zamfe Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 si unde as putea sa pun acea incinta? sa decupez policioara din spate? nu stiu daca am loc de butelie... Link to comment
Cumnatu Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 (edited) Sigur ai loc de butelie. Pentru Helix Precision 8" iti trebuie incinta de 9L care e ceva de dimensiunea unei foi A4 adanca ( 3D vorbind ) cam de 13 cm. Totul e ca trebuie amplificat serios. Snu e nevoie sa decupezi in spate nimic, pur si simplu dezafectezi / scoti difurile de pe spate si automat pe acolo o sa iti vina zdravan sunetul. O sa ai un bas reflex practic. Bine, calitatea vine cu mult efort, nu numai scule bune ci si antifonare, cablaje, HU bun cu reglare time alingment samd. Edited October 24, 2008 by Cumnatu Link to comment
za_george Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 buna ziua...am cautat prin forum si nu am gasit nicaieri schema electrica audio la cielo gle...mi-am achizitionat un radio cd, si cand sa il montez mi-am facut cruce ce am gasit prin spate pe la ala vechi..zeci de inadituri, scurtcircuite (la un hop imi mergea difuzorul, la alt hop nu, si tot asa...poate cineva sa ma ajute cu schema elctrica ?m-ar interesa mult si ce semnifica culorile cablurilor, daca nu au fost si astea schimbate.. numai bine, multumesc Link to comment
cris06 Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Uite: Numerotarea pinilor la mufa verde din casetofon o identifici dupa culorile cablurilor. E posibil sa aiba numere la pini in relief. Instal._audio_Cielo.pdf Cod_culori_cabluri.pdf Link to comment
madkat Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 numerotarea mufei - dupa schema de pe cassul original Link to comment
Rafi Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Salut am si eu o intrebare cum fac si eu sa pun tot difuzoare de 13cm la nubira II ca vad ca nu prea am cum pentru ca majoritatea difuzoarelor au prindere in 4 suruburi..cum sa fac dau jos acel suport de acolo sau prind asa peste ...? Link to comment
meconu Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Luat una bucata perechi boxe Hertz Coaxial Dieci DCX 100. Totul depinde de gusturi. Dar din punctul meu de vedere merita investiria data. Excelente. Sunet curat, bass bun... nu sunt bune pentru amatorii de bass puternic si duduiala. Aveam o indoiala intre Hertz si DLC. Si nu regret alegera facuta. Acum... urmeaza boxele spate.Am o intrebare... cotrobaind prin portbagaj si aruncand o privire la boxele spate, am vazut ca la firul de leagatura intre cele 2 boxe mai exista o mufa. Stie cineva pentru ce este acea iesire? Cumva pentru subwoofer? sau pentru alta boxa? Te ai chinuit cu montarea lor sau au intrat repede? Link to comment
Cumnatu Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 E pentru lampa de frana suplimentara. Link to comment
Miste_R Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Boxele mele din spate dau semne de oboseala. Imi poate spune cineva ce tip/dimensiuni etc. sa caut, pt a se potrivii exact,fara modificari in lacasul celor vechi? Le-am cautat pe net pe cele originale daewoo dar nu gasesc. Link to comment
Mircea Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) Salut am si eu o intrebare cum fac si eu sa pun tot difuzoare de 13cm la nubira II ca vad ca nu prea am cum pentru ca majoritatea difuzoarelor au prindere in 4 suruburi..cum sa fac dau jos acel suport de acolo sau prind asa peste ...? Mah, dar ce cauta usa de la Nubirika in postul tau? Ia sa platesti drepturi de autor Daca pui fara adaptoarele de plastic o sa zbarnaie ca dracii tabla aia. Eu pusesem niste LG-uri de 13 cm care se auzeau foarte bine, cu mici modificari la inelele alea (am dat alte gauri de fixare a boxei) Edited January 27, 2009 by Mircea Link to comment
Rafi Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Mah, dar ce cauta usa de la Nubirika in postul tau? Ia sa platesti drepturi de autor Daca pui fara adaptoarele de plastic o sa zbarnaie ca dracii tabla aia. Eu pusesem niste LG-uri de 13 cm care se auzeau foarte bine, cu mici modificari la inelele alea (am dat alte gauri de fixare a boxei) o bere ca sa trecem peste drepturi ...bun pe fata am inteles am mai vorbit cu cineva pe un forum specializat audio si au zis acelas lucru+sa antifonez usa acum pe spate nu stiu cum sa fac m-am uitat pe acolo sunt o gramada de suruburi de desfacut si ce ma sperie si sunt sigur ca asa este trebuie sa dau jos si ornamentele de pe stalpi din spate ca sa pot sa scot polita sa ajung la difuzoare asa este ? Link to comment
