yannlepantrec Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Cine iese, cine iese...? Hai ca se raci vremea si e timpul de un vin fiert sau un frappe fiert, fiecare dupa puteri. Haideti afara ca saptamana trecuta nu fu! Link to comment
dreamlike Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Saptamana asta nu mai chiulim, asta daca nu cumva inghet astazi pe traseu ... Link to comment
Immortal Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Ha, si voi ati chiulit? Ajungem si noi saptamana asta, ca mi se facu dor de'un frappe. Link to comment
IONUT 23 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Salut baieti!Spuneti-mi va rog,la o intalnire intre forumisti poate participa orice posesor daewoo?Daca se poate si cateva detalii referitoare la ora locatie...si modalitatea de a intra in clubul daewoo.Multumesc frumos! Link to comment
andrew Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Salut Ionut. Intalnirile sunt absolut deschise oricui e dornic de o bautura racoritoare (sau, conform perioadei, o bautura calda) si discutii aprinse pe tema... la alegere. Unii dintre cei prezenti la aceste intalniri au trecut chiar din tabara posesorilor de Daewoo in tabara fostilor posesori de Daewoo si continua sa se prezinte la intalniri abordand acelasi entuziasm. Intalnirile se desfasoara sambata in jurul orelor 6-7 (se anunta pe topicul de intalniri) in incinta clubului Friends. (click pe link pentru harta) In ceea ce priveste regulile dure de intrare in acest club select, las colegii mei sa se pronunte, intrucat am lipsit prea mult de la aceste intalniri si nu mai sunt la curent cu ritualul de initiere. Link to comment
Andrei_cielo Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) ritual de initiere? )) si eu sunt curios in ce consta acest "ritual". Edited November 8, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
MCojo Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 2 randuri de frappe la fiecare participant... 1 Link to comment
Recommended Posts