Ami Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Daca tot s-a ajuns la exprimarea vesnicei recunostinte pentru reusita intalnirii, as mai adauga laudele personale pentru felul in care Prypasul a catarat-o pe culmi inzapezite pe Bianca. Omul conduce prudent si linistit cand vrea - marturie pot depune uskt si vaxxi, partenerii nostrii de alpinism rutier. De asemenea multumirile mele sincere si profunde se indreapta catre Victimitza, posesoare a artei masajului cu gin, datator de vigoare si alungator de mahmureala. Si cred ca mi se cuvin si mie niste vorbe bune caci, cu atati priceputi in calculatoare, lap-topul meu a devenit singurul provider de muzica, arucata (literalmente-Salex poate confirma)catre cinstitii meseni. Acestea fiind zise, cine mai completeaza? Link to comment
elprypas Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Pana la urma cum reusesc sa intru si eu in posesia pozelor si filmuletelor?? Vaxxi te ocupi te rog de un ftp?am si eu ceva filmulete de pus ce nu am reusit sa le descarc pe laptopul lui ami, din motive strict tehnice si anume nenorocitul meu de telefon nuu a dorit sa binevoiasca sa se interconecteze cu laptopul lui ami. Link to comment
Abram Burel Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Of Doamne, un singur PC muzical si nepotu' pe post de catarator rutier? Decadenta Link to comment
KumKum Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Oricum la un moment dat nu toti mai auzeam muzica, erau discutii prea inflacarate despre textile, placute...etc Link to comment
Englishman Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Cam subtire cu pozele pe aici.... Link to comment
VAXXi Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Eu n-am alte poze in afara de-ale mele, caci m-am trezit prea tarziu si n-am mai apucat sa le strangem Link to comment
Salex Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 (edited) Din nou, noroc cu lemn-topul adus de Ami ... majoritatea pozelor au fost gazduite acolo. A, confirm si episodul cu muzichia aruncata fix in capul mesenilor, inca nu mi s-a asezat freza dupa faza aia. In ceea ce-l priveste pe uskt, cred ca inca are si el ... tresariri in urma evenimentului . O sa pun miine niste poze, inca nu mi-am revenit dupa intilnire. Cam acidulata apa aia minerala Edited December 22, 2010 by Salex Link to comment
Ami Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Eu am pozele mele, cele ale lui Salex si filmuletele lui Laurentiu (inclusiv pe cele de joia trecuta - pentru cunoscatori...)Zic sa ne adunam joi sa le schimbam intre noi si poate Vaxxi le poate pune pe un ftp... Pana atunci: Winter at its best! "Angel of Snow" "Mai vreau!", striga craiasa zapezii, Ligia... Dupa reducerea bugetara, eu sunt si paznic si salvamont. Iar daca ma suparati ma fac si jandarm! Link to comment
KumKum Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 -adicaaa... -sefu', veti avea o scama... Link to comment
Salex Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 (edited) Citeva poze de la Intilnirea Nationala de la Gresu, 2010 In asteptarea colegilor ce se luptau cu zapada si gheata, niste temerari s-au pus pe facut gratarul. Walker, adica Johnny Walker, printre altele a servit pe post de gel de aprins focul )"> Mult abur in bucatarie ... Dupa o masa copioasa, limbile s-au dezlegat ! La unii ... chiar prea tare. "Prypass-ule ... mai taci din gura" ... sau imi bag servetele in urechi A doua zi vremea a fost superba. La fel si zapada. Spre bucuria copiilor "Hmmm ... ce naiba ziceau aia in liceu ? Forta de frecare este egala cu miu x N ... Ahaaa, deci de aia nu pleaca sania asta imputita la vale !" Cum ziceam, zapada super misto "Uiti aisi o intrat, pi buni ... era o veverita" Din nou, peisaje de iarna "Nenea Dan, nenea Dan ! Asta inseamna ca am dat in mintea oamenilor mari ?" Dedicatie pentru Danut, ti-am zis ca am prins bulgarele in zbor ! Peria carata de Grasu prin metrou si-a dovedit utilitatea. Au stat fetele la periat ... ceva de speriat . Wolfmaneeee, vezi ca cineva arunca cu zapada O treaba inceputa de Wolfman si finalizata magistral de Wolfmanita Iar Elprypass-ul nu avea cum sa scape Din nou la masa. Fiind masa festiva, de data asta am avut farfurii ecologice ... adica biodegradabile Inca o data, La Multi Ani sarbatoritei ! "Stai maica, nu te speria ! Prypass-ul se stie cu sticlele" Aici Uskt-ul nu incerca sa mimeze un motor in V ... Si aici, dovada ca, in dimineata plecarii, lumea isi revenise onorabil dupa noaptea anterioara. Edited December 22, 2010 by Salex Link to comment
Englishman Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Frumoase poze. Ce e cu dunga neagra de pe portbagajul MOS-ului? Link to comment
