SORAN Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Pentru cine intereseaza:pot sa fac bordul de tico albastru + interior cu cateva led-uri bine plasate(verificat pe masina subsemnatului).Efectul...bestial! Link to comment
VIPER Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 La Espero poti? M-ar interesa, arata mult mai bine. Dar ma mai intereseaza si daca nu e cumva obositor la un drum de noapte! Link to comment
SORAN Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Se poate si la Espero, dar trebuie sa ma ajuti sa-ti demontez bordul, pt ca pe Espero n-am lucrat inca dar stiu cum e. Nu ete obositor, nu e lumina mai puternica k intensitate ca atunci cnd e verde sau alba! Link to comment
SORAN Posted July 3, 2004 Author Share Posted July 3, 2004 In caz caz ca nu v-ati convins am aici niste poze noi cu un bord lucrat mai bine! Stiti unde ma gasiti in caz ca exista doritori! Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Aha, deci DSIGN lucra cu Soran, deci mi-am raspuns singur la o intrebare din alt post... OK, cat face o lucrare completa Espero? Bord, butoane consola, butoane geamuri? Ca timp si bani... Link to comment
strumfuadi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 mah...dar voi vedetzi ca acele se vad ca naiba?? adica...nu se vad deloc.. Link to comment
VIPER Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Are niste poze mai bune pe Autoshow... Acolo se vad mai bine... Ce as vrea sa stiu e cum se comporta la varierea intensitatii luminii (ca eu am buton pentru asa ceva, de fapt cred ca multi au..). Link to comment
strumfuadi Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 pai...varierea merge pe becuri. pe leduri nu prea.. Link to comment
dsign Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 nu variaza pe leduri pt espero lucrarea dureaza cam jumate de zisi e de belea cu butoanele. am facut un espero si arata superb, cel putin posesorul este foarte multumit. te costa cam 500 000 lei sau un pic mai mult ca intra multe leduri in tabloul de bord. te astept cu un telefon la 0723 264 207 sau la yahoo waxdanny in ceea ce priveste acele indicatoare, nu prae imi place limbajul folosit de strumfuadi. sper ca adminu sa-si faca treaba. daca vii la intilniri o sa vezi si bordul meu live ca mai trec si eu pe acolo in drum spre intilnirea dacia. intr-adevar se vad acele cam slab dar se rezolva (vezi bordul lui soran) bafta Link to comment
dsign Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 alx, este foarte usor pentru noi sa facem treaba asta, ca doar daia ne-am pus anunturi. pt Sn vreo 3 ore dureaza si cam 400 000 lei, din cauza ca sunt multe becuri de schimbat, cam 10 bucati te asteptam Link to comment
SORAN Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Bai nu mai puneti atatea probleme ca nu se vad ca nu stiu ce...veniti la intalnire si uitati-va la masinile modificate si dupa aia mai vorbim. Link to comment
dsign Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 la cererea unui stimabil domn care este membru al acestui forum, atasez mai multe poze cu si despre luminite colorate incepem cu un bord albastru de opel astra f Link to comment
dsign Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 continuam cu opel calibra PS pozele sunt cam intunecate deoarece nu stiu sa manevrez digitalu meu prea bine. oricum la opel sunt foarte putine becuri Link to comment
NFS Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Sa moara Tzak si Pak daca ma excita in vreun fel ... ma dor ochii chiar si numa' uitindu-ma la poze, dar'mite sa mai fiu si-n trafic! :eyespin: In rest, multa bafta! Apropos... niste variatiuni de culoare nu faceti? :?: Link to comment
dsign Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 am facut si la Cielo si la Espero si a iesit superb (mai bine ca la Opel), dar nu am poze la dispozitie. in momentul in care voi avea aceste poze le voi posta caci banuiesc ca le asteptati. Link to comment
dsign Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 NFS, ar cam trebui sa-ti reglezi monitorul sau ar trebui sa vii la intilnire cei de la vw nu au pus la masinile lor iluminare albastra de prosti ti se pare. Link to comment
dsign Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 am facut si incercari cu mov, alb, rosu , portocaliu dar nici una nu are acelasi efect ca albastrul movul este intr-adevar tare obositor albul nu merge la orice bord portocaliul si rosul sunt slabe la intensitate Link to comment
Shenck Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 exceptind lumini in bord ati mai facut si alceva pt interior(sunet, spatiu de depozitare etc)? Link to comment
dsign Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 urmeaza sa facem ceva cu tico lu' soran in vacanta asta, nu spun ce, este surpriza. eu la SN mea am antifonat fetele de usi si capitonajele de plastic, am montat deschidere la portbagaj de la buton, din interior (asa imi ramine potbagajul incuiat tot timpul si nu-l mai uit descuiat ) am montat lumina in portbgaj, se poate pune cotiera din tirg etc. dar nu cumva suntem offtopic???????? fftopic: am mai facut spectacol cu luminite montate in diverse locuri din masina, inclusiv in clantele interioare la usi Link to comment
dsign Posted July 14, 2004 Share Posted July 14, 2004 fftopic: NFS nu am crezut ca esti in Kosovo cu adevarat, pina nu am citit faza cu antifurtul. mii de scuze. Oricum sa stii ca bordul meu este foarte odihnitor si placut, si ar trebui sa-l vezi pe viu. plus ca mai e si impactul asupra celorlalti Link to comment
SORAN Posted July 14, 2004 Author Share Posted July 14, 2004 Aparatul digital nu reda foarte fidel culorile din bord mai ales la lumina slaba care...va explic mai p larg la intalnire.Repet dak vreti sa vedeti ceva trebuie vazut p masina! Link to comment
Recommended Posts