NFS Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Azi, grabit sa ajung la programare la doctor, am parcat in fata curtii unuia. Cind am venit am gasit stinga fatza pe janta. Nu era intepata, doar mi-a luat ventilul. Norocul a facut ca la vreo 100 m era o vulcanizare, l-am luat pe un pusti cu crocodilul, a dat roata jos, s-a dus a facut-o si asta a fost. Ii urez o zi proasta respectivului mitocan! Link to comment
ASIMO Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 NFS, pai tu sti unde sta ala! > Vezi poate are masina. Cum o vezi pe undeva, pac, pe ventilele. Dar nu doar unul, ca se rezolv cu rezerva. Minim doua. Si sa dea Domnu' sa nu fie asa norocos ca tine, si sa fie la km buni de o vulcanizare. Spor la vanatoare. Link to comment
NFS Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Bleah, nu face, mi-a placut si mie Stan si Bran... da' acu am alta virsta, e drept ca daca il prindeam la fata locului nu garantez pt ce faceam, da' dup-aia mi-a trecut. Sunt chestii mai importante in viatza decat sa stau sa-l urmaresc pe mitocan. Link to comment
Frankie_Carbone Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Eu am masinuta de 2 saptamani, si stau la etajul 1, masina e chiar in fata geamului meu. Acum doua seri, deasupra mea, am niste vecini, care au un baiat ... e un pusti de vreo 16 ani maxim, si ... acu 2 seri mai era cu cativa tovarasi si sareau si bubuiau pe manele de mama focului. Stateau la geam, si mai trageau cate o flegma ... am zis ... ca nu or scuipa pe masina mea, doar ma cunoaste ala ... etc etc, si am zis sa ii las sa faca paranghelie ca si eu faceam asa la varsta lor ... dar nu pe manele . Intr-un final apuc sa adorm, ma trezesc dimineata sa plec la servici, cand urc in masina una bucata flegma intarita pe parbriz, intr-o forma rotunda scursa in jos, semana cu un spermatozoid. Nu m-am enervat foarte tare, am zis ca dupa ce vin de la servici ii zic si o sa isi ceara scuze si cu asta basta ... dar ma uit mai in stanga mai vad doua, cobor din masina, capota de sus era PLINA, spalasem masina duminica apropo, si de aia se vedea asa de bine, plus cateva pe geamul din dreapta de la sofer. Mort de nervi, am zis ca atunci cand vin de la servici, ma duc la el la usa, si vorbesc cu el, si daca mai vine cu vreun baietzas manelist si dupa 23 00 mai aud vreun sunet il bat si pe el si pe aia ... PE DRACU' a plecat in concediu cu ma-sa si cu ta-su', nu e nimeni acasa ("> ("> ("> Link to comment
Alezz Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Gasita lovita in parcare langa piata Rahova ("> Link to comment
mr_ Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 (edited) Sut cu rola sau skateboard in portiera stanga Aripa infundata usor dreapta Aurolac pe acoperis = plafon indoit + parbriz spart Doua spargeri la fostul proprietar = 3 chei, una contant, doua incuietori diferite Stop spart in parcare la super-market stalp spate indoit si vopsea ciupita, probabil lovit cu o sticla. Oglinda laterala sparta, probabil scooter. Si toatea astea in doi ani si una din cele mai scumpe si mai dorite regiuni din ue Edited August 3, 2005 by mr_ Link to comment
dan22y Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) La Fiat, zburat un prieten cu bicicleta in ea (in oglida dreapta), ceva de genu hai sa-ti arat cum merg pe o roata... ) , sau la vechea dacie din 78, intr-o zi in urma cu mult, un pusti de vreo 6 ani rotea la oglida laterala intr-o veselie de mai sa rupea, merg pana langa el si-l intreb: - merge, merge?!... la care pustiu, flexat: - merge, nene, merge..., mai roteste de vreo doua ori dupa care se prinde ca masina e a mea se uita speriat S"> si o taie ca din gaura de sarpe. Ce era sa fac... sa-l bat? La matiz doar oginda era data peste cap intr-o dimineata, desi eu le las pliate inspre interior, tot vreun copil... aaa era sa uit, tot la Fiat, de nu stiu cate ori mi-au furat baietii sau rupt stergatoarele de faruri... Edited August 4, 2005 by dan22y Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 (edited) Trabant: toata partea stanga a fost lovita si refacuta. Ciudat in aripa spate parca e un picior decupat. Cielo: lovit spate in parcare in Tg-Jiu, iar nenorocitul a fugit. Edited November 6, 2005 by Wolfman Link to comment
