Dr.L Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Am cumparat 3 butoane de geamuri electrice si cotiera cu prelungirea aia de pe o Nubira. Din pacate piesele nu se potrivesc proiectelor mele,asa ca as dori sa le schimb pe 2 butoane de geamuri electrice de cielo si o cotiera care se poate monta (nu prea greu) pe Tico. Prefer schimbul,eventual +/- diferenta. Butoanele sunt cu tot cu scoicile aferente. Link to comment
Cipriano Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Salut, Nu cred ca am ceva care sa iti ofer la schimb. Da si tu un pret la ele si eventual niste poze in plus. Multumim anticipat. Link to comment
Dr.L Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Cotiera e 40ron La butoane prefer schimbul,adica eu le-as da cu cat le-am luat (ieftