norocica Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Desi aceasta zona a forumului nu este despre automobile, ma voi conforma, insa doar partial. Datorita faptulului ca acum cativa ani a ramas in pana la marginea orasului, Norococa, Matiza mea draga, m-a facut sa traiesc un moment special, transpus un pic mai tarziu intr-o piesa de teatru. Piesa este despre un El si o EA, doi, singuri, visand sa aleaga, justificand ce au ales, total desincronizati, cu dialog pierdut in monolog, pesonaje avand un pic din mine si cate ceva din toti ceilalti ...Matiza a dovedit a fi simultam scena si povestitorul, motivul, dar si ascultatorul replicilor din noi, simtindu-ne singuratatea chiar si cand vorbim celorlalti. Nu stiu daca piesa va fi jucata vreodata, important este ca a fost deja traita si aceasta este tot ce conteaza. Matiza face parte din familie si nu va fi vanduta niciodata cat traiesc, va imbatrini cuminte alaturi de mine chiar daca la un moment dat nu va mai trece de ITP. Pentru ca in sufletul meu este deja celebra (la rivalitate cu catelul), a fost si protagonista unei nuvele care are sa apara intr-un volum viitor. Voi ce amintiri dragi aveti? Cu tot dragul, M Edited November 12, 2010 by norocica 1 Link to comment
augustinionut Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Io am amintiri despre un pet de bere care abia de l-am terminat adineaori. Tu, la fel ? Link to comment
norocica Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Stiam ca bautura te face sa vezi lucrurile mai clar, pentru ca focalizezi perefect printre cele 2 vazute, ai demonstrat insa prin postarea ta, ca esti exceptia care confirma regula. Continua sa bei, esti pe drumul cel bun. Link to comment
BZN Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Fa-i jurnal de bord in sectiunea "masina mea"... Edited November 12, 2010 by BZN 1 Link to comment
augustinionut Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Sa vad io piesa aia de teatru cu Matiz in rolul principal, si apoi mai vorbim Link to comment
Tommy Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Inteleg ca dragostea pentru Matizuca a venit din faptul ca e muta, ca nu am auzit sa iti fi spus ceva, acolo abandonata pe marginea drumului. Mda, in cazul asta se apropie de idealul feminin. Ce pot sa zic.. multe urari de iubire eterna. Link to comment
DGT Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Sa o stapinesti sanatos, multi kilometri la bord ,fara evenimente rutiere. >- Link to comment
madkat Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Matizul ce a avut de a ramas in pana? Link to comment
TBird Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 I se terminase mina/cerneala... . In alta ordine de idei, sa o folosesti sanatos mult timp de acum inainte. Link to comment
Recommended Posts