Jump to content

Facem Intalnire Nationala De Iarna!

Recommended Posts

Nenicilor, pt Felix ma dau peste cap sa apar si eu... Si eu am retinut a avea de carat ceva licori de la zeneseu si am un portbagaj, sa zicem sanatos. Terracan.

Nu vi-e dor de Lepsa? Am vorbit la Flora, ar avea liber in week-endurile 27-28 nov si 11-12 dec. Acolo trebuia sa stam anul trecut insa ne-am dus la viespi, tot acolo au facut si cei de pe forumul dacia intalnire nationala. 20 de camere, gratar, restaurant, 80 ron/camera, cam ceea ce ne trebuie.

Bun si 10-12 decembrie, Lepsa.

Ia sa recapitulam si pana joi-vineri sa definitivam lista. Cei care v-ati inscris deja, confirmati daca sunteti de acord cu weekendul si locatia.

1. Salex & Buflache - 1 camera dbl.

2. ileana

3. Ami

4. VAXXi & Victimitza

5. kumkum & Co - 1 camera dubla

6. NFS

Am sunat inca odata la Flora, initial mi-a dat gresit w-e libere (tipa cred ca inca dormea). Am intrebat-o de trei ori cand au liber si au asa: 20-21 nov., 4-5 dec.. In rest e ocupat. Pe 20-21 pot sa vin (si sa ma ocup de rezervare@stuff), pe 4-5 dec. nu pot.

Edited by Wolfman

Merge si la mine. Doar ca e cam aproape de Craciun, cand toti si-ascut dintii (maresc tarifele, nu prea gasesti liber, etc). Eu la "viespae lepsae" nu mai calc, mai veniti si voi cu idei de locatii centrale (usor de ajuns pt. majoritatea), care sa corespunda cerintelor noastre. Sa sun la motel Cristina din Bicaz, sau e prea departe pt. voi? Pe mine m-ar tenta si un Moeciu, sunt o gramada de pensiuni pretabile la o nationala woo.

Edited by Wolfman

Just. Hai sa incercam alta strategie ! Adica, sa spuna fiecare cind nu poate sa mearga si sa alegem weekendul in care numarul celor ce nu pot veni este minim. Altfel am impresia ca timpul trece ... intilnirea se duce ...

Noi (adica Salex&Buflache) nu putem veni in weekendul dinainte de 14 Decembrie, mai exact 10-12 Decembrie. In rest, nu avem restrictii

Din ce-am citit p-aci, pe 20-21 nov nu sunt abtineri, de ce sa n-o facem atunci la Lepsa? Timpul ar fi cam scurt (de sambata asta in 2 saptamani), asa ca hotarati-va repede, sa-l sun pe patron in legatura cu avansul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...