6749 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 (edited) Ceva asemanator cu imaginea alaturata poate realiza cineva ? Am cautat ceva despre cei de la dino's dar nu am gasit nimic, oricum e ceva japan si nu stiu daca se poate apropia cineva de preturile lor.Un autocolant poate realiza cineva.luminile albastre sunt ok dar nu gasim ceva care sa semene mai mult cu originalul? Edited October 10, 2006 by 6749 Link to comment
SORAN Posted October 10, 2006 Author Share Posted October 10, 2006 Se pot face si cu alb daca imi lasati cadranele clasice sa lucram dupa ele sa facem ceva interesant...adica nu din hartie! Link to comment
Mammut Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Salut, vreua sa-mi schimb originalul cu asta. Macheta va fi executata din plastic pt gravura Rowmark, prin gravura laser, deci pot sa reproduc exact forma originalului. Imi poate spune si mie cum se desface bordul, acele si ce o mai fi prin spate. Merci. Link to comment
raskala Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 (edited) Ne-ai lesinat cu bordul asta. Daca ti-a promis cineva ca il poate face posteaza si ceva detalii(pretul, etc...) Edited November 22, 2006 by tolin_afc Link to comment
Mammut Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 (edited) eu il fac, am la munca o masina laser, am material, grafica imi apartine, vreau doar sa stiu cum se demonteaza. Nu m-am gandit sa fac afaceri din treaba asta. Edited November 22, 2006 by tolin_afc Link to comment
ToPser Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Pai ne intereseaza ,baga la bursa ,bordul acele se scot foarte usor !!! >- Link to comment
dreaQ Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 eu il fac, am la munca o masina laser, am material, grafica imi apartine, vreau doar sa stiu cum se demonteaza. Nu m-am gandit sa fac afaceri din treaba asta. Te ajut cu placere la demontat. Ba chiar mai am si cadranul in format vectorial la dimensiunile (aproape) corecte. Daca te hotarasti imi dai pe PM. Link to comment
Mammut Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Am reusit sa demontez si bordul. Sper doar ca am pus bine acul de la vitezometru S"> In weekend ma apuc de treaba, va tin la curent cu rezultatul. Link to comment
matizutzu Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 (edited) Eu unu mi-am facut singur bordul..si cred ca mi-a reusit si bordul si consola mare smecherie nu este si mi-am mai schimbat si ledurile de la semnal de pe bord,se vede bine...cumparatu ledurilor a fost mai greu montare usoara 2 h mi-a luat cu totul Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Nu mai folosi limbaj IRC Edited December 23, 2006 by Mircea Link to comment
guliver Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Cat e sa albastriti bordul la o solenza? Link to comment
nini007 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Hai ca ma bag si eu in seama... Inca mai astept sfaturi de la Soran si de la altii, pe ce as putea sa printez sau ce sa fac ca sa dispara umbrele de la mecanismul kilometrajului... S"> Link to comment
SORAN Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 Procedeul de realizare a cadranelor e altul...cu print nu prea merge. Link to comment
nini007 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Salut Daca vin cu modelul, ai cum sa ma ajuti??? Si inca ceva... cat face deranjul tau??? Link to comment
tolin Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Nu mai functioneaza mesajele private sau aveti impresia ca sunteti pe chat ? Link to comment
nini007 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Nu mai functioneaza mesajele private sau aveti impresia ca sunteti pe chat ? Ce sa fac daca sunt mai ametit si habar n-am sa folosesc forumul,... scuza-ma te rog... Link to comment