wsc Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 hartie lipita cu super glue pe parbriz Link to comment
hussi Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Oglinda stanga am gasit-o acum 2 saptamani cum " privea spre cer " , iar sticla sarita din locul ei atarna in cele 2 sirmulite de la incalzire. Am montat-o si functioneaza perfect Link to comment
Mircea Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 hartie lipita cu super glue pe parbriz Bai ce le trece prin minte! Am vazut masina unui vecin, ce-i drept cam idiot, dar ce vina avea masina, cu spuma poliuretanica in toba de esapament... se chinuia dimineata sa demonteze toba sa poata pleca... Mie saptamana trecuta in curtea fabricii unde lucrez niste "colegi" probabil invidiosi mi-au tras o cheie pe portiera stanga spate... imi venea sa-i manac, de atunci o parchez numai in fata biroului, astfel incat sa o vad in permanenta... Link to comment
alexmohora Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 (edited) Nu s-a mai scris demult pe aici - dar e foarte bun post-ul pt. că face bine la moralul omului afectat de vandalism! Eu am maşina din decembrie (2005). Fostul proprietar, înainte de a o vinde a rezolvat toate pb cu zgârieturi, îndoituri etc - mai puţin rugina de la aripile spate. Maşina impacabilă ce mai - nici măcar o zgârietură pe barele de protecţie nu avea. Azi am fost cu ea de la servici (Universitate) pe Maica Domnului să-mi iau o telecomadă - în pauza de masă. Când mă întorc, după nervii de rigoare legaţi de găsitul locului de parcare, mă dau jos dau să plec şi ce-mi văd ochii: pe capotă o chestie care părea a fi un fir de la o pânză de păianjen groasă sau o aţă - mă apropii şi ce credeţi: O frumuseţe de ZGÂRIETURĂ ţapănă, până la tablă de vreo 35-40cm pe capotă L-am blestemat cum mi-a venit la gură pe făptuitor... mor de necaz şi de frustrare. Acum trebuie vopsită toată capotă bănuiesc... am CASCO la Allianz dar nu am timp de umblat şi nici nu ştiu dacă se poate face pe casco. Mamă ce draci am... Edited April 13, 2006 by alexmohora Link to comment
skkip3r Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Prima data: Intrat prost cu bicicleta in mine. Strambat ambele usi dreapta A doua oara: Lovit in trafic de femeie proasta si moarta de beata. Strambat usi stanga A treia oara: Plecat din tara la intoarcere gasit ambele oglinzi rupte. Ultima oara: Alt prost mi-a lovit masina in parcare in timp ce eram la serviciu. M-am saturat Link to comment
stryder Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 eu stateam si ma uitam pe geam intr-o seara si vad deodata cum un bou care incearca sa parcheze, intra cu masina fix in partea stanga spate a masinii mele...chiar imi ziceam inainte de busitura ca ala sigur mi-o atinge...facut spume, dus jos, facut cu apa si otzet pe cioban...un mos ostenit cu o dacie de prin 1900 toamna...avea si carnet de 30 de ani ...bine, asta s-a intamplat la fosta masina, nu la matizache, ca altfel ii crapam capu` )"> Link to comment
AZH Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Acum 2 zile am avut neplacuta surpriza sa constat ca aveam alt numar de inmatriculare pe spate.Adica in fata B-38-AZH si pe spate B-74-ZEU.Acum cine stie de cand mergeam asa?Constatarea a facut-o sotia cu remarca "de ce te duci la masina aia ca nu este a noastra" ). Am gasit in parcare masina de la care a fost inlocuit nr cu al meu.L-am schimbat azi. Rasu' plansu', vorba unui celebru in viata "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" Link to comment
VIPER Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Pai probabil ca a pozat cineva masina ta cu numerele lui, pentru vreun CASCO. Se practica. Numai ca a uitat sa schimbe la loc numerele... Link to comment
