70 lei Electroventilator climatizare - 35 lei Portiere (4 buc) - 100 lei/buc (fara geam, macara el.) Cotiera - 60 lei Bord SX (coaja) - 70 lei Bidon lichid de parbriz + motoras - 40 lei Planetare pt cutie automata de pe alta masina - 150 lei/buc - instalatia electrica, scrumiera SX , ornament bord cu aeratoare, rama bord SX, galerii de admisie, galerii de evacuare - prima parte (saxofonul), senzori motor, conducte frana + repartitor, plafon (textil - interior), lampi interior, vas servodirectie, centuri siguranta spate etc De precizat: - in 1-2 sapt (maxim 3, sper) voi ajunge prin Bucuresti, deci pt cine e interesat de anumite piese si e in drumul meu (Iasi - Neamt - Buc), scapa de plata transportului; - o parte din piese sunt in Iasi si pot fi achizitionate/livrate imediat, dar altele sunt in Tg. Neamt, deci trebuie sa treceti personal sa le ridicati sau sa asteptati aprox. o sapt. pana le pot lua sau trimite eu catre dvs. Tel: 0745.931.556 Edited February 6, 2012 by Amentys Link to comment
Amentys Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 Se mai adauga: - 4 amortizoare si 3 arcuri (cel de pe dr. fata nu-l mai am); - ceasuri bord; - 4 jante de tabla. Avand in vedere ca sunt plecat din localitate cel putin pana la sfarsitul lunii aprilie, eventualele cereri de a trimite piese prin curier sau posta nu pot fi onorate, insa cei care locuiesc prin zona pot trece pe la garaj (Iasi-Dancu) sau pe la bunici (Tg.Neamt - Baile Oglinzi) pentru a se autoservi . Link to comment
Recommended Posts