yneedlove Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Ms, iam dat singur de cap, numai ca uneori cand deschid portbagajul,se ridica si antena Link to comment
andreitentean Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 uite o poza de pe net atentie la boxa Masina din poza a fost a mea. daca as stii cum sa o gasesc as face tot posibilul sa o cumpar inapoi. Poate ma ajuta careva cu informatii. 1 Link to comment
chymih Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 de unde pot cumpara si eu tweetere cu tot cu carcasa de plastic pentru o nubira II ?? Link to comment
smv Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 (edited) La "o aruncatura de bat": http://www.pieseautoradacini.ro/electrice/26815-Difuzor-oglinda-Nubira-2.html; Au si capacele din plastic interioare (la sectiunea "caroserie interior"; ceva pana in 4 lei). Edited April 24, 2014 by smv Link to comment
chymih Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 La "o aruncatura de bat": http://www.pieseautoradacini.ro/electrice/26815-Difuzor-oglinda-Nubira-2.html; Au si capacele din plastic interioare (la sectiunea "caroserie interior"; ceva pana in 4 lei). multumesc Link to comment
tunning4life Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Imi puteti spune va rog cum procedez sa scot casetofonul original de pe un espero? Am scos plasticul care acopera maneta de viteze, cutia de casete, dar mai departe? Link to comment
tunning4life Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) Scuzati double post-ul dar nu cred ca mai pot modifica. Am reușit sa schimb casetofonul vechi astazi. Pentru cei ce se mai izbesc de problema mea scriu un mic tutorial: 1. Se vor scoate cele 4 suruburi de pe rama de plastic a casetofonului 2. Se introduc 4 tije lungi in gaurile șuruburilor 3. Se apasa putin spre exterior si se trage, astfel va iesi Trebuiesc niste tije destul de subtiri, dar iese destul de usor daca ai tot ce trebuie. Nu se desface cutia de casete, scrumiera, aeroterma, sau orice altceva Edited November 6, 2014 by tunning4life Link to comment
tomasinio Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Stiti daca pot pune boxe de 16.5 cm in usile din fata pe un cielo 2004 cu panoul de la geamurile electrice langa frana de mana? Link to comment
Viktor Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Care ar fi explicatia a 4 iesiri cind defapt scrie 2x45W pe jucaria in cauza? Link to comment
Viktor Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 N-avem muzicieni in zona ? Link to comment
Edy91 Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Poate are intrare pe high level. Link to comment
Viktor Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Habar nu am, Edy. Ii montat , suna frumos, curat ... Ma nelinisteste celelalte doua iesiri . Maisina donatoare e un Volvo cu o sonorizare grozav de buna (cel putin mie unu mi-a placut dintotdeauna) dar si acolo doar pe doua au fost legate (portiere spate) . Link to comment
tunning4life Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Difuzoare in serie. Cresti impedanta, nimic neintalnit pana acum. Casetofonul original de espero si probabil si cielo mai vechi avea 2 iesiri de 25w si se aude mult mai bine decat multe pocnitori din comerț Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Tapatalk Link to comment
koss_x_treeme Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 (edited) Se auzea pe naiba trunkul ala de cielo mai bine ca un sony de 4x45w spre exemplu. Difuzoarele stock de cielo nu duceau mai mult de 10-15w bucata. Astea de acum macar au 50w reali. Eu am vrut sa-mi iau un sony MEX-XB100BT de 4x100w si 4x40W RMS reali dar m-au nenorocit africanii si mi-au vandalizat masina si am fost nevoit sa o vopsesc aproape total. Edited September 10, 2016 by koss_x_treeme Link to comment
Geo_ZGA Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Exista muzica si in afara de Sony... cu exceptia celor medium spre high si high end (pe care nu ni le permitem), Sony sunt niste basini. In materie de playere, exista Pioneer, Alpine, chiar si Kenwood. La difuzoare lista e mult mai lunga si nu, nu include Sony ) Link to comment
tunning4life Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 N-am atacat sony, dar geo are dreptate. Decat sa dau 200 de lei pe un player sony, am mai pus 50 de lei si am luat un pioneer, si se aude mai mult decat decent pe difuzoarele masinii Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Tapatalk Link to comment
Viktor Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Ia-ti linistit un Sony, Koss, ca merg foarte bine . Si pioneru' tot pe corabia dinspre kina isi fac prezenta, asa ca ... poti scrie linistit cu o careoca orice altceva iti doresti , de nu-ti cade bine sigla sony. Link to comment
koss_x_treeme Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 (edited) Playerul ala de am zis de el a fost testat aici Eu am monentan un gt620U tot sony. Nu simt nevoie de subwoofer. (am si subwoofer si statie dar mai mult sta prin casa subwooferul decat sta in portbagaj) Voiam sa fac upgrade la instalatia audio dar poate la anul. Edited September 11, 2016 by koss_x_treeme Link to comment
Viktor Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 (edited) Nu mi-s fan Sony, da' am experiente placute pe urma siglei . Spre ex. volvosu (din cite am inteles) a venit din fabrica cu asta : si boxe (atit in bord cit si in portiere) sub semnatura volvo , studiou nu alta ... Sint si ragalii, da' pe undeva eu unu ma abtin a generaliza ca toate-s de cuvint urit. Apropo, scula din imagine, momentan, se vinde undeva in jur de 100 E, SH. Edited September 12, 2016 by Viktor 1 Link to comment
Mocanu Andrei Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Știți cumva ce se poate face cu policioara ca sa nu mai zdrangane de la bass, insonorizant ceva ajută? Link to comment
Dj_Dark Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Pai desfa si vezi ce zdrangane exact, dupa care fixezi, scoti ce e in plus 🙂 Vezi sa nu zdrangane defapt arcurile de la portbagaj, eu aveam o carpa bagata intre barele alea de torsiune. Link to comment
Recommended Posts