Ndi Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Cauciucuri taiate pe CASCO? La ce firma? Vreau si eu Link to comment
mkt Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Salutare! Problema vandalismului am ridicat-o si eu cand mi-am incheiat ultima polita casco si mi-au explicat ca sunt obligati, de cand cu ue, sa acopere prin polita si actele de vandalism, deci, nu vad de ce n-ar despagubi si cauciucurile taiate. Evident, formalitatile sunt aceleasi ca in cazul furtului din auto... plangere pt acte de vandalism la politie, masina pozata - din cate stiu vine chiar politia sa pozeze masina in locul unde s-a petrecut incidentul, iar la 30 de zile de la depunerea plangerii...timp in care politia...cerceteaza...ti se elibereaza o dovada pe baza careia asiguratorul iti repara masina. Pt gume taiate ipostaza e un adevarat "moment kodak" roti noi dupa cel putin 30 de zile... Eu am casco la asirom. am avut si la omniasig acum cativa ani, n-am avut niciodata probleme cu ei, ca firme de asigurari, service-ul la care duci masina e in mare parte a cazurilor ruleta ruseasca... Link to comment
Juliaen Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Am asigurare la Generali si mi-au comunicat ca despagubesc anvelopele taiate. Problema e ca poti fi suspectat de frauda, dar in cazul meu, ce motiv aveam sa tai o anvelopa noua? Link to comment
gruntzus Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 La Omniasig scrie clar in contract si mi-a zis si ala de mi-a incheiat polita ca se asigura orice act de vandalism in afara de zgarieturi... De fapt se asigurau si astea dar era mai scumpa polita cu 40 EURO pe an la Matiz. Link to comment
Ndi Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Ultima oara mi-au zis ca nu acopera nici un fel de vandalism. E drept ca n-am mai intrebat de mult. Eu am zgârieturi si pe stanga si pe dreapta, plus cauciuc tăiat. Esenta nu e ca ii fac eu de cauciucuri, esenţa este ca daca ma acopera imi permit sa-mi iau cauciucuri noi, de calitate. Ca daca mi le taie In 2 saptamani, cauciucul second uzat la 50 RON bucata e deja mult. Ajunge sa ti le taie o data pe an, ca la pretul asta nu imi mai convine. Una e 500E pe 5 ani, alta e 2500E. Plus, la 500E pe cauciucuri daca ti le taie o data in 5 ani tot merita CASCO. Ia sa ma iau eu de ei. Link to comment
uskt2005 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Dimineata ma duc ca de obicei la garaj ca sa iau masina si sa plec la munca... In momentul cand am deschis portile garajului am simtit ca iau foc Capota masinii mele avea cel mai frumos vinil pe care putea sa-l faca un nenorocit cu cheia pe toata latimea capotei (rupisi-ar mana intre picioarele nevesti-sii) , cred ca era zgariata de ieri seara, dar fiind noapte nu am vazut , si chiar daca vedeam tot acelasi lucru il faceam pe care l-am facut si dimimeata ( d-zeii mamii lor de nemernici) Are adancimea cam de 1 mm se poate face ceva? sau vopsit total(capota - nu toata masina ) Bafta Link to comment
Bel_Ze-but Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Sigur nu-i facuta cu o cheie de la garajul tau ? > Acum , serios nu cred ca ai alta solutie in afara vopsitului... Vezi ca a incercat Moshu sa dea polish fara succes (intreaba-l la intalnire ). Ia gandeste-te : nu cumva ai facut asigurare CASCO si presimti ca va urma din pacate sa cada de la un balcon vreo glastra care ar putea ateriza ... Unde ? Evident: langa masina. Ia-o ca o gluma, dar o asigurare tot e bine sa-ti faci daca ai asa invidiosi prin preajma. Link to comment
uskt2005 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 (edited) Sigur nu-i facuta cu o cheie de la garajul tau ? > Acum , serios nu cred ca ai alta solutie in afara vopsitului... Vezi ca a incercat Moshu sa dea polish fara succes (intreaba-l la intalnire ). Ia gandeste-te : nu cumva ai facut asigurare CASCO si presimti ca va urma din pacate sa cada de la un balcon vreo glastra care ar putea ateriza ... Unde ? Evident: langa masina. Ia-o ca o gluma, dar o asigurare tot e bine sa-ti faci daca ai asa invidiosi prin preajma. Asigurare am (CASCO) dar sincer nu prea as vrea sa intru in ea pt ca pierd o reducere destul de substantiala , dar pana la uram o s-o stric (asigurarea ) Iar cu cheia de la garajul meu asta chiar mi-a placut, dar nu sunt sado ca sa imi provoc placere prin aceste metode Asta e romania in care traim, plina de URA si INVIDIE( asa cum ai spus si tu) Bafta si numai bine! Edited November 16, 2006 by uskt2005 Link to comment
