closchkutza Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 ("> Nu vreau sa vopsesc o usa si o aripa pentru atata lucru, mai ales ca astia au toate sansele sa greseasca nuanta si sa iasa altceva. Speram totusi sa revina la forma initiala, chiar daca o sa se vada foarte putin. La fel este una si pe aripa dreapta, in linie cu asta, dar nu am putut sa o prind din cauza curburii aripii. Link to comment
EM!L Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Eu sunt de parere ca or sa reuseasca baietii din service sa rezolve indoiturile fara sa fie necesara revopsirea partilor respective! Nu mi se pare chiar asa grava situatia! Bafta maxima oricum! Link to comment
VAXXi Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Sa redeschidem acest topic. La bloc e o parcare amenajata de ADP, unde se parcheaza cu fata (sau spatele) masinii spre un rahat de gard ornamental din fier. Azi, vreun angajat al pietii sau ce-o fi fost, vopsea gardul. Niste stropi de vopsea sar pe portbagajul unui Logan parcat aproape lipit de gardulet, iar omul cu abnegatie ia o carpa (sper ca nu era si imbibata in diluant) si ii sterge omului intreg portbagajul de stropii de vopsea. Care evident ca nu capatasera o afinitate asa mare pentru carpa incat sa se dezlipeasca prin minune de tabla si sa sara in carpa. Link to comment
razvan020 Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Ce oameni... pumni mei minte nu are... asa sunt si astia... Link to comment
DevBreak Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Salut, Mie mi-au furat ieri stergatorul din dreapta ... nu miar parea rau daca nu ar fi fost cadrul originala a stergatorului (daca pun altele fluiera la 140km/h) daca le trebuiau stergatoare nu puteau sa isi cumpere ... tule muma... Link to comment
Salex Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Sa fac si eu o lista, ca sint mai multe categorii: 1. de la niste obiecte taioase (cioburi de sticla sau faianta/gresie) aruncate de un vecin de la etaj am o gramada de ciobituri la vopsea, o indoitura chiar la imbinarea dintre luneta si tabla, grila cromata ciupita, parbrizul cu vreo citeva mici plesneli; 2. tot de la niste vecini cretini care arunca tigari (si stinse si nestinse) pe geam am tavanul, portbagajul si capota arse sau colorate in citeva locuri; 3. furturi sau spargeri: a. Geam spart : degeaba. A cautat in torpedo si atit. Nu las nimic in masina de obicei. b. Geam spart : saltat casetofonul original Daewoo. Dupa evenimentul asta mi-am montat eu un casetofon pe care l-am prins de caroserie cu platband si o gramada de alte chestii home-made. c. Usa deschisa : tentativa de saltare a casetofonului montat de mine. Nereusita !. De furie a dat efectiv cu cutitul in casetofon pina l-a facut praf. Cu aceeasi ocazie a dat cu cutitul in consola centrala pina a distrus si comenzile de la climatizare. d. Oglinda, capace roti : astea au fost saltate fara alte pagube conexe Edited April 10, 2008 by Salex Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 b. Geam spart : saltat casetofonul original Daewoo. Dupa evenimentul asta mi-am montat eu un casetofon pe care l-am prins de caroserie cu platband si o gramada de alte chestii home-made. c. Usa deschisa : tentativa de saltare a casetofonului montat de mine. Nereusita !. De furie a dat efectiv cu cutitul in casetofon pina l-a facut praf. Cu aceeasi ocazie a dat cu cutitul in consola centrala pina a distrus si comenzile de la climatizare. Si cand te gandesti nu crezi ca a fost o prostie sa il prinzi atat de bine in bord? Link to comment
