Jump to content

Vandalism Auto

Recommended Posts

In 2 ani si jumatate am reusit sa-l tin pe Ghiţă intreg si nevatamat. I-a venit randul sa fie vandalizat. Azi noapte mi-au smuls oglinda stanga, fara sa o fure. A ramas agata in firele electrice. Se vede clar ca cineva a facut-o din rautate, probabil vecinul pe locul caruia am parcat, desi nu era d-ala rezervat. O s-o rezolv probabil pe CASCO.

Iubesc Bucurestiul cu traficul lui lejer, civilizat si locurile de parcare la discretie. :wallbanger:

• 3 weeks later...

Petrosaniul nu e mare ca oras,da uite ca se intampla si pe la noi,prin provincie,nu doar in capitala.Mie mi-au spart luneta la nubira acum cateva luni,iar mai deunazi au jucat in picioarele alea infecte cupola la tico exact dupa ce nevasta l-a puricat putin.La faza cu nubira am chemat si politia,ma rog dosarul s-a inchis de ceva timp,dar am aflat pe alte cai cine mi-a facut-o :o pustoaica dadea cu pietre dupa un amic al ei si si-a reglat tirul in parcarea plina de masini.Apoi au trecut la jucat si pe ale vecinilor,eu credeam ca au treaba doar cu mine,dar se pare ca le plac si alte modele.Frumos pe la noi pe aici.

:o fftopic:

On 5/28/2011 at 12:18 PM, Budan Catalin said:

Pietrosaniul nu e mare ca oras,da uite ca se intampla si pe la noi,prin provincie,nu doar in capitala.

o pustoaica dadea cu pietre dupa un amic al ei

Frumos pe la noi pe aici.

Povestea pare sa se lege acum...> :)

• 1 month later...
  On 5/7/2011 at 6:09 PM, ileana said:

In 2 ani si jumatate am reusit sa-l tin pe Ghiţă intreg si nevatamat. I-a venit randul sa fie vandalizat.

Si-nc-odata mai flacai,

C-asa-i jocul pe la noi!

Image070.jpg

Vandalism sigur, tabla de sub geam era indoita intr-un loc, ca la o lovitura. Aveam bucati de sticla sarite si pe bord.

Inca o data imi exprim dragostea nemarginita ptr linistitul Bucuresti!

In noaptea aia (duminica) au mai fost inca 2 masini vandalizate, tot lunetele, fara sa fie furat nimic din masini.

Am schimbat deja luneta luni, pe casco.

Pot pune o camera de luat vederi in maisna?!

Ah, idioti si-atat... Da, poti pune camera sa filmeze masina de la balcon (daca poti), sau o camera mica ascunsa (gen Kodak ZX1) si s-o ascunzi in masina cu vedere la exterior.

• 1 month later...

Inca un incident in Constanta..

Azi noapte mi-au spart Matizul. Indoit stalp, furat casetofon, (frontul, emitator fm erau in torpedou), si rupt ceva furtune de la rezervor (imi tasneste benzina sub masina cand pun contactul, de undeva din partea superioara fata a rezervorului..nu vad de unde).

Au furat pana si 50 bani pe care ii aveam in suportul de pahar!

Pe urma asteptat politia, criminalistii.. (ca au lasat urme). Sa ma invat minte sa-mi pun alarma!

De adaugat intr-un an si 3 luni de cand sunt in Constanta:

-o doamna a dat cu spatele si a infundat portiera

-a fost fortata usa sofer si indoit stalpul ( in fata blocului sub stalp de iluminat) a tras de casetofon dar nu a avut ce sa fure

-a fost scos furtunul de alimentare si furata benzina.

-O "tanti" nu a oprit la STOP si a intrat cu Meganul in mijlocul strazii in Matiz. Schimbat: aripa dreapta fata, bara fata, semnalizare fata, vas lichid parbriz, aparatoare locas roata

-nenumarate zgarieturi si adancituri gasite in parcare.

