yannlepantrec Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Cat mai e cald hai sa ne intalnim sa punem tara la cale! Si in privinta noilor veniti se va aplica ritualul ne initiere propus aici. Asa ca HAI AFARA! Link to comment
paul_marines Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Cat mai e cald As veni si eu, dar tocmai pentru ca este cald nu pot sa-mi prezint anvelopele de iarna ...inca. Insa cum Mishu se oferi sa compenseze cu un frappe de Saint Mihail, nu pot pentru ca sa refuz asa oferta tentanta. Poate vine si Alex cu poze 3D despre noua achizitie si sa faca cinste la 6 luni cu un second rand de frappe asa de spriritul Thanksgiving -ului Huh ce de mai oportunitati. Ce ar mai merge si o plimbare prin delta. Edited November 12, 2010 by safari hunter Link to comment
yannlepantrec Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Mai greu ca tre' sa strangem cureaua de pe acum. Cu un rand de suc mai bine... Link to comment
MCojo Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Hehe si eu astept double FF de la stim noi cine... mai ales ca jantele si cauciucurile nu au senzor antibordura... ) Link to comment
Immortal Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Sper sa ajungem si noi, daca scap de nenorocitu' asta de virus Deh, asa-mi tre' daca n-am schimbat anvelopele... Link to comment
dreamlike Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Venim si noi ... fara cauciucuri, fara dovlecei dar pregatiti cu povesti si aventuri noi ... si tocmai ca e o toamna superba, nu sunt egoist si va dau si voua o gura de aer curat din Parcul Trivale, unde m-am batut duminica trecuta cu crema mountain bike-ului romanesc ... Link to comment
paul_marines Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Cu gura de aer intelegem si te admiram, dar cum ramane cu pozitia ta de pe podium langa d-ra zambareatza Sa intelegem ca poza ti-a fost facuta prin luneta de la Barrett ? Link to comment
Immortal Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Toata lumea merge pe burta, ah? Sambata asta are cineva chef de'un frappe? Nu controlam cauciucurile la intrare, deci poa' sa fie si tot-sezonu' sau doar-pentru-cand-e-cald... Link to comment
yannlepantrec Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Eu nu ajung. ("> Abia saptamana viitoare vin in CT. Link to comment
MCojo Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Hehe, nici noi nu ajungem de data asta... desi s-ar putea sa participam la intalnirea din dulcilii targ al Iesilor... Link to comment
dreamlike Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) Basescu il cheama pe Boc: Boc, le tai bugetarilor 25% din salariu! Am inteles sefu'! Dupa o luna il cheama iar pe marele prim ministru. Boc, mai vin bugetarii la munca? Vin sefu'! Mai taiele 25%! Am inteles sefu'! Luna urmatoare la fel si tot asa pana nu a mai avut ce sa le taie cand, il cheama din nou. Boc, mai vin bugetarii la munca? Vin sefu'! Cum mai, chiar daca le-ai taiat tot salariu??? Da sefu'! Hmmm ... pune-le ma taxa de intrare! Asadar, chiar si cu taxa de intrare, noi suntem prezenti la intalnire ... doar suntem bugetari ... ce casketa mea ... Am plecat la munca. Pa! Edited November 20, 2010 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Sunt consemnat la munca Link to comment
tolin Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Daca ai platit taxa de intrare, ramai. ) Link to comment
MCojo Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Si eu sunt consemnat, doar ce am terminat primul gratar pe ziua de azi de curcan si peste ... ... si nu a fost bun deloc... > Link to comment
Immortal Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 si eu m-am porcait cu "experimente" de la Pizza Hut?! Vreau curcaaaaaaaan Link to comment
paul_marines Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Daca ai platit taxa de intrare, ramai. ) Ai vre matale, dar sunt la Dachau la domiciliu fac curatenie. Mishu, tu faci thanksgiving scotian, kitrosule? Link to comment
Recommended Posts