Dr.L Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Cum nici macar bec nu mai aveam(nici soclu,nici fire,nimic!),am bagat niste leduri : Si schema electrica: Bine ca macar scrumiera are bec,asa ca de acolo alimentez jucaria Ledurile nu sunt conectate direct prin rezistente,ci sunt alimentate de la un regulator,cu 8V,indiferent de tensiunea pe instalatia electrica-astfel ledurile nu palpaie in functie de tensiunea pe acumulator si au o durata de viata maxima(in caz contar,ori ardeam ledurile cand aveam tensiune mare pe instalatie,ori luminau mai slab cand tensiunea era mica) Am incercat sa pun cat de cat ledurile in serie,ca sa am caderea de tensiune(si putera disipata inutil) pe rezistente minima Grupurile de rezistente in serie/paralel le-am pus pentru ca nu aveam la indemana valorile necesare(pt o singura rezistenta) Ledurile verzi sunt superluminoase,cele normale sunt mult mai slabe Toate ledurile sunt de 3mm Plasticul original(nu m-am gandit sa-l pozez si inainte de modificare) l-am taiat cu o minifreza(sau minibormaisna) incat sa distrubule lumina cat de cat uniform(se putea si mai bine) Ledurile le-am lipit de plasticul transparent cu ceva lipici de la bison(daca se arde unul trebuie sa fac alta gaura) ia restul elementelor(rezistente,fire,regulatorul) cu plastic(silocon) cald-glue gun-ca sa fie bine fixate dar sa pot sa si indepartez lipiciul la nevoie O sa mai urmeze si alte leduri,insa nu prea am timp Link to comment
banzay Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 (edited) Orga de lumini De ce nu ai postat in alta parte ca mai erau 1-2 topicuri de genul asta Eu zic ca trebuia sa mergi pe rosu/alb (vad casetofonul) sau pe alb neon simplu Ca si calitate a iesit super...dar prea multe culori mi se par mie... Edited March 23, 2009 by banzay Link to comment
BogdanG Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Problema la aceste modificari este ca necesita mult timp pentru teste, lumina nu iese omogena din prima incercare, in rest iese exceptional. Spor la treaba doctore Link to comment
ToPser Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Eu zic ca te-ai complicat putin dar rezultatul final este Link to comment
Dr.L Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 ms de aprecieri! intr-adevar nu iese din prima,insa acum cam stiu ce-i de facut referitor la culori,nu m-am gandit sa-l asortez cu cd-ul ),desi nu e o idee rea. pe rosu arata decent,pe alb nu mi-a placut Link to comment
banzay Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 (edited) In orice caz orice ai face sa nu te atingi de ledurile de la rece/cald, au iesit mult prea bine Ia incearca un alb neon, eu am vazut un tico cu asa ceva, doar cu 1 led care se punea in soclul normal si arata bine...dapai la tine cu vreo 2-3 ar arata super in viziunea mea Si sa il si asortezi cu mp3-ul, in loc de portocaliu, pui leduri rosii PS: un fel de calculator pt rezistente, etc http://led.linear1.org/led.wiz Edited March 23, 2009 by banzay Link to comment
Dr.L Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 pai la asta nu mai umblu,ca am schimbat de 2 ori acelasi led(neatentie+sursa reglata peste anduranta ledului),m-am plictisit deja de umblat la el(asta e varianta beta,cu taieturile oblice langa ledul din mijloc,ca sa uniformizez lumina) cu un singur led in locul becului,abea vezi daca e aprins sau nu,acum depinde si de led,eu ma refer la cele normale(adica nu de putere mare) de 3-5mm) ms de link,il cunosc oricum,eu prefer sa mi le calculez pe foaie,dupa ce testez caracteristicile ledului(tensiune si curent vs temperatura) si dup-aia compar rezultatele de pe foaie cu cele practice(ca niciodata rezistenta reala nu e fix cat deca de pe foaie,diferenta de luminiozitate ledului e de obicei nesemnificatica) daca vrei ceva detalii despre uniformizarea luminii(pilitul ledurilor si taierea plasticului) sau alte d-astea sa-mi spui "> Link to comment
Aygun Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Well done man! Good work! Cand schimbi becurile din bord cu led-uri Link to comment
madkat Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 frumos! si in sfarsit vad pe cineva care "home-made" isi pune su un lemeu nu doar rezistente! Link to comment
tolin Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Eu astept pe unul care sa puna o sursa de curent constant, eventual reglabila, in loc de ce se pune pana acum. Link to comment
Recommended Posts