Salex Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Privind retroactiv prin prisma "pagubelor colaterale", evident ca m-a costat mai mult, e discutabil daca a fost sau nu o prostie. Stiti cu totii cit de usor se scoate casetofonul OEM Daewoo de la locul lui, prima data mi l-a scos cred in mai putin de 30 secunde. Asta am incercat sa impiedic, cumulat cu speranta ca viitorul hot se va speria cit de cit de zgomotul alarmei. Din pacate cel de-al doilea bandit era fie drogat, fie beat, nu s-a speriat de nici o culoare. Chiar am coborit in fuga (din pacate doar cu un prosop pe mine, eram la baie), m-am apropiat de el insa satirul de 30-40 cm m-a facut sa ma intorc sa iau o bita de la portar, timp in care individul a sters-o. Cum nu sint nici Bruce Lee nici Jackie Chan, recunosc ca nu mi-a suris ideea de a avea buzunar la stomac si mi-a fost cam jena sa ma apropii de el cu miinile goale ... prosopul de baie clar nu imi putea servi la multe . Deci, faptul ca prinsesem casetofonul bine de tot a dat roade, mi-a cistigat mult timp de interventie. Ca nu l-am valorificat cum trebuie a fost alta poveste. In orice caz, aia a fost ultima spargere de care am avut parte si sper ca lucrurile sa ramina asa Link to comment
hitman Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Sa fac si eu o lista, ca sint mai multe categorii: Man, in ce zona a orasului stai de au facut asa ravagii? Deobicei asemenea grozavii se intimpla prin Pantelimon Edited April 10, 2008 by hitman Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Chiar am coborit in fuga (din pacate doar cu un prosop pe mine, eram la baie), m-am apropiat de el insa satirul de 30-40 cm m-a facut sa ma intorc sa iau o bita de la portar, timp in care individul a sters-o. Cum nu sint nici Bruce Lee nici Jackie Chan, recunosc ca nu mi-a suris ideea de a avea buzunar la stomac si mi-a fost cam jena sa ma apropii de el cu miinile goale ... prosopul de baie clar nu imi putea servi la multe . Pai nu aveai deja bata la tine? Dadeai prosopul jos si zbang! Titus Steel! Link to comment
Cumnatu Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 m-a facut sa ma intorc sa iau o bita de la portar Tare ca tu ai avut timp sa cobori, sa ajungi pana la masina, sa te intorci si portarul cu bata tot la locul lui cuminte statea Link to comment
Salex Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Man, in ce zona a orasului stai de au facut asa ravagii? Deobicei asemenea grozavii se intimpla prin Pantelimon Fix pe Decebal, aproape de intersectia cu Dristor. Nu comentez zona ... Am avut un vecin cu un Espero spart de 7 ori. De 2 ori i-am vazut pe hoti si am mers cu proprietarul la Politie, nu au facut nimic. Am avut si Mertz-uri furate ziua in amiaza mare (12:00). Prima data cind mi-au spart geamul am vazut masina cu care au venit, era un TAXI. Am sunat la firma respectiva si, evident, nici eu nu am rezolvat nimic. Pai nu aveai deja bata la tine? Dadeai prosopul jos si zbang! Titus Steel! Mah ... cu bita la care faci tu referire cel mult ajungeam sa devin faimos inaintea cazului DR. CIOMU Tare ca tu ai avut timp sa cobori, sa ajungi pana la masina, sa te intorci si portarul cu bata tot la locul lui cuminte statea Tare a fost alta faza ... portarul era un fost POLITIST, iesit la pensie ! Omul n-avea nici un stres, cred ca mai tare s-a speriat cind m-a vazut coborind in fuga doar cu prosopul pe mine Link to comment
Yaz Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 In 4 ani de cand am masina, am "cules" niste zgarieturi pe portbagaj atat. Link to comment
EM!L Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Coltul dreapta fata si cel stanga spate "slefuite" de unii mai priceputi in ale parcarilor (sau iesirilor din parcare), + o modelare a usii stanga spate (tot in parcare am gasit-o asa). Link to comment
Salex Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 + o modelare a usii stanga spate (tot in parcare am gasit-o asa). Am avut si eu una din asta, am si uitat de ea. Pe 13 Iulie, 2005, am intrat fix 10 minute in Mall Vitan lasind masina in parcarea exterioara. La intoarcere am gasit usa dreapta spate infundata. Nu o pun pe seama intentiei vandalice ci pe seama maiestriei in ale intrarii/iesirii din parcare Link to comment
EM!L Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Si eu la fel, nici 10 minute n-am fost plecat (cat am intrat intr-o farmacie) si am gasit-o asa. Tot pe seama "maiestriei" pun si eu indoitura aia. Masina de langa (ce se "evaporase" pana am revenit in parcare) era parcata pe oblic pe 2 locuri de parcare, iar la volan o domnisoara. Coincidenta sau nu... inclin sa cred ca atunci cand a incercat sa iasa din parcare, nu a reusit din prima. Link to comment
