augustinionut Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Cum e incalzirea aia suplimentara spate? Link to comment
v drums Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 are de fabrica (si al meu) sub scaunele din spate 1 radiator si un ventilator mascat. din fata ai un buton rear heater. incalzirea fata spate damas retapitare usi fata: 1 demontarea 2 inpregnarea placajului cu vopsea neagra inpotriva umiditatii 3 lipirea unui filc negru pe placaj (atenueaza zgomotele si izoleaza inpotriva frigului) . 4 retapitarea cu piele neagra. 4 montarea boxei 1 Link to comment
wol Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Frumossss mi-ar place sa am timp sa fac si eu asta... referitor la incalzirea spate, e standard la cele cu locuri, si eu am Link to comment
augustinionut Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 E tot din caldura motorului. Ma gandeamc a e din caldura esapamentului, ca la camioanele de carat baieti veseli la treaba Link to comment
v drums Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 diferenta intre panoul de usa din fabrica si cel de piele home made... difuzorul de 16 cm in realitate e numai 14,5. ala de 13 cm e doar 11 cm si ceva. astia de la blaupunkt au luat in considerare si rama Link to comment
wol Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 daca vrei sa-i mai faci o modificare utila schimba-i scaunele, sunt groaznice astea originale, eu mi-am pus de fiat regata, am un prieten tinichigiu care le-a montat in asa fel incat merge si culisarea fata spate dar trebuie sa ai grija la dimensiuni cand le cumperi, spatiul e cam limitat... Link to comment
v drums Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 alea din fata le ai schimbat? trebiue modificat mult? Link to comment
wol Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 alea din fata le ai schimbat? trebiue modificat mult? da, fata, a folosit sinele de la scaunele vechi, a fost greu de centrat in asa fel incat sa nu impinga prea tare in fata de usa si sa iti ramana cat mai mult loc intre scaune. Am noroc ca tinichigiul meu are multa experienta si e genul care lucreaza cu ruleta, calculeaza... Link to comment
v drums Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 acopera motorul scaunul nou? izoleaza la fel de bine ca originalul? trebuie sa lipesc ceva pe tabla din usa. cand dau volum mai mare aerul vibreaza tabla... dynamat ar fii bine dar e mult prea scump. Link to comment
wol Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 (edited) este montat pe ccapacul original... deci nu scaunul acopera motorul, in schimb e un pic dificil cand umblu la motor, trebuie sa las spatarul cat mai in fata, sa ridic scaunul pana peste volan, apoi il dau cat pot de in fata si abia asa il pot bascula pe interiorul usii poti da cu antifon, eu zic ca un strat gros rezolva problema Edited February 13, 2011 by Mircea Nu mai cita inutil mesajul anterior, foloseste add reply sau reply din josul paginii. Foloseste si majuscule la inceput de fraza/propozitie. Link to comment
Mircea Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Aluband pentru tabla, pasla pentru podeaua masinii. Oricum, atentie, la cozonacii astia, ceva mai mult aluband pe plafon si o sa mearga cu rotile in sus )"> Link to comment
v drums Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 am gasit asta... 15 lei . e un fel de plastic-burete cu o folie alu pe el. e foarte usoara. nu retine apa. e folosit ptr. izolatii. incerc cu asta. il lipesc cu silicon... Link to comment
v drums Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 din dezmembrari am luat 2 parasolare audi a4 se potriveste la fix in damas. are suport cd si oglinda. inainte de montaj Link to comment
v drums Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 retapitat damas in piele Link to comment
CatalinC Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Misto,bv o sa arate calumea Link to comment
v drums Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 oglinzile retrovizoare vopsite Link to comment
v drums Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 bara fata spate vopsite in alb mat Link to comment
v drums Posted April 10, 2011 Author Share Posted April 10, 2011 montat inchidere centralizata , alarma cu pager,marca thunder.are 1 raza de 800m-1,5km. Link to comment
v drums Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 azi geamuri fumurii spate ,aprobat rar . incepe sa arate a,,la minibus ,, este kit xenon cu 300 lei ,montaj inclus, special pentru inlocuirea becului h4. am vazut montat pe o dacie , lumina super si nici nu te orbea din fata. ca e legal asta nu stiu... pareri? Link to comment
argon Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Nu e legal, si in plus xenon la faruri cu sticla mata sunt criminale pentru cei din fata ta Link to comment
v drums Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 bara fata spate vopsite in alb mat Link to comment
Mircea Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 DUpa ce termini cu pus piele, jante, xenoane, vopsit oglinzi etc, vopsesti si caroseria aia ruginita? 1 Link to comment
Recommended Posts