abunea Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Vand Leganza 2.0 SX, prima inmatriculare '99, 168.000km Reali, al doilea proprietar, geamuri electrice, oglinzi electrice, ABS, dublu airbag, Cd player Sony cu bluetooth, anvelope iarna Vredestein, motor segmentat ~5000km, schimbat recent amortizoare, brate suspensie spate, discuri +placute frana, toba finala. Masina se poate vedea in Bucuresti. Din cauza programului incarcat nu am reusit sa ii fac niste poze decente, o sa revin in cateva zile si cu pozele. Nu ma intereseaza schimb decat cu un Suzuki Vitara minim '95. Pret 2700 Eur Adrian Bunea 0768103213 Link to comment
abunea Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 (edited) Revin si cu pozele promise. Am uitat sa mentionez ca masina a fost tinuta cu huse, asa ca tapiteria de pe scaune este impecabila. O vand pentru ca deja mi-am luat o alta masina pentru oras, iar acum vreau un Vitara pe care sa mi-l pregatesc incet incet pt off-road. Edited November 9, 2010 by abunea Link to comment
Recommended Posts