Ami Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Dragi baieti si fete!Joia asta Ilenuta noastra draga implineste din nou 18 years forever!Pentru a conserva traditia indelung atestata, propun sa ne incolonam cumintei la Polivalenta si sa mergem sa o colindam pe Regina Noptii pe meleaguri olteniteano-dunarene. Ce ziceti? Link to comment
victimitza Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Eu zic sa ne mobilizam exemplar, ca doar nu in fiecare an implinesti 18 ani forever pustoaica ! Si zic s-o facem repejor, pana nu-si da seama cat de majora si de ocupata e, cum pretindem noi ca suntem uneori, chiar si in asemenea ocazii Link to comment
VAXXi Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Excursieeeee! si pasta de usturoi ! Link to comment
Ami Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Dupa consultari in multiple sesiuni cu xenna, al ei xennon si mitza au aparut urmatoarele propuneri: 1. miscati-va cu talent si spuneti care doriti sa participati la procesiune, ca sa ne organizam corespunzator. 2. zic ca n-ar fi rau sa ne adunam, in masura posibilului, in jur de ora 19.00 ca sa ajungem si noi la destinatie la o ora decenta. Deci? Link to comment
Dj_Dark Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Pentru cine ramane in parcare eu voi fi prezent pe la 8. Link to comment
big2shae Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Sper sa ajung si eu pe la 8 juma, poate vine si don'soara mea daca e destul de cald. Link to comment
Ami Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 Pana in momentul de fata in procesiunea catre Oltenita s-au inscris: 1. Moi 2. Xenna & Xennon 3. Mitza & Vaxxi (alias familia Jimny) 4. Sergiu 5. Draco 6. Salex & co. Ramane ora 19.00 in principiu? Link to comment
Costi VLN Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Apar si IO pe la opt. Link to comment
BogdanG Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Marfa, am venit cu Sharpili si cand colo nu e Leana nu e NeFeSe-ul, acum am inteles de ce La multi ani stimata doamna si poate la anu` venim si noi dar se pare ca ne lasa memoria de la o vreme . Link to comment
NFS Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Eu l-am zarit pe DJ Dark pe la Baba Novac ducandu-se naiba stie unde, numa la intalnire nu (ca mergea in partea ailalta), pe la 20:03. ) Link to comment
Ami Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 @Bogdan G - Eu i-am lasat si un off line pe mess pentru voi lu' nevasta Sharpe si tot degeaba! Link to comment
Dj_Dark Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 (edited) Eu l-am zarit pe DJ Dark pe la Baba Novac ducandu-se naiba stie unde, numa la intalnire nu (ca mergea in partea ailalta), pe la 20:03. ) Am fost bre si la intalnire, nici eu nu mai stiu unde ma duceam, ca in bancul ala cu vulturul si scula de fier , ma lasam in voia masinii unde vroia ea sa ma duca. LE Mi-am adus aminte unde ma duceam, unde vroiam eu pana la urma Edited October 26, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Salex Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 fftopic: @ DJ: Chiar m-ai facut sa rid . "A ... nu, mie imi place sa conduc" (Vezi reclama Renault) Link to comment
Recommended Posts