johnny Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Buna ziua! Vreau sa ii cumpar unui prieten un cdplayer/mp3 pt Matiz impreuna cu 2 perechi de boxe. Imi puteti spune ce dimensiune au difuzoarele fata/spate? Ce ar trebui sa caut. Casetofoanele auto presupun ca merg pe orice masina. Multumesc John Link to comment
NFS Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Vezi si pe aici, da' ia-ti cafeaua si tigarile, ca e de citit, nu gluma. Link to comment
johnny Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Vezi si pe aici, da' ia-ti cafeaua si tigarile, ca e de citit, nu gluma. <{POST_SNAPBACK}> Sa traiesti! a durat cam 1 ora sa trec prin topicul ala dar am gasit ce ma interesa. Link to comment
Maniaku Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Daca te intereseaza sa stii ca nu trebuie neaprat sa bagi boxe de dim. gaurilor in usi-eu de ex. am de 17 in loc de 13 si pe spate incearca sa iei nijte 6x9 de preferinta Jbl sau infinity Link to comment
Mario1985 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Salutare >- Am si eu niste boxe de spate de la Cielo, sunt de 17, deci merg in usi... Ca parerile sunt impartite, ba ca nu ar da voie geamului sa coboare la maxim, ca se vede urat, iese in afara. Astept si eu opiniile voastra. Multam' Link to comment
priest Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Salutare >- Am si eu niste boxe de spate de la Cielo, sunt de 17, deci merg in usi... Ca parerile sunt impartite, ba ca nu ar da voie geamului sa coboare la maxim, ca se vede urat, iese in afara. Astept si eu opiniile voastra. Multam' <{POST_SNAPBACK}> o sa ai dificultati inj a le pune.nici estetica nu o sa fie exemplara, plus ca boxele de cielo nu sunt de loc reprezentative...asa ca mai bine pune boxe de dimensiuni standard de firma si o sa fii multumit. Link to comment
vio.p Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Daca te intereseaza sa stii ca nu trebuie neaprat sa bagi boxe de dim. gaurilor in usi-eu de ex. am de 17 in loc de 13 si pe spate incearca sa iei nijte 6x9 de preferinta Jbl sau infinity boxe de 17 in usi fata , nu sunt cam mari? Link to comment
steph Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 hehe. nu sunt eu am de 16.5. De retinut ca asta e marimea difuzorului cu tot cu carasa de plastic fuge spre 19. Link to comment
Recommended Posts