Shenck Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Cum se chema device-ul din poza ? E mortalllll! La ce categorie se incadreaza? Link to comment
Shenck Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 trebuei permis pt asa ceva? Link to comment
VIPER Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Da, Cat. B. Au motoare peste 50cmc, si chiar daca aveau sub, nu stiu daca Legea la noi zice ceva de autoturisme sub 50cmc... Link to comment
Shenck Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Am sapat un pic si Costa cam cat Solenza, dar satisfactiile pe care le aduce un ATV sunt cu mult mai mari. In plus, poate fi pus la cele mai diverse munci agricole, Singurul dezavantaj este doar ca nu poate fi condus (legal) pe sosea. Poze Link to comment
Satori Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ... doar ca nu poate fi condus (legal) pe sosea. Link to comment
alx Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Se mai numeste si Quad. costa approx 3500 de euro la Paneuro. Vmax=40km/h Link to comment
iuzar Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 ...Poate fi condus si pe sosea!!!!!! M-am interesat si eu mai demult si exista un tip de ATV-uri, numit Street Legal care sunt autorizate sa circule pe sosele, au motoare zdravene si ai nevoie de permis cat. B pt ele... Kali poate sa va dea mai multe detalii...eu nu mi-am luat asa ceva deoarece viteza maxima pe care o dezvolta o chestia din-asta e doar de max 80 kmh... Link to comment
aztec Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 am vazut una ieri pe calea victoriei... cool nu cred ca ai avea curajul sa mergi cu mai mult de 80 cu ea ... nu prea sant de sosea Link to comment
steph Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 (edited) sunt mortaleeeee ... am mers undeva pe langa transfagarasan la o pastravarie cu asa ceva ... pe drumuri forestiere cerculete liniute max 80 pe ora de la 60 era pe rosu ... le-am rasturnat ... pe la vreo 60 am iesit de pe drum am rupt niste pomi am indoit cadru spart far la altu am umplut de ulei puntea spate cemaia fost tare au meritat toti banutii vreti si filmarea? ori pun un link la o versiune care se vede mai prost ori o sa pun in cursu serii un filmulet mai mare. sa vedeti cerculete sincron cu 2 atv-uri Edited April 11, 2005 by steph Link to comment
VAXXi Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 No, bine c-o venit unul care se pricepe Deci, aşadar şi prin urmare: se cheamă ATV sau forbic (din englezul four-bike, aşa a fost omologat la RAR, nu râdeţi). În principiu, sunt 2 tipuri: ATV-urile serioase, care costă peste 7-8000 € şi chiar sunt ţepene, rezistă la munci grele, tracţiune integrală ca lumea, li se pot monta şenile şi diverse accesorii gen plug/grapă (nu râdeţi), blablabla, şi alea de 3-4000 bucata care sunt mai mult plastic şi rezistă la plimbări uşurele, dar nu la teren accidentat, chestii-trestii. Motoarele sunt în jur de 500 centimetri cubi, se conduc cu B-ul, nu prea prind mai mult de 70-80 km/h (nu ăsta e scopul lor), au şi marşarier majoritatea, cutia de viteze e simplă (înainte, neutru şi marşarier), manetele de pe ghidon sunt frânele, acceleraţia e la deştu' mare de la mâna dreaptă. M-am dat şi eu cu aşa ceva, e interesant, dar doar dacă ai ce face cu el (pasiunea de a te plimba pe coclauri, unde nu intră nici maşinile de teren, sau să-l pui la treabă într-o fermă sau altă organizare agricolă). Link to comment
Maniaku Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Suuuunt super ATV-urile. Le rup in doua in fiecare vara si iarna la Predeal. Sunt perfecte pt. prostioarele de zi cu zi si fac niste cerculetee...mama mama. singurul lucru naspa: m-i se par cam piperate la pret Link to comment
steph Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 (edited) vaxxi> ce esti ma rautacios sunt si eu mandru a fost super tare ... pe vremea aia mergeam la scoala cu 40 sau mai rau 30 si la atvuri le-am dat pe o parte dreapta peste 80 filmat acu cum iesea de pe scala astea aveau 300 cmc si 13 cai. si desi am pierdut controlu si am intrat intr-o liziera si am sarit de pe el ducandu-se inainte si rupand cati-va copacei s-a spart un far si s-a indoit cadru din fata. aici era 800 mii ora in august la predeal stiu ca e mai scump Edited April 11, 2005 by steph Link to comment
cchrism Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Daca vreti sa vedeti ATVuri adevarate (ca si calitate dar si pret) aici: http://www.atv.com.ro/SpeedSite.eall Nota: nu sunt afiliat, nu am nici o legatura cu firma, doar am vazut reclama in drum spre Keoke (la paintball >- ). Daca e vreo problema se poate elimina mesajul. Link to comment
Recommended Posts