Edited by cristiangabi
Cred ca locul relatarii este aici, nu la accidente ...

Cand citesti pe aici te crucesti...pana acum o luna si ceva eram multumit de starea masinii dupa 4 ani de parcare pe langa casa si la munca; in tot acest timp am prins doar o stergere pe aripa stanga spate colectata la Sighisoara sau Brasov unde lasasem masina in parcare din pacate acum mai bine de o luna am gasit-o lovita in parcare la lacul Sf. Ana (20 lei) cu usa dreapta fata infundata iar jegosul, un logan albastru langa care parcasem, fugit. Prima magarie suportata am facut-o pe CASCO cost zero lei, a 2-a cu plata fransiza de 100 euro plus ce sanctiuni mai primesc pe anul urmator la reinoirea politelor CASCO si RCA. Romania o tara de marlani!

P.S. Ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta la o eventuala parcare prin Bucuresti la meciurile din UCL in zona stadionului National Arena!

Edited by starsteel

Eu deja m-am obisnuit sa mai gasesc resturi de mancare pe masina, o bucata de ceapa, zgarieturi pe spoilere, zgarietura pe plafon, guma scuipata de la geam pe plafon (puteau sa nimereasca dracu' gradina, nu masina), dar nu-mi mai bat capul. Da-le dracu', le las sa se adune, cand s-o termina leasingul deschid dosare de dauna pentru toate si o vopsesc integral.

Important e sa mearga masina bine si inauntru sa fie curata, ca doar stau in masina, nu pe langa ea.

Cred ca e de la caldura ... In ultimele doua luni am bifat ciorba, tigari aprinse, inghetata, gem (mure sau afine), spaghete, etc. Probabil ca, din cauza caldurii, oamenii prind rau la stomac doar la vederea mincarii si o arunca pe geam

In Salajan stau eu. Noroc ca folosesc rar masina si nu vad ce se mai aduna pe ea. Cand am venit din Italia cu ea, am prins ploaie torentiala pe A1, de a curatat-o boboc. Acum e murdara de resturi. N-o spal, mi-as face numai draci sa o spal la pranz si seara sa gasesc cine stie ce kkt-uri pe ea. Dar daca voi gasi vreun bocan pe ea, nu ma las pana nu pun politia sa purice tot blocul in timp ce imi fac masina pe casco. Si poate cu regres. :D

La mine acum e parcata sub un copac, e bun ca si filtru de gunoaie. :D

Si va mai sta acolo pana saptamana viitoare, ca in week-end plec cu autocarul.

Cat despre gunoiul menajer, macar avem ghena pe scara, nu prea vezi borcane aruncate de la geam, cum vedeam in 2003-2005 cand stateam in facultate la camin in Iasi.

• 7 months later...

Mda, se pare ca am fost "calcat" si eu de hoti.

Ce au facut, au facut parghie cu o surubelnita intre butuc si capota portbagaj, au tras butucul in jos, si ghici ce, portbagajul s-a deschis.

Nu au furat nimic, doar au facut dezordine. Cautau probabil vreo statie CB (cateodata o mai las in portbagaj) sau ceva scule audio (nu am, nu au avut ce fura :D ).

Isprava s-a intamplat fie pe splai vis-a-vis de targul vitan (destui conlocuitori pe acolo) fie in parcarea de la Real vitan care duminica este plina de diversi dubiosi targoveti. Cand am iesit din Real am observat ca era fortat butucul.

P.S. Teoria cum ca de masina murdara nu se atinge nimeni e falsa!

Ba da, dar maşina era parcată pe splai, aglomeraţie, maşini mari, tobe "sport" si alarmele tipă aiurea, nimeni nu le bagă în seamă...

Acum nu stiu, dacă e armată alarma şi deschid portbagajul ţipă doar un minut, sau până închid capota?

Oricum e bine de ştiut, la Cielo se deschide portbagajul foarte uşor cu o şurubelniţă...