Jump to content

Modificare iluminare habitaclu Tico

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 weeks later...

Iluminarea indicatoarelor eu zic ca e ok. da dracusorul ala nu prea imi place :P Da fiecare are alte gusturi! In clujul asta nu mai aduce nimeni leduri de 3mm de 6 saptamani. Nu stiu ce dracu se intampla. s-au oprit chinejii cu vaporu la o cafea si au uitat sa mearga inapoi la lucru? =)) Funny da trist. Azi iar am dat o tura pe la magazine sa intreb si inca nu au adus ...

• 2 months later...

Am facut si eu o modificare simpla la Tico. Am schimbat becurile clasice cu 2 leduri de pozitie. Practic in fiecare soclu sunt 4 leduri alb neon. Numai ca intensitatea pe bord nu este uniforma si dupa cum vedeti in poza de la 60 la 120 capata o tenta de verde. La inceput nu mi-a placut, dar acum dupa un drum mai lung e chiar ok pentru ca nu " iti sare in ochii ". Oricum am o lumina mult mai puternica decat vechile becuri si acum vad si cele 2 indicatoare apa si benzina. Inainte ma chioram sa vad ce indica. Am schimbat totodata si becul de pe consola centrala, iar acum am 1 led rosu. Se vede ok, dar vreau sa ii mai montez unul si pentru partea de jos pentru ca nu are aceasi intensitate cu randul de sus. Dupa ce termin o sa fac o poza sa vedeti si voi.

post-22261-0-08327100-1302596300_thumb.jpg