NFS Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Eu m-am ales azi cu o zgirietura nu foarte mare, pe usa pe aripa si pe janta (totul pe dreapta fata), de la un idiot de mos care tragea dupa el un carucior d-ala de carat butelii incarcat cu diverse fiare din care unele aveau gabarit depasit. Asta se intampla pe carosabil, in timp ce eu stateam la semafor. I-am tras un claxon de l-am asurzit si o injuratura de m-am asurzit pe mine, ca aveam geamurile inchise. Apoi am vrut sa ma dau jos ca sa continui... dar dupa ce am reusit sa ma eliberez din centura, am tras degeaba de minerul de la usa ca era blocata... si pina sa realizez de ce naiba nu se deschide... mi-a trecut. Link to comment
razvanclub1 Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Sambata seara cand am iesit de la fotbal am gasit jumate de masina vopsita in alb.Un retard mi-a aruncat o cutie de vopsea alba pe masina. Mi-a vopsit toata partea dreapta,inclusiv geamurile si luneta Link to comment
laurentziu83 Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 @iulian19: ba am avut, chiar anul trecut a trebuit sa stau o zi intreaga la politie, asigurari, aveam a doua zi examen si eu chiar in ziua aia voiam sa invat. Ai sa vezi in timp ca nu facultatea e cel mai important lucru, la mine deja e un fel de fara frecventa, ceva trecut pe planul 2. Acum nu ma mai doare daca pic la un examen, ma doare daca am vreo sarcina urgenta si grea de la munca. Mai tarziu si astea mi se vor parea nimicuri. Link to comment
c_french84 Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 sal! am oglinzi de opel care nu se rabateaza(sper sa le schimb)-intr-o noapte pe cea din stanga am gasit-o scoasa,atarna in fir! Link to comment
Bel_Ze-but Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 mi-a aruncat o cutie . mi-a vopsit toata partea dreapta,inclusiv geamurile si luneta Ti-a facut si devizu' ? Cam cat mai e ? ) ("> Acu', serios : e treaba intentionata sau a cazut de la o oarecare inaltime o cutie de vopsea ? In primul caz : beton "prieteni" ai ! Link to comment
razvanclub1 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 (edited) Nu a cazut din intamplare ca masina era parcata in fata la patinoarul flamaropol, si nu sunt blocuri acolo,e doar parcul. Era sa dau peste unu pe trotuar cand parcam masina da nu cred ca sa suparat asa rau Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited January 21, 2007 by Mircea Link to comment
giony Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Unde in Iasi, la ce camine? In Puskin - vizavi peste strada este o straduta - Era o rulota exact in capatul strazii - oricum nu-s multe strazi apropiate . Link to comment
laurentziu83 Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 La Codrescu, pe la C13, nu? Pe acolo nu ma asteptam, mai degraba unde am stat, in Targusor, unde mai gaseam oglinzile date peste cap sau vreo urma de pumn prin tabla. Balega aia sigur nu era vreun rest de la vreun borcan imputit aruncat de vreo studenta de la geam? Acu inteleg de ce interzice nea Oprea baietilor sa ramana in camin la fete peste noapte. Link to comment
Satori Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 ... dar dupa ce am reusit sa ma eliberez din centura, am tras degeaba de minerul de la usa ca era blocata... si pina sa realizez de ce naiba nu se deschide... mi-a trecut. Mi s-a intamplat de 2 ori faza asta ) Link to comment
Englishman Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Noaptea tarziu. Asteptam in fata garii pe cineva... fumam o tigara si ascultam muzica in masina. La un moment dat, un zgomot de zgaraietura metal pe metal, provenind din partea din spate a masinii. Sar afara ca apucatul ( apropo, masina mea nu are NICIO zgaraietura ) si vad doi betivani care trageau un carucior incarcat cu diverse deseuri - platice, cartoane, etc. - am sarit la gatul lor si le-am spus sa nu se miste din loc ca-i omor . Am luat o bricheta si am studiat atent masina sa vad daca a patimit vreo zgaraietura, ceva. Astia doi nu indrazneau sa zica nimic, stateau incremeniti - cred ca aveam o figura de capcaun... Ma rog, dupa vreo doua minute le-am dat cate un sut in fund si i-am trimis la plimbare : masina nu a suferit deloc. Link to comment
user Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Mi s-a intamplat de 2 ori faza asta ) Cu acelasi mos? Link to comment
cristi_vb Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Azi dimineata am gasit pe stalpul din spate dreapta o mica infundatura. Parca a avut o bila in mana si a dat cu ea in stalp. Ce dracu' o fi avut cu el nu stiu . Nici nu stiu ce sa-i fac ca nu am cum sa ajung la tabla prin spate ei... Macar nu e vopseaua sarita. Link to comment
Pedala Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Si io am patit acelasi lucru la Fiat. Masina era intr-o parcare marcata si GOALA. Nu inteleg primatele care se plimba printre noi... Link to comment