andreib Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) Daca vrei sa le schimbi tot cu boxe de 16.5 nu cred. Poti da jos doar capacele de la plastic de la boxe, care is prinse cu 2 suruburi fiecare dinspre portbabaj in sus, iar apoi ai acces la suruburile de prindere a difuzoarelor. O sa ai nevoie de o surubelnita in cruce cu cap magnetic sa le pui inapoi suruburile alea, daca nu te vei chinui o gramada. Boxele mele din spate dau semne de oboseala.Imi poate spune cineva ce tip/dimensiuni etc. sa caut, pt a se potrivii exact,fara modificari in lacasul celor vechi? Cred ca vin boxe normale de 6x9 inci fara modificari, dar mai bine dai un PM lui wolfman, ca el le-a schimbat. Edited January 27, 2009 by andreib Link to comment
Miste_R Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Multumesc,o sa vb cu el. Intre timp am gasit si un fel de "ghid" pt diferite marci. http://www.mobiletoys.com/partners/jbl/Default.aspx Link to comment
Rafi Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Daca vrei sa le schimbi tot cu boxe de 16.5 nu cred. Poti da jos doar capacele de la plastic de la boxe, care is prinse cu 2 suruburi fiecare dinspre portbabaj in sus, iar apoi ai acces la suruburile de prindere a difuzoarelor. O sa ai nevoie de o surubelnita in cruce cu cap magnetic sa le pui inapoi suruburile alea, daca nu te vei chinui o gramada. > sa dea Cel de sus sa fie asa usor cum zici tu o sa ma uit maine Link to comment
Rafi Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 super asa este cum ai zis am scapat lejer ms "> Link to comment
yonutz90 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 salut! mi-as schimba si eu boxele spate la cielo,ca cele vechi sunt cam obosite. m-am gandit la acestea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...ackmaxx_BMX_63/ conectate doar la mp3. le-a ascultat cineva? Link to comment
bella Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Salut, Am un Alpine CDE-9846R si as vrea sa schimb boxele originale de pe fata. Ce recomandar aveit la maxim 150RON. Nu intentionez sa montez si amplificare pe masina. Merci. Link to comment
madkat Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 (edited) parerea mea despre boxele din bord de la cielo e vreo doua pagini mai sus la cat de stramt si fara cutie de rezonanta e acolo - nu merita mai mult daca erai din Buc te invitam joi sa auzi boschmann-urile mele Edited March 3, 2009 by madkat Link to comment
Rafi Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) va rog frumos imi spune si mie cineva unde gasesc rama adaptoare pentru nubira II am tot cautat si gasesc doar pentru matiz http://www.seleniu.ro/rama-casetofon-daewo...0097-p-368.html Edited April 8, 2009 by Rafi Link to comment
madkat Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 pai si... nu se potriveste? din ce imi aduc aminte cassul de nubira era identic cu cel de matiz... Link to comment
Rafi Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 hmm pai nu am de unde sa stiu daca se potriveste sau nu atata timp cat acolo scrie ca este pentru matiz Link to comment
madkat Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 bun... desfa pe acolo si vezi cum e prins - din ce stiu - tot cu niste "urechi" in 2 suruburi laterale si cate un pin "de ghidare" la fiecare ureche daca e asa e fix ca la matiz - deci rama merge ca sa nu mai zic (,) ca la matizul care l-am avut pe mana acum niste ani am montat un mp3 "normal" confectionand din tabla doua urechi similare celei de la sina aia - prinse in nituri de sina mp3-ului si asta pentru ca sina aia de cumparat nu se potriveste cu sistemul de "blocare antifurt" a majoritatii HU-urilor aftermarket... Link to comment
Rafi Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) > una bucata surubelnita dreapta putina forta si rezultatu a fost "> sa desfacut usor,una din cleme sa opus putin da am luat-o batraneste ) si am desfacut-o Edited April 8, 2009 by Rafi Link to comment
Recommended Posts