Jump to content

Vandalism Auto

Recommended Posts

VFX> Maine sun la toti. Poate poate.

Lucian, eu tineam detectorul sus la parasolar si se vedea doar daca il cautai. A rezistat cam 2 ani. La matiz nu se vedea de loc pentru ca aveam parasolarul acela verde. Probabil o sa ma scarpin de vreo 2000 de lei pentru un detector modular.

Prost moment sa patesc lucruri dastea. Tocmai mi-a expirat si rca la matiz asa ca pana luni e inutilizabil. Ma milogesc de taicamiu sa imi dea cielo in seara asta :)

Eu scot detectorul din suport si treaba e ok. Pana acum. La mare scoteam si fata la radiocd si lasam si torpedoul gol, sa se vada ca nu are rost sa sparga ceva la masina.

BTW- de unde era alimentat detectorul? La mine e alimentat de la plafoniera.

Stati linistiti ... daca i se pune unui aurolac pata, oricum sparge masina. Am avut 2 astfel de intimplari, fara a fi lasat in masina nici un fir de ata ... Evident, nu trebuie provocati, de obicei nu las in masina nici macar coli de hirtie sau plicuri desfacute si aruncate neglijent pe bancheta din spate :)

Si pentru prastia aia iti sparge masina. Orice valoreaza de la o sticla de vodka in sus e bun de furat.

Eu in Bucuresti mi-am dat intotdeauna detectorul jos, ca marlania e la ea acasa mai mult ca in restul tarii.

Edited by laurentziu83

Aveam un Cobra 9730 care e undeva la 4 milioane.

Dimineata la 7 ma duc la politie si la casco. Tot maine o sa iau la rand toti importatorii mari de parbrize. Daca gasesc o sa platesc eu si o sa stept banii de la casco.

Daca nu gasesc luni ma duc la service sa facem comanda. Mi s-a promis ca vine in 5 zile si probabil iar o sa platesc eu ca sa nu ma impiedic de acceptul de plata si sa stau fara masina de Craciun.

Dimineata la 7 m-am dus la politie mi-am luat dovada. Pe la 7 jumatate in timp ce asteptam inspectorul de daune m-am apucat sa caut pe net importatori de parbrize. Mi-am facut o lista si am inceput sa sun.

La 8 si 20 am sunat la primul si ... avea geamul meu pe stoc. O bucata, stanga fata yaris in 3 usi. La 9 am facut dosarul de casco la 10 eram la service si la 11 geamul montat si toate cioburile din masina aspirate. De mentionat ca toate astea s-au intamplat intr-o zi de sambata.

Am platit eu 334 ron geamul si 50 la cel care mi-a lucrat ca sa aiba grija la plastice. Inspectorul a fost foarte incantat ca nu vreau sa il fac la Toyota deoarece e mai ieftin la cei care se ocupa de geamuri. O sa imi deconteze banii cei de la casco.

Nota 10+ pentru cei de la AGER - http://www.autoglas.ro/ S-au miscat extraordinar. In timpul asta sunau telefoanele non stop si aveau orice pe stoc. Cele mai ciudate geamuri pentru cele mai rare marci.

Bine ca ai rezolvat.

P.S. Un coleg, acum vre-o 2 ani, la fel a patit la un E Klasse, ziua la 11 i-au spart geamul din fata si i-au luat telefonul (parca)...si in 30min avea geamul pus la loc cu doar 250 ron... :)

• 1 month later...

Niste labagii. Astia nu-s barbati care pot discuta fata in fata cu cineva daca i-a deranjat ceva. Eu am gasit-o anu trecut zgariata bine, tot cu cheie sau ceva asemanator. Am avut asa: aripa spate st, portiera spate st, portiera fata st, aripa fata st, capota si aripa spate stanga. Si culmea. Unde? In fata blocului meu! Daca il prindeam il umpleam de sange. Sa il fereasca D-zeu pe urmatoru sa fiu prin preajma!

Mda, la mine tot in fata blocului, iar povestea este veche... Sambata trecuta au zgarit-o pe a sotiei, pe usa stanga spate... Azi noapte pe a mea, in 2 locuri. Totul la 150 m de sediul politiei, care ridica din umeri. Azi se ofereau sa-mi dea dovada de reparatii. Au strambat rau din nas cand le-am facut inca o plangere de vandalism. Adica un alt dosar cu AN pentru statisticile lor, pentru ca altceva nu-i intereseaza... "Banuiti pe cineva?"... no f&*^%g comment!

Probabil... Mai naspa este ca e posibil ca si dupa ce o repar - cu toate inconvenientele respectiev - alergatura, casco, service etc etc etc- risc s-o patesc din nou...

Mama ce i-as mai rupe capul!

Si rezolutia? si detaliile? Daca nu i se vede clar fata aluia politia o sa ridice iar din umeri ca asta e!

Panda e sfanta! :D pentru ca astia care zgariile masinile sunt, in marea majoritate a cazurilor, invidiosi ca tu ai si el n-are :)

Edited by mike.omega

Mike, daca era vara, dormeam o noapte - doua in masina, mai ales ca am geamurile negre si nici dracu nu vede.

Hepea, nu merge, distanta e mare, stau la etajul trei, aproximativ 50 m pana la parcare de la linia balcoanelor+ inaltimea etajului. Trebuie o camera zdravana, sau una remone montata in masina. Greu, solutiile tehnice exista, dar sunt costisitoare.

NU faci nimic nici cu dormitul in masina, am un prieten care a facut asta si nu a venit nimeni iar la 2-3 zile dupa ce a renuntat la panda iar a avut probleme, asa ca ar trebuie sa ai foarte mare noroc sa-l prinzi asupra faptului...da si daca il prinzi...