dan_m Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Azi dimineata am gasit pe stalpul din spate dreapta o mica infundatura. Parca a avut o bila in mana si a dat cu ea in stalp. Ce dracu' o fi avut cu el nu stiu . Nici nu stiu ce sa-i fac ca nu am cum sa ajung la tabla prin spate ei... Macar nu e vopseaua sarita. Cel mai probabil s-a rezemat de masina cu palma sau a incercat sa o impinga. Tabla este foarte moale in acea portiune. Eu am gasit tot asa la Matiz o infundatura si ca desteptul am incercat dedesubt cu degetul si am mai lasat si eu o mica adancitura. Era si un topic pe tema asta cu incercari de solutii de remediere. Din cate imi amintesc nu s-a gasit rezolvare. Link to comment
Juliaen Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Acum m-am intors din pauza de masa si am trecut si pe la masina, parcata in spatele blocurilor de langa birouri: portiera dreapta, spate, putin infundata, dar suficient cat sa imi strice ziua si sa ma scoata din sarite. Nu imi dau seama ce a fost (alta masina sau un binevoitor). E un santulet vertical lat cam de 1 cm, lung cam de 5 si nu foarte adanc (infundatura se vede doar daca privesti din lateral sau pipai cu mana zona respectiva). Idioti, ce sa mai zic! Link to comment
Mircea Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Am ceva similar, cauzat de o usa de logan ... Link to comment
laurentziu83 Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 In seara asta am gasit urme de unt, margarina sau ceva de consistenta asta pe aripa stanga spate. Nu puteau berbecii sa se stearga de un zid sau altceva, trebuia de masina mea, care numai curata nu e. Link to comment
uskt2005 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Te-ai gandit la posibilitatea ca s-ar putea sa fie "copii cruzi" expirati Link to comment
zeneseu Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 (edited) Revin cu completari asta seara, lumina frumoasa intr-o parcare a unui centru comercial, ma dau jos din masina sa stau de vorba cu fratele meu.Si ce ma apuca pe mine?????...sa imi plimb ochii pe usa din fata stanga si ce imi vazura ochii...vopseaua ciobita pana la chit Suparat ca un idiot nu a putut sa descida usa lui de la masina fara sa imi zboare vopseaua intru in magazin sa imi rezolv treburile.La plecare ma pune ala mic si rosu sa ma uit si pe partea dreapta unde STUPOAREEE...aceeasi treaba pe aripa dreapta spate Suparat foc mai am proasta inspiratie sa mai stau putin in masina, de ajuns sa vina o tampita cu ta'su si sa impinga caruciorul de cumparaturi taman in spoilerul din spate. Cred ca va dati seama ce a urmat...mai ca nu.. Morala (daca este asa ceva) "zambeste maine poate fi mai rau" adica oricat te chinuiesti sa ai grija de masina, tot vse gaseste un tampit sa iti indoaie tabla. sa traiti bine! Edited February 15, 2007 by BH ZNS Link to comment
uskt2005 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Curat ghinion Cunosc sentimentul Link to comment
Lucian M Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 (edited) Astia care deschid rapid si larg portierele - lovind masinile din jur- merita batuti in gura ca pe coasa !!! Iar cu fazele cu lovitul masinii cu caruciorul in parcare: prostia e la ea acasa, lasa taranul caruciorul in mijlocul parcarii si pleaca , ca nesimtitul, poa' sa ia foc si magazinul dupa ce pleaca el. Singura solutie ar fi sa punem bandouri pe toaate usile (trebuie sa recunosc faptul ca alea de logan ar fi bune, au profil inalt, nu plat ca la marea majoritate). Pt bari- Dumnezeu cu mila- nu am idei... Edited February 15, 2007 by Lucian M Link to comment
zeneseu Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Ai dreptate in totalitate.Baiul e ca deja imi fac probleme de ce se va intampla cul cel care in viitor va avea nesansa sa il prind in actiune.Tatal fetei cu caruciorul a avut la un moment dat tendinta sa vina spre mine dar s-a retras rapid cand am facut un pas in fata.Sper sa nu o iau razna data viitoare- sper sa nu mai fie cazul. P.S. ce ma doare mai tare la chestia asta e faptul ca masina nu are nici un an si deja tre sa o dau cu vopsea Link to comment
Pedala Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Obisnuieste-te! Se va repeta la nesfarsit. Masina ta are un an. A mea 9. Gandeste-te cate a adunat Link to comment
zeneseu Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Obisnuieste-te! Se va repeta la nesfarsit. Masina ta are un an. A mea 9. Gandeste-te cate a adunat totusi ma gandeam sa treaca macar 1-2 ani sa mai treaca luciul de pe vopsea Link to comment
zeneseu Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Iar revin...in urma unei examinari mai atente am constat (cu oarecare fericire)ca nu a fost zgariata vopseaua (urmele au iesit cu pasta pentru polish), deci nu e cazul de vopsit. DAR ...din pacate tabla tot infundata e...si se mai vede si cu ochiul liber din anumite pozitii. ("> ("> (trebuie sa las masina mai mult muradara) Acum am 3 infundaturi...sper sa se opreasca aici. Sanatate maxima si succese deosebite la toata lumea! Link to comment
Recommended Posts