Jump to content

Facem Intalnire Nationala De Iarna!

Recommended Posts

Senno, ne-ai capiat cu masina matale, fa-ti topic la "Masina mea" daca vrei si lasa intalnirea in pace :rolleyes:

Noi decolam mai devreme, mergem incet sa nu faca spuma :P

Stabilim pana miercuri-joi ce si cum. In principiu vreo 4 kile de ceafa, 2 de mici, 3 de carnati subtiri si 3 de pulpe de pui dezosate plus vreo 4 bax-uri x 24 buc. de bere la cutie, vreo 10 franzele feliate, castraveciori in otet, ketchup, sos de usturoi si mustar, mangal. Iti mai incape sub-ul in portbagaj? :P Patricia si Ligia vor veni cu Danut76 din Bacau la Lepsa, asa ca scapi de vreo 80 de kile de greutate. :)

Daca e asa...am loc si de subwoofer si de laurentiu daca vrea sa merga cu mine.

AI AUZIT LAURENTIU? Vii cu microbuz si te pescuiec eu din autogara si mergi cu noi.

Lista pt. gratar:

1. Salex & Buflache

2. ileana?

3. Ami- 1

4. VAXXi & Victimitza

5. kumkum & Co

6. Wolfman de vineri + staff (the new one) de sambata

7. hellcat - ?

8. uskt2005 -

9. Elprypas?

10. Danut76 -

11. Senna+1+1/25

Ar cam fi 16 persoane pt. vineri seara si 18 pt. sambata. Cei cu ? mai vin sau ii taiem de pe lista?

Edited by Wolfman

Lista pt. gratar:

1. Salex & Buflache

2. ileana?

3. Ami- 1

4. VAXXi & Victimitza

5. kumkum & Co

6. Wolfman de vineri + staff (the new one) de sambata

7. hellcat - ?

8. uskt2005 - 2 (si vineri si sambata ne bagam la gratar)

9. Elprypas?

10. Danut76 -

11. Senna+1+1/25

e cam praf lista facuta de tine(dar te inteleg ca e dimineata, ai o scuza :P ).... eu nu inteleg cate persoane sunt ...cel mai bine ar fi fiecare sa treaca pe lista asa cum am trecut eu sa stim cate persoane sunt si la care gratare participa.

Lista pt. gratar:

1. Salex & Buflache

2. Ami- 1

3. VAXXi & Victimitza

4. kumkum & Co - 2 (vineri si sambata)

5. Wolfman de vineri + staff (the new one) de sambata

6. hellcat - ?

7. uskt2005 - 2 (si vineri si sambata ne bagam la gratar)

8. Elprypas?

9. Danut76 -

10. Senna+1+1/25

11. Laurentiu

Repatriat pe meleaguri mioritice, confirm prezenta la toate activitatile cultural-educative ce se vor intreprinde in we ce urmeaza.

Completati lista de cumparaturi va rog si cu ceva maioneza, si ceva tarie :D =)) vin cu sete mare.

Lista pt. gratar:

1. Salex & Buflache

2. Ami- 1

3. VAXXi & Victimitza

6. hellcat - ?

8. Elprypas- prezent

9. Danut76 -

10. Senna+1+1/25

11. Laurentiu

P.S. atasez 2 poze care o sa fie destul de explicative :P

post-4203-028163300 1292320864_thumb.jpgpost-4203-067823800 1292320933_thumb.jpg

Vii cu capul tractor? :scarpin: Or sa cam fie probleme cu parcarea, ma gandesc! :wallbanger:

Cat despre tarie, aduc un litru de palinnca marca "Wolfman's Spirit", are aproape 60 de grade si e productie proprie, tinuta la butoi de dud. Plus niste vin din "Wolfman's Cave"... :drinkers:

Edited by Wolfman

Nu vin cu capul tractor ca nu am cumparat lanturi pentru el =)) si a ramas intepenit undeva prin alpi intra franta si italia, drept urmare l-am abandonat acolo si eu m-am repatriat :) ) special pentru nationala

Sa speram ca nu o sa ramanem fara combustibil baubil pana sambata noapte.

Edited by elprypas

Eu la ora asta pot sa confirm ca nu sunt sigur ca pot ajunge la Lepsa. :) )

La aceasta ora scriu din Bucuresti, am avut un interviu de job nou, la care trebuie sa ma duc si maine, si m-au mai sunat si altii. Asa ca habar n-am ce voi face zilele viitoare, tot ce stiu aproximativ e ca vreo 2-3 zile mai stau in Bucuresti. Dupa aceea, mai vedem.

