MariusV Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Buna ziua.Am un opel vectra b din 1997 si de cateva zile am urmatoarele probleme.Atunci cand vreau sa depasesc si trebuie sa accelerez mai repede masina intra in vibratii ca si cum nu ar avea benzina destula,sau cel putin asa sunt simptomele.atunci cand accelerez constant nu apare nici o problema.multi imi spun ca este de vina ba pompa de benzina ca nu baga destul debit,ba ca ar fi obturate conductele tur sau retur de benzina,ba clapeta de accelaratie.Ma poate ajuta cineva care a trecut prin asa ceva? Link to comment
DGT Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Cred ca iti mai trebuie avans la aprindere. Asa a facut mereu sau s-a intamplat dintr-o data? Ai motor euro 2? Cu delcou nu? Incearca sa-i mai dai un pic de avans din delcou. Link to comment
dcornel107 Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Buna ziua.Am un opel vectra b din 1997 si de cateva zile am urmatoarele probleme.Atunci cand vreau sa depasesc si trebuie sa accelerez mai repede masina intra in vibratii ca si cum nu ar avea benzina destula,sau cel putin asa sunt simptomele.atunci cand accelerez constant nu apare nici o problema.multi imi spun ca este de vina ba pompa de benzina ca nu baga destul debit,ba ca ar fi obturate conductele tur sau retur de benzina,ba clapeta de accelaratie.Ma poate ajuta cineva care a trecut prin asa ceva? Debitmetrul de aer.Am avut si eu vectra b.Poti lua un spray de contacte Chip...il gasesti la selgros, costa in jur de 20 de lei si sprayezi unde este senzorul, dupa ce ai scos debitmetrul. Link to comment
Recommended Posts