Bel_Ze-but Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Sa stii ca faza cu cheia era pe sfert ( sau o optime macar)la modul serios, in sensul ca un hot nemultumit ca odata intrat in garaj n-a avut ce sa-ti fure, si-a lasat semnatura. Unui coleg caruia i se tot parea ca pica lucrurile prin garajul sau noaptea ( la interval de cca una-doua saptamani), s-a trezit cu o curatenie exemplara la un moment dat ( scule, casetofon,etc - toate puse in doua valize luate de la fata locului.. Link to comment
omydee Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Din pacate, vopsit scrie pe capota ta. Cu polish ies doar zgarieturile superficiale, care nu sunt profunde. Oare chiar nu exista nici o metoda de ai prinde si de a le taia mainile acestor .. animale! Bafta si numai bine! Link to comment
Pedala Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Ba da... sa-i prinzi asupra faptului. Dar fug de rup pamantul atunci . La prietena mea la bloc un vecin l-a gasit pe unul sub masina unui alt vecin (Opel Monza) in timp ce taia cu bomfaieru o finala Remus. Cand l-a simtit hotul ca se apropie a sarit de sub masina efectiv. L-a alergat tipul printre blocuri dar pana la urma la pierdut. Link to comment
Mircea Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Soferi de kko care habar n-au sa parcheze! Si nici macar n-au bunul simt de a recunoaste ca au facut Link to comment
hohaele Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Mie acum 2 ani,mi-a bagat cineva un sul gros de calti in teava de esapament,aveam probleme tremura se oprea,am bagat-o pe tester la service,si totul era normal.Apoi s-a apucat mecanicul s-o tureze tare de tot,si cineva a vazut ca a inceput sa iasa din teava de esapament mormane de calti inegriti si uzi.Remedierea am schimbat toba finala.Multa rautate e pe lumea asta. Link to comment
zeneseu Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 La 2-3 saptamani dupa cumparare o dunga de alta culoare pe spoilerul din spate de la mijloc pana in coltul din dreapta.Coltul din dreapta sters bine.probabile vreunul sau vreuna fara orientare in spatiu. Din fericire am pastuit-o si a iesit ca noua. la vreo 2-3 luni infundatura la capota de la motor.Probabil din cauza mecanicului de la service sau a mea Oricum nervi si draci tot am trimis...vedem de cine se lipeste Link to comment
aiptek Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Saptama trecuta am gasit masina in fata blocului lovita de niste idioti care si-a pus bocancii pe masina, de jur imprejur.Cum era noroi afara, a doua zi am gasit urme de noroi uscat si de talpi pe masina.Mamaaa de ii prind Link to comment
Cumnatu Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Acum 3 zile am gasit masina cu stergatoarele ridicate dintre care unul dintre el indoit ca dracii. Retardul ala probabil ca s-a enervat ca a crezut ca n-are loc ( soferii de duminica ) avea loc cacalau si nu i-a ajuns sa le ridice. L-am indreptat si ... asta e, il prind eu odata si odata la masina sa ii sparg molarii. Link to comment
bebelushu Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Poate ai parcat pe locul cuiva. Si prin Cotroceni "se face dreptate" in acelasi mod, chiar eu am prins un pensionar in "actiune" si i-am dat 2 bucati ca se razbuna pe masina verisoarei mele (eu o asteptam la masina mea sa vina, sa mergem intr-un loc). Cand a iesit din casa si a vazut un stergator indoit (pe al doilea nu a mai apucat sa-l indoaie) i s-a facut rau: era al patrulea pe care il schimba si nu stia de ce. Link to comment
Cumnatu Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 N-am parcat pe locul altcuiva. Am parcat in strada, cat sa fie loc sa treaca si altii pe langa mine si sa scoata si cei din dreapta masinile. Toata lumea face asa la mine in parcare, sunt 30 locuri de parcare si minim 45 masini. Ii rup fashul cand il vad. M-am gandit sa ii vandalizez masina dar n-are sens ca duce la un lant de stricaciuni reciproce. Daca in schimb ii fac programare la stomatolog... Link to comment
