v drums Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 azi am fost la rar. am intrebat de anvelope. au spus ca in talonul nou nu sint trecute dimensiunile, insa la itp, control de politie, rar pot avea probleme. ei nu omologeaza nici un fel de dimensiune . doar producatorul masini poate face . daca daewoo imi da in scris ca pot monta jenti de 13 atunci rar ul trece in cartea masinii si folieaza . in rest nu. deci cei care puneti alte dimensiuni -pe propria voastra raspundere. Link to comment
v drums Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 nu mai am rabdare si nervi sa tot caut de 12.. am pus jenti aluminiu de 13 borbet de pe un swift, maine primesc un set tot de 13 suzuki de tabla cu anvelope de iarna. 155/80 r12=155/70 r13. masina a devenit mai rigida insa directia mai precisa intre timp am transcris masina, verificarea e valabila 1 an inca. dupa aceia ce fac la itp cu roti de 13 nu stiu...spaga? sper sa nu ma opreasca ..militia,, cam sare la ochi damas cu jenti de aluminiu... eu inca nu am vazut doar in poze pe net Link to comment
v drums Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 bordul vopsit din grii in negru... leduri in loc de becuri bord. va urma 1 Link to comment
ToPser Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Jenti de 13 daca ar fi fost de tabla nu te-ar fi bagat nimeni in seama ! Link to comment
v drums Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 am si de matiz ... Link to comment
KumKum Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Mai bine cu astea, nu sar asa tare in ochi, in plus ...vad ca arata destul de bine. Link to comment
DGT Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Da dar arata mai frumos cu jentile de aliaj. O vopsea frumoasa daca ii mai dai si iese super. Link to comment
vlad_andrei Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Arata foarte bine cu jantele de aliaj. Acum depinde de tine la care ramai... Link to comment
v drums Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 ramin cu ambele... iarna- de tabla ;vara -cu aleaj. asa scap si de montat, demontat, centrat anvelopa vara/iarna. Link to comment
v drums Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 am gasit genti de suzuki swift de 13 cu anvelope hankook de iarna 155/70 r13. jentile sint fabricate in franta , de michelin...ciudat ,masina fiind japoneza, fabricat in ungaria... jeanta originala12 damas cu anvelopa cantareste 10,5 kg. jeanta suzuki 13 cu anvelopa cantareste 11,3 kg. sper sa nu fie diferenta in consum/comfort swift Link to comment
v drums Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 echipat 155/70 r12 fata hankook spate firestone Link to comment
v drums Posted December 31, 2010 Author Share Posted December 31, 2010 am montat leduri smd in plafoniere. am o lumina alba puternica ca in autobuz am montat avertizor sonor ptr lumini aprinse. o sa pun si poze. un an nou fericit pentru membri forumului Link to comment
v drums Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 diferenta intre bec normal si led smd plafoniera led vs bec 1 Link to comment
CatalinC Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 te distrezi cu damasu vad bv Link to comment
argon Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Daca s-ar distra ar face asta 1 1 Link to comment
sorin1983 Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 si nici macar nu se rastoarna Link to comment
v drums Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 am mai bagat chestii in damas 1 Link to comment
wol Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 salut, si eu am un damas, tot 99,tot motor de tico, jante 13 de matiz cu 165/70, pe spate, iar pe fata 12 cu 155/70 hankook de tico, pana acum nu ma oprit politia, ca sa nu atrag atentia ar tebui sa pun si pe fata tot de matiz, dar nu ma indur de hankook-uri sunt aproape noi in rest e super masina, ma strecor ca si cu un tico, doar ca ma cocot pe borduri si zone off-road fara probleme, iarna trecuta mi-am pus in portbagaj 2 bucati de beton, cca 80Kg fiecare , si nu am mai avut nici-o problema, parcam pe locuri ne dezapezite si ieseam de acolo fara probleme... e o placere sa o conduci avand in vedere pozitia inalta (am scaune de fiat regata), foarte in fata si manevrabilitatea data de distanta foarte mica de la bara din fata pana la roata din fata din pacate aspectul exterior cam lasa de dorit... dar nu-mi permit o revopsire... viteza maxima in afara 100 in oras 80- 90 (daca vedeti pe Bd Iului Maniu un damas care face slalom cu 70-80, eu sunt ) ) consum 9 - 10 intraurban, in afara nu am mers decat odata pana la Busteni(nu am calc consumul) Link to comment
v drums Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 e cu 4 sau cu 5 viteze? cu 5 trepte merge 110-poate si 120... consumul in oras nu ar trebui sa depaseasca 7 ,5litri max... in afara 5,5-6 . vezi sa nu ai probleme cu carburatia... sau socul. ar trebui reglat ca 9-10 e prea mult. ps. mi am luat boxe pe 2 cai 16,5 cm blaupunct. (din pacate nu am gasit pioneer cum am in tico) 99 lei perechea ,nou in domo mures. sper sa incapa in usile de fata ... ala de fabrica e de 13 cm... dupa montaj pun si poze. daca tot desfac usa o si retapitez . Link to comment
wol Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 4 trepte, 100 i-am dat sera pe vant si ploaie... mi-a fost frica sa-i dau mai mult , consumul e de Bucuresti exclusiv, cu drumuri relativ scurte si o mai si alerg dar nu exclud niste probl la carburator, insa e nu stiu ce sa-i fac si nici nu am asit pe cineva prceput... Link to comment
v drums Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 in mures se regleaza pe banc. 35 lei/ reglaj, dureaza 10 minute. se face la mondo trade(era reprezentant oficial daewoo) iti recomand de la dezmembrari o cutie cu 5 trepte. fuge mai bine si se reduce consumul Link to comment
v drums Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 in usa fata damas nu incape blaupunktul de 16 cm... ala de fabrica era de 10 cm. mi am luat acum de 13 cm pe 2 cai ,tot blaupunkt ,am marit gaura in tapitarie si incape la fix. mai mare nu poti sa pui ptr. ca manivela ptr geam nu se invarte(se agata in boxa) si usa fiind subtire nici geamul nu mai merge pana jos. merge max de 13 cm. la alea de 16 cm trebuie sa-i gasesc 1 loc... Link to comment
raven84 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 De curiozitate, merg puse geamuri electrice la gandacul asta? Link to comment
v drums Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 damas de luxe are din fabrica... si geam electric si incalzire suplimentara spate si aer conditionat tuning black Link to comment
argon Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Uite ce zice wikipedia de aerul conditionat Air conditioning is optional. But a 0.8-litre engine hasn't sufficient power to both carry cargo swiftly, and deliver cold air from the aircon unit at the same time without struggling. The engine struggles and shakes (potentially leading to a stall) if you try both. Link to comment
Recommended Posts