Jump to content

Facem Intalnire Nationala De Iarna!

Recommended Posts

Cine ajunge cel mai devreme in focsani?

Sa mearga cu mine in tandem pana la lepsa ca sa ma ajute cand ajung acolo la prepararea carnii si mai apoi la pregatirea gratarului, nu de alta dar or mai fi care vin si infometati de pe drum, care au venit direct de la munca, etc.

In principiu nu as vrea sa ajung primul la lepsa si sa ma apuc de baut de unu singur ca nu mai are cine sa va faca gratarul si ramaneti nemancati :P

Depinde pe la ce ora pleci din Focsani, in principiu Danut76 pleaca din Bacau in jur de 13, deci pe la 16-17 ajunge la Lepsa impreuna cu fetele lui si ale mele. Posibil si Rapido sa ajunga inainte de a se insera.

In urma ultimei discutii telefonice, patronul mi-a confirmat rezervarea a 12 camere.

1. Salex & Buflache -1 camera dubla

2. Ami- 1-1 camera dubla

3. VAXXi & Victimitza -1 camera dubla

4. kumkum & Co --1 camera dubla

5. Wolfman -1 camera dubla

6. Rapido -2 camere duble

7. uskt2005 -1 camera dubla

8. Elprypas- -1 camera dubla

9. Danut76 -1 camera dubla

10. Senna+1+1/25 -1 camera dubla

11. Alx -1 camera dubla

Edited by Wolfman

Confirm sosirea la Lepsa in timp util pentru a participa la "prepararea carnii si mai apoi la pregatirea gratarului" si organizarea comitetului de primire.

Este posibil ca deplasarea dinspre sud sa se faca in conditii de ninsoare asa ca un plus de atentie ar fi binevenit.

Drum bun tuturor!

Luati va rog si vreo 20-30 de energizante ieftine (2-3 ron)

Si tot n-am inteles, la ce ora ma prezint la cladirea Motorola, cu plinul facut? Nu are decat 70 de litri (da, baga-ma Vaxule pe masina mea) :) )

Aduc statia de amplificare Tehnics SU-A707 4x75W RMS si 2xJBL TXT 121 doar ca au tweeterele arse, le tinem doar pt bass, iar voi aduceti sursa de semnal de linie. Inca 2 boxe de 75W ar fi binevenite ;) :drinkers:

LE Bad news, inregistrarea masinii mele pe Bg nu va fi gata nici maine, in concluzie apelez la ajutorul vostru sa ma transportati la locul faptei, 2 persoane. 1/25 este de fapt pisica mea de rasa, se poate lasa acasa pt cine are alergie la par de matza. :osanale:

Edited by Senna

2. Ami- 1-1 camera dubla

10. Senna interesat de colocare

11. Alx -1 camera dubla

Edited by Wolfman

P.S. La focsani inca ninge, zapada de pe sosea s-a pus peste un strat mic de gheata.

N-am iesit din localitate sa vad cum este pe E85, si cand plec catre lepsa il sun pe wolf sa-i spun cum se prezinta drumul de la focsani la lepsa.

Drum Bun !

Edited by Wolfman

Senna s-a retras, ramanem doar:

2. Ami- 1-1 camera dubla

10. Alx -1 camera dubla

Toti sunt pe drum in afara de mine care plec peste o ora din Bucuresti impreuna cu Laur. Sa ne vedem cu bine la Lepsa, drumul este destul de greu din ce-am aflat de la colegi prin telefon.

Semnal GSM canci (cica doar Cosmote). Net sau alte chestii din astea - ciuciu. Impresii si poze mai tirziu. Foarte pe scurt: misto

Dupa ce l-am "livrat" pe Laurentiu, am ajuns si noi acasa de vreo 15 minute.

Ajunsa si subsemnata la domitil dupa ce am livrat in buna stare de functionare Prypasul la Brasov si am oprit un pic pe la Pitesti sa ii povestesc tanchistului ce a ratat. Faina intalnire, impresii si poze maine...

O intilnire la care sensul cuvintului "tomberonez" a fost foooooarte bine stabilit.

img_1.jpg img_2.jpg

img_3.jpg img_4.jpg

Legal disclaimer: pe parcursul filmarilor (ma rog, sedintei foto) nici un animal nu a avut de suferit !