giony Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 M-am dus si eu prima data cu masina la Iasi la camin si am parcat-o pe o straduta laturalnica pe un trotuar de vreo 5 m latime - era loc pentru toata lumea - mai erau masini parcate - dincolo erau case cu iesire auto printre noi - dimineata cand am venit aveam pe parbriz si prin grila de sub geam O BALEGA de vaca ( cred ca erau 2 galeti ) - am dat jos cat am putut dar ce a ramas prin grila imi baga o aroma in interior ... Link to comment
laurentziu83 Posted January 19, 2007 Author Share Posted January 19, 2007 Unde in Iasi, la ce camine? Link to comment
sebian Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 la alea cu vaci, se pare Link to comment
zeneseu Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Intr-o dupamasa in vizita la parinti. Eram cu aia mica in carucior.Pana sa imi raspunda la interfon stau si belesc si eu ochii prin parcare cand...o tipa cu un c... cat o vaca (scuze altor doamne) impreuna cu inca un slabanog se lasa ca in fotoliu pe capota fostei masini-o daciuta care e acum la mama mea. Daca nu eram cu aia mica cred ca saream la beregata sii luam pe amandoi mai ales ca m-am gandit ca infundatura de pe caqpota de la cielo ar fi facuta tot de ea. Scuzele ei..."poi n-am stiut ca e masina ta". Unde ajungem fara respectul proprietatii altora...?? Edited January 19, 2007 by BH ZNS Link to comment
Amentys Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Eu am avut spoilerul din fata dat jos (dupa ce s-a bagat unu' cu un Ford Focus in mine intr-o intersectie ... exact:am fost scos vinovat- dar el s-a incadrat pe banda din dreapta,si,in loc sa faca la dreaaaapta,a luat-o inainte pe langa coada imensa de masini care,bineinteles,astepta sa isi continue drumul...inainte). Deci,mai clar,eu vroiam sa fac la stanga,el a venit din fata si m-a tamponat fata-dreapta-spoiler. (Ma scuzati ca am scris si despre intamplarea asta-nici acum nu m-am linistit complet). In fine...am dat spoilerul si farurile jos si am lasat-o vreo 3 saptamani in fata blocului,pe locul meu. Dar, unui tampit si taran,ca altfel nu pot sa ii zic,probabil ca noaptea,a incercat sa deschida capota (probabil voia bateria ..sau cine stie) si a rupt masca (care e din plastic cu insertii de crom). Deci,pe langa faptul ca m-a costat reparatia vreo 11 mil (spoiler reparat,indreptat fata masinii pe interior,radiator schimbat), a mai venit si nenorocitu' ala (pe care,daca l-as vedea l-as da cu capul de asfalt- sa vada si el cum e sa ai fata ciontzata si crapata > ) si mi-a crapat masca masinii in 2. Precizez ca o masca noua e in jur de 2,8 -3 mil lei. Deci,per total 14 mil din cauza unuia care s-a trezit sa-i depaseasca pe toti si a altuia prost-crescut,tigan si hot. Mai sunt si student pe deasupra,iar intamplarile astea (accident,facut rost de bani cu greu) m-au afectat destul de grav la invatat (eu cred ca asta e cea mai mare pierdere) si nu stiu daca voi mai putea recupera vreodata. P.S. : Daca voi considerati ca am divagat de la subiectul propriu-zis (vandalism),imi cer scuze din nou,dar am vrut sa cunoasteti intreaga poveste... Link to comment
laurentziu83 Posted January 19, 2007 Author Share Posted January 19, 2007 Aidi bre, ca nu-i asa un eveniment din care sa nu te mai poti recupera vreodata. Link to comment
Amentys Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 (edited) Bre,faza e ca m-am dus mai rar la facultate si am pierdut multe cursuri si am facut si multe absente,nu ca nu "ma mai pot recupera" din cauza unor plastice si fiare stricate. Bineinteles ca nu numai accidentul a fost o piedica.Au mai fost si altele... fftopic: Nu prea cred (si zic "nu prea cred" dupa ce am observat numarul de inmatriculare si semnatura ta ) ,dar printr-o oarecare intamplare poate ai avut si tu o problema din cauza careia ai avut de pierdut la liceu,facultate etc.. Eu,din pacate, am avut... Edited January 19, 2007 by iulian19 Link to comment
Recommended Posts