Tity Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 O patesc cam din dou in doua saptamani, masina este mutata cu spatele in mijlocul strazii. Am aripa spate putin indoita cred ca din cauza ca s-a ridicat de acolo. Pana acuma nu a sunat nici alarma asa de tare ca sa ma trezesc, sau dorm mai adanc ? Sper sa-i prind cat de curand pe " petrecareti ". Link to comment
stryder Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 cafea si pusca cu luneta = solutie Link to comment
Tity Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 ar fi o idee dar sa fie pusca cu glont de sare, tintit catre posterior sa nu mai poata stea pe scaun,pat etc. o spatamana minim. Link to comment
Kristian Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Acum o saptamana am gasit plafonul la Tico indoit. De fapt este indoita intaritura longitudinala dintre dunga neagra a plafonului si usa. Totul curat in jur, dar cand am deschis usa, am gasit boabe de orez intre cheder si usa. Masina este parcata in fata blocului (cu 10 etaje). Aceiasi soarta a avut-o un vecin cu o frumusete de Logan nou. Link to comment
zack Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 cu aproximativ 3 ani in urma masina parintilor mei a suferit : o bucata aripa stanga indoita (au aruncat cu pepene de la etaj!!!) - toata masina era plina de ulei si grasimi (dadeau mitocanii cu ulei de la etaj) bine ca aveau o dacie din '79, dar oricum gestul conteaza mai nou, masina unui prieten, care era parcata langa a mea, i-a fost spart geamul, de la un borcan aruncat la intamplare ?! (sau or fi vrut sa dea in a mea) oricum au reusit sa imi zgarie si mie vopseaua la kalos, pana la tabla. ps: acum 14 ani (e mult timp d-atunci) pe vremea cand ai mei aveau un renault 18, hotii ai facusera o gaura in acoperis. ps2: masinile familiei mele au avut de suferit...dar s-au "descurcat" de minune, neproducand nici un eveniment pe josea. Link to comment
cristi.a Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 1. Furat antena plus 2 capace, de pe partea din care puteau 2. Furat stergatoare - de vreo 2 ori, evident ca ploua afara, noroc ca pe cel de pe spate l-au lasat si am avut cum sa ajung sa-mi cumpar altele. Link to comment
Esperatul Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Eu am niste tampiti de oameni la blocul langa care las masina si arunca pe geam diverse: tigari aprinse, brichete, etc. Ultima noutate a fost un morman de firmituri. Concluzia: am pe capota vopseaua sarita in multe portiuni de 3-4 mm. Vrabiile si-au facut datoria ("> . Link to comment
bogdan_o Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Eu am avut cateva zgarieturi (e drept nu foarte adanci) pe hayon de la niste caini care au vrut sa se urce pe masina sa manace. Si asta pentru ca un vecin arunca resturile de carne pe geam fix pe masina mea. Nu zic cat plateam pe la spalatorii sa o degresez. Pana la urma zgarieturile s-au rezolvat in timp. Adica in urma polish-arilor s-au estompat foarte mult si nu se mai vad decat daca te uiti foarte atent si oarecum "in unghi". Si am prins si vecinul iubitor de animale. ca vrea sa dea de mancare la caini e un gest laudabil, dar sa arunce mancarea in alta parte, nu pe masini. Si pentru a fi mai convingatoarea rugamintea mea i-am spus ca si eu sunt iubitor de animale dar ca nu ma voi obosi sa arunc carne pe masina lui, ma duc direct cu cheia. Si ca prin minune de atunci carnea aterizeaza frumos in gradina si nu pe alte masini. Si cred ca tot la vandalism intra si urmatoarea patanie: mi-au furat sticla de la oglinda din dreapta. Si acum vreo 2 saptamani mi-au spart paravantul din stanga de la break. Asta e. Traiasca (cat mai putin) semenii nostri necivilizati. Link to comment
Kristian Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Am primit "cadou" o zgarietura cu cuiul sau cu cheia pe aripa stanga spate. Are cam 40 cm si trece si peste capacul de la busonul de alimentare. Traiasca vecinii si "prietenii"! Link to comment
Recommended Posts