• Like 1

Si noi ajunseram cu bine, dupa drum linistit prin zona (superba zona si vremea la intoarcere). A se nota ca Porcusoru' de Guineea era bine mersi la plecare, iar Satelitaru' a degustat pe final de intalnire niste ramasite de friptura ramase in masina de la Targu Secuiesc :mrgreen:

PC182255.JPG

PC182258.JPG

PC182259.JPG

PC182262.JPG

PC182265.JPG

PC182268.JPG

PC182278.JPG

PC192304.JPG

PC192305.JPG

PC192307.JPG

PC192337.JPG

PC192334.JPG

PC192335.JPG

PC192336.JPG

PC192351.JPG

Intalnire superba, absenti nu stiu ce au pierdut, laurentiu un foarte bun colocuitor de camera care a avut mereu grija de mine sa congelez =)) inchizand nenorocitul acela de calorifer.

beutura pe saturate, gulashul unguresc bestial, intr-un cuvant totul a fost superb. abea astept urmatoarea intalnire.

Iar meriti ban domnu' Admin, caci ascunzi publicului poza cu elprypasul pregatit sa loveasca lautarii cu banu', sambata seara! Cand, doborati de gulashul de la Targul Secuiesc, am esuat in cel mai popular Cazino din Vrancea adica sala de mese a motelului. Poker pe dezbracate nu a fost desi era destul de cald, in rest se dedulceau ai nostri membrii la toate jocurile olimpice de iarna, de la poker pana la table...Desigur, raspunzand la solicitarile nerabdatoare ale lui Viorel, acestea au culminat cu mima, asa cum sta bine unor forumisti activi. Pentru cei prezenti, am cugetat si am dezlegat si misterul lipsei din dotarea locatiei a cutzitelor si solutiilor de curatat ( in principiu toxice); explicatie mult mai romantica decat va asteptati si anume: dorinta gazdelor de a asigura povestii lui Romeo si Julieta un happy-ending :drinkers: Si rugam uskatul sa prezinte forumului ustensila fioroasa care a sfartecat nemilos 4 gk de pui si muuuuulti carnati =D> multumimindu-i in acest context pentru marinimia de care a dat dovada atat prin inhamarea la cumparaturi, transportul lor si ( mai ales) descarcarea poverii, cat si pentru gratarul fara cusur ce ne-a adus linistea in stomac, pacea printre forumisit si a asigurat buna vecinatate cu cainii locului. Mai avem de adus eterne multumitri lui Viorel pentru organizare, licoare binefacatoare si voiosia saltareata pe care a afisat-o, iar elprypasului pentru whiskyul care aduce noroc la table. Lui Alx pentru ca a angrenat suflarea formista intr-o cascada de glume extrem de savuroase pe tema placutzelor si prosoapelor nude ce insotsex elprypasul prin batrana Europa, moment care i-a inspirat maxim pe Kumkum, Salex , Laurentiu, uskat si Wolfman, dar carora elprypasul le-a tinut pieptul eroic, aceasta lupta soldandu-se cu crampe abdominale si multe servetele inlacrimate de voiosie...Noroc cu vinul rosu descoperit de Salex care a umplut imensele oale gasite prin gospodarie ,a ascutit simtul umorului si a declansat instintul de conservare ca sa nu murim de ras vineri seara, caci ar fi fost pacat...Eh, de urat am mai ura, poze parca am mai posta, da' sa mai munceasca si altii, care n-au dormit asa de mult si s-au voiosit la fel de intens :rolleyes: Celor care n-au participat desi se anuntasera, recunosc, le-am dus dorul! Dar asteptam sa se revanseze mai la primavara, cand s-or dezmorti oasele, ca tare fain e cand ne adunam :thumbl:

• Like 1

Ioi ce bani, ce lautari, sa vdm pozele, nu recunosc nimic pana la probele contrarii =)) Cui a adus noroc la table vischiul... ??? hmmm Cat despre prosoapele nude le neg in totalitate...repet deci repet nu recunosc nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...