Asadar, ca tot ma trecusem pe lista, sunt nevoit sa ma sterg, ca sa nu creez confuzii. Ma descurc eu cu conserve sau vanez vreo caprioara pe acolo. :D

Lista pentru gratar:

1. Salex & Buflache

2. Ami- 1

3. VAXXi & Victimitza

6. hellcat - ?

8. Elprypas- prezent

9. Danut76 -

10. Senna+1+1/25

Uite cum facem: te sun si eu, pentru angajare evident, dar... fara obligatii. Asta vineri pe la 1pm. Dupa care, te iau de pe unde vei fi si te duc la Cismigiu - Motorola pe la 2,75 pm. Nu de alta, dar nu te-am mai vazut de mult si nici pe alti care se strang acolo. Oferta e valabila 24 de ore. Conditie obligatorie pentru prelungirea ei: trimite-mi mobilul pe PM :D

AB-ule, oriunde e metrou in Bucuresti, ajung rapid si fara probleme, nu-i nevoie de alt transport pentru mine. M-am descurcat eu in Kiev, unde totul era in chirilica, Bucurestiul e floare la ureche. Important e sa pot sa fac lucrul asta. Problema e ca momentan sunt unemployed (se nasolise rau tare treaba unde lucrasem inainte, si nici nu mai voiam o a 3-a iarna sa lucrez prin zapezi imbracat subtire), asa ca nu vreau sa pierd nici o ocazie de job, mai ales ca aici in Bucuresti chiar se misca treaba, nu ca in Galati.

Intr-adevar, n-am mai ajuns la nici o intalnire nationala cam de multisor, dar daca vreau sa ocup un loc mai bun in lantul trofic, trebuie sa ma sacrific.

Oricum, daca se anunta week-end-ul liber, fac pe dracu' in 4 si vin.

Update:

Lista pentru gratar:

1. Salex & Buflache

2. Ami- 1

3. VAXXi & Victimitza

5. Wolfman (vineri si sambata)

6. Rapido (4 persoane vineri si sambata)

8. Elprypas- prezent

9. Danut76

10. Senna+1+1/25

Redau mesajul primit cu cinci minute in urma de la patronul pensiunii:

"Sunt rezervate 11 camere(5 la motel +6 la pensiune) pentru perioada solicitata.La pensiune exista bucatarie cu sala mese,gratar.Daca se doreste se poate lua masa la restaurant."

Edited by Wolfman

Laur, mult succes! Singura chestie care-mi da de gandit este cu porcu' dolofan din ajun. Sper ca ti-ai sacrificat macar concediul legal, nu ca ti-ai luat bocceluta sa umbli imbracat subtire prin Bucale. Btw, nu e statie de metro la "Motorola-Cismigiu", dar nici n-o sa ingheti de la una pana acolo :)

Multa bafta!

Asa cum am mai zis, maine dupa amiaza cel tarziu la 17.00 pleca de la Motorola spre Lepsa, vorbim diseara la Polivalenta despre ceva jonctiuni. Lista de cumparaturi este livrata catre uskt 2005 si arata cam asa:

4 kg de ceafa

2 kg de mici,

3kg de carnati subtiri

3-4 kg de pulpe de pui dezosate

4 bax-uri x 24 buc. de bere la cutie (Becks, Tuborg, Timisoreana)

10 franzele feliate de 400-450 grame

3-4 borcane de 2-3 litri de castraveciori in otet

Ketchup (1 picant, 3 dulce,2 sos de usturoi, 1 maioneza,2 mustar,

3-4 plicuri de condiment pt. gratar

2 pungi de cafea de 500 gr, 500g zahar brun

3-4 tiple de paleuri, fursecuri (dulciuri de rontait)

50 de farfurii de plastic

50 de pahare medii

50 de cutite+furculite

2 role prosoape bucatarie

2 pachete servetele de masa

Un bax (6 bidoane) de 2.5 l fanta madness

Un bax (6 bidoane) de 2.5 litri Pepsi sau Coca Cola

Bidoanele de Fanta, Cola si Pepsi pot fi diversificate (portocale, struguri, lemon, etc) ca sa poata acoperi diverse preferinte

Un bax (6 bidoane) de 2 litri cu apa plata

Mangal 5-6 kg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...