NightClub Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Vand 4 Jante Tabla 4x100 R14, sunt de cielo/espero. Sunt in stare foarte buna, nu sunt ruginite, nu sunt lovite, zgariate sau cu alte probleme. Pretu pentru toate 4 este de 120ron! Au niste anvelope, nu sunt de iarna, sunt de vara si ca marime 155 65 Numar de telefon 0726 832 956 Link to comment
Dj_Dark Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 O poza ceva? Sunt potential interesat. Link to comment
big2shae Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 DJ-ule, va trebui sa ne batem pentru ele asta in cazul in care sunt bune. Link to comment
emathe Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Pune te rog o poza , sa vad exact dimensiunile jentilor. Link to comment
Dj_Dark Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 (edited) Le-am vazut noi ieri. Nu sunt de pe cielo ci cred ca de pe kadett ceva, fiindca sunt cam inguste, se potrivesc la prezoane si gaura centrala insa nu cred ca se pot pune cauciucuri 185 pe ele, J-ul e undeva la 4,5 din ce am reusit sa disting si ET-ul mai mic decat 49 standard de cielo/espero. Cauciucurile montate erau ceva cu 155 si sateau la fix, probabil merg si 165 dar mai mult nu cred. Cred ca merg pe matiz totusi cu alte cauciucuri. Edited November 5, 2010 by Dj_Dark Link to comment
argon Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 nu au cum sa mearga pe Matiz daca se potrivesc pe Cielo/Espero, nici la prezoane, nici la gaura de centrare. Link to comment
KumKum Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 fftopic: M-am saturat de cei care vand si nu stiu ce vand si care te pun pe drumuri de pomana, in cazul tau DJ a fost mai simplu ca ai avut cum sa le vezi inainte de a le "cumpara" dar daca era un client din alta localitate isi dadea cu barda in oua cand vedea pe ce a dat banul... Link to comment
NightClub Posted November 6, 2010 Author Share Posted November 6, 2010 (edited) eu asea credeam...asea mi-a zis si mie cineva, acuma stiu ca nu prea merg pe 185 bla bla bla. Asea ca KumKum culca-te si lasa profetiile ca nu te salveaza Iisus ca esti mai intelept decat restu. Te saluta nenea Nightclub. on topic: jantele sunt de opel se pare, cu et 45, 4,5J si tot la 100ron sunt!!! Numai bine! Edited November 6, 2010 by NightClub Link to comment
KumKum Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 fftopic: Si ce te iriti asea nenea, nu suporti criticile, asea, baga datele exacte nu presupuneri sa inteleaga tot romanul ce vinzi nu sa bata drumurile de pomana... Link to comment
nluncasu Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 fftopic: Si ce te iriti asea nenea, nu suporti criticile, asea, baga datele exacte nu presupuneri sa inteleaga tot romanul ce vinzi nu sa bata drumurile de pomana... Fiti mai ingaduitori,nu toti sunt experti.Daca va ajuta cumva,pot spune ca ar merge, poate, la un Chevrolet Aveo ca roti de iarna.Au diametrul,au gaura de centrare,au ET-ul,au gaurile potrivite.Sunt insa,cam inguste,dar,cum iarna se recomanda anvelope mai inguste,poate ar merge unele.Acum, uitandu-ma pe calculator,constat ca,la latimea respectiva,se poate monta maximum 165.Sper sa foloseasca celor interesati,de acum incolo. Link to comment
Dj_Dark Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 @kumkum Eu am fost cu cineva sa le vedem, neavand poze si nici dimensiuni la cauciucurile montate, daca erau din alt oras nici nu ma uitam la ele, asa, pretul era bun si erau aproape, merita vazut, nu mai fi asa vehement . Ai partial dreptate, insa un potential client interesat trebuia sa intrebe aceste dimensiuni nu sa cumpere chestii online prosteste Link to comment
Recommended Posts