laurentziu83 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Mie imi pare rau ca n-a avut cine sa ne pozeze pe mine si pe Elprypas la Petrom in Targu Secuiesc cum stateam de o parte si de alta unei oarecare masini cu LDY la numar, unul cu un bidon de Actimel, celalalt cu un borcan de compot de visine. Bine ca nu ne stia nimeni pe teritoriul maghiar. Link to comment
elprypas Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 bai laure nu te-am invatat sa nu mai dai totul din casa? Link to comment
Wolfman Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Super faine pozele, locatia si compania, dupa parerea mea pensiunea ar trebui sa ramana cap de lista pt. urmatoarele intalniri de iarna. Daca avem noroc si nu mai prindem vreo petrecere a tapinarilor localnici ne putem desfasura in restaurant, desi nici in sala aia de mese nu ne-a fost prea rau, mai ales ca am avut bucataria si gratarul la dispozitie. Edited December 23, 2010 by Wolfman Link to comment
laurentziu83 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 bai laure nu te-am invatat sa nu mai dai totul din casa? Da ce bre, e vreo dovada in acest sens? Link to comment
Salex Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 ... pensiunea ar trebui sa ramana cap de lista pt. urmatoarele intalniri de iarna. Daca avem noroc si nu mai prindem vreo petrecere a tapinarilor localnici ... Nenea Wolfman, de acord cu ce zici despre locatie, anexe si posibilitati de desfasurare. Despre petrecerea aia insa, lasa-ma pe mine sa povestesc, ca am fost fix deasupra restaurantului. La voi in deal nu a fost prea mare deranj insa la noi in camera dansau cutiile de bere pe comoda la 5 dimineata Link to comment
Wolfman Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ghinion curat cu petrecerea aia, noi ( kum-kum, danut76 si fetele mele) am luat pranzul sambata in sala de protocol (in restaurant incepusera ostilitatile tapinarilor), acompaniati de o muzica asa de suava de am inghitit cu noduri... Insa mergem pe principiul ca nu cad doua bombe in acelasi loc. Sau macar intreb cu o saptamana inainte daca au programat ceva de genul asta. Link to comment
laurentziu83 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Super faine pozele, locatia si compania, dupa parerea mea pensiunea ar trebui sa ramana cap de lista pt. urmatoarele intalniri de iarna. Daca avem noroc si nu mai prindem vreo petrecere a tapinarilor localnici ne putem desfasura in restaurant, desi nici in sala aia de mese nu ne-a fost prea rau, mai ales ca am avut bucataria si gratarul la dispozitie. Eu tot zic asta de prin 2008, da voi batman-batman, Tresor, Vespae...Doar am mai fost acolo in decembrie 2007 si am vazut ca e ok. Si inca in 2007, cand am fost cu forum Reno, am stat in sala de la parter, fara probleme. Edited December 23, 2010 by laurentziu83 Link to comment
Wolfman Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Daca ne adunam pret de vreo 20-30 de camere ca la Bicaz noi faceam jocurile acolo, insa la cati am fost nu prea puteam face mofturi, si-asa am rezervat-derezervat camere in ultimele doua zile de mi-era cam jena sa-l mai sun pe patron, pe care nici nu l-am vazut la fata macar... Oricum, mi s-a parut foarte primitor personalul, daca nu-i disparea presul lui Uskt de sub gratar era si mai bine. Edited December 23, 2010 by Wolfman Link to comment
KumKum Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Presul e luat de cei ce lucrau prin curte sigur si nu cred ca erau angajatii lor, il dau la altul pe un rachiu ori il pun acasa pe la usa, ca e de firma. Link to comment
uskt2005 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Lasa, lasa, ca se impiedica de el si da cu capul de perete de alta data nu-i mai trebuie > Edited December 23, 2010 by uskt2005 Link to comment
adnatonic Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Buna dimineata! In primul rand as vrea sa va spun ca imi pare rau ca v-ati pierdut presuletul, in al doilea rand vreau sa va multumesc pentru primirea calduroasa in grup! Iar acum, pozeeeeeee... Edited December 24, 2010 by adnatonic Link to comment
elprypas Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 no ce se mai aude? s-au centralizat pozele? de unde le pot lua si eu pe toate si sa pot ridica si eu filmuletele cu drumul? Link to comment
Ami Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Si urmatoarea intalnire? Ramane la sfarsitul lui martie? Link to comment
elprypas Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) Din punctul meu de vedere ar fi bestial sa imi serbez ziua intre voi si daca nu ma insel mai sunt cativa nascuti cam in aceeasi perioada ramane sa stabiliti locatia si data exacta. Edited December 27, 2010 by elprypas Link to comment
Recommended Posts