Salex Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 (edited) Am mai povestit pe undeva reactia politistului de la Sectia 12 ... a inceput sa rida, moment in care m-am uitat la el interzis. Cica "zi dom'le merci ca nu avea un jeep sau ceva mai mare asa cum prefera don'soarele de azi". "Da de unde stiti ca era o EA ???". "Pai uite, semn de plastic negru, sanse mari sa fi fost un TICO, sanse si mai mari sa fi fost femeie avind in vedere tiparul, avem zilnic citeva cazuri de genul asta " ... Punct si fara comentarii ! Insa ce as aprecia eu vandalism si (extrem de) mare nesimtire e faptul ca nu s-a obosit sa lase un biletel cu un nr de telefon sau ceva de genul ... Oricum avea asigurare, nu o costa nimic, cel mult o amenda pentru ciocnire in parcare. Am o boala pe specimene de genul asta (femei sau barbati) de nu va pot povesti ! Edited April 12, 2008 by Salex Link to comment
Alezz Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Gasita luneta sparta in parcare acu 3 saptamani se pune la vandalism? Fapta s-a petrecut ziua in amiaza mare cred ca intamplator . Link to comment
augustinionut Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Eu am lasat masina in parcare dimineata iar seara am cules-o cu o zgarietura infundata usa spate stanga, lunga cat usa si inca in pic din aripa.Nu ma costa mult.350RON. Link to comment
CARABUSU Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Ca sa vedeti cat de usor se poate sparge un Matiz: Pur si simplu a indoit portiera,posibil cu un levier,tinta a fost un cd-player.Masina este a unei vecine. Edited April 14, 2008 by CARABUSU Link to comment
ileana Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Aceeasi metoda de spargere am resimtit-o si eu pe cand aveam matiz. Numai ca la mine a fost ptr o pereche de ochelari de soare de 2 lei . Link to comment
john Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Mda, un user de pe forum (nu prea mai intra) a patit-o de 3 ori intr-o perioada destul de scurta, desi nu lasa nimic la vedere in masina, deci nu au avut ce sa ii ia. Mai avea inca un Matiz in familie, la ala a patit-o de 2 ori. Link to comment
laurentziu83 Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 Mda, chestia e ca, dupa ce indoi portiera astfel, nu mai poti sa deschizi usa respectiva, cel putin la modelele mai noi. Usa respectiva se aduce la forma initiala in 30 de secunde, inca 30 de secunde ca sa o finisezi, dar vei vedea cand dai muzica mai tare ca va vibra. Link to comment
Tyby_G Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Asa am gasit si eu portiera indoita acum cateva saptamani, bineinteles ca degeaba, nu prea las nimic in masina, mai ales noaptea. Problema e ca eu am adus-o la pozitia initiala dar a ramas o indoitura urata pe interior si s-a cam facut varza vopseaua. Dupa ce iese masina din service (asta ca urmare ca m-a lovit un adormit in spate), va intra din nou pe CASCO, cu ocazia asta mai rezolv si micile indoituri/zgarieturi capatate tot gratis prin parcari. Ce ma enerveaza este ca am preluat CASCO de la fostul proprietar si am descoperit ca am si fransiza. Link to comment
stryder Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 (edited) Off, speram sa nu apuc sa scriu chiar asa de curand aici...cum am gasit-o ieri seara in parcare ("> ...ajunsesem acasa cu cateva ore inainte. Suspectez niste copii opariti care au mai facut in trecut ravagii prin parcare . Vopseaua nu e sarita si sper sa o pot indrepta din interior. Daca nu se poate, atunci CASCO. Cert e ca mi-au stricat toata ziua Intrebare: daca dau jos aparatoarea de noroi am acces direct la aripa? Ma mai gandeam ca si daca dau farul jos pot baga mana cat sa imping inapoi...ma insel? Multumesc pt. eventualele raspunsuri. Edited April 28, 2008 by stryder Link to comment
Recommended Posts