Jump to content

Facem Intalnire Nationala De Iarna!

Recommended Posts

Sa moara Bibi (nu vreau raul nimanui), da' tare as vrea sa vad Senna cu paru' cret :)

Era cat p'aci sa cred ca isi ia 220E-ul cu el in pat, da' mi-am adunat memoriile. Totusi, doar Senna+1?

Ca sa revin on-topic, nici eu nu vreau sa va incurc, dar sper sa ne descurcam :) Desi chiuvetele, "no music" si alte alea si-au lasat o amprenta nihilista prin unele minti si suflete :(

...

Ca sa revin on-topic, nici eu nu vreau sa va incurc, dar sper sa ne descurcam :) Desi chiuvetele, "no music" si alte alea si-au lasat o amprenta nihilista prin unele minti si suflete :(

Despre chiuvete nu pot sa garantez ca nu se mai sparge vreuna, insa daca aduci consola pe care ai avut-o la Costinesti garantez ca o sa fie full-load, n-are cine sa ne zica acolo sa dam mai incet muzica. :banana:

1. Salex & Buflache - 1 camera dubla,

2. ileana- 1 camera dubla

3. Ami- 1 camera dubla

4. VAXXi & Victimitza - 1 camera dubla

5. kumkum & Co - 1 camera dubla

6. Wolfman - 1 camera dubla + staff (the new one) o camera dubla pt. sambata

7. hellcat - 1 camera dubla

8. uskt2005 - 1 camera dubla

9. Elprypas

10. Danut76 - 1 camera dubla

11. Senna+1+1/25, camera dubla

Precizati va rog daca veniti sambata iar cei care nu au trimis avansul spuneti daca veniti SIGUR, maine trimit un mail sa ma asigur ca gasim locuri, sa nu avem surprize. De aemenea, spuneti daca vreti sa facem gratar (macar unul, sambata) sa ne organizam cu shopping-ul). Contam pe cei din zona pt. cumparaturi (s-aude uskt? :) ) , eu chiar n-am cum de data asta)

Noi venim de Vineri. O sa plecam din Bucuresti undeva in jurul orei 14:00-14:30.

De acord cu gratarul insa am prefera sa facem o friptura, un mic ceva, e cam frig sa stam cu aparatul de sudura in mina :D . Nu cunosc zona insa la un shopping de dimineata (Simbata) ma pot baga.

Eu sper sa pot pleca pe la 15-15.30 din zona cladirii Motorola (langa Cismigiu), tuica si vinul vor fi in portbagaj, pentru mancare ma bazez pe restaurantul pensiunii. Pentru gratarul de sambata pot sa vorbesc cu staff-ul meu care ajunge sambata sa ia ceva din drum, eventual si niste bax-uri de bere si suc.

De facut cumparaturi se poate doar in Lepsa, dar putine si scumpe.

Mercedes ca al lui Senna erau o groaza pe la noi prin Galati, cu numere de Cahul sau Chisinau, le gaseai in zona Pietei Centrale sau la piata de la iesirea spre Vama Giurgiulesti. Are cineva in Giurgiulesti modelul asta cu rezervorul modificat la 800 de litri, pentru traficul de carburant.

Edited by laurentziu83

Fa te rog o poza cu un 220E, sa se vada si toba, ca poate l-au trecut pe Diesel. Chiar daca nu e inmatriculat RO :)

On topic: Vineri cel tarziu la 17:30 plecam din zona Udriste, tranzitam Mosii vechi si cei noi, Colentina si decolam! Jonctionam?

Edited by Senna

De aemenea, spuneti daca vreti sa facem gratar (macar unul, sambata) sa ne organizam cu shopping-ul). Contam pe cei din zona pt. cumparaturi (s-aude uskt? :) ) , eu chiar n-am cum de data asta)

Se rezolva numai sa imi dati lista cu ce sa cumpar si ce cantitati.

El se baga la mancat nu la facut. :D

Eu, daca am cu cine sa vin, cred ca vin si eu, vedem.

LE: De plecat mai degraba voi pleca din Galati. Daca era din Bucuresti nici nu imi puneam problema ca nu am cu cine. Vad daca se hotaraste Dan sa mearga sau nu.

Edited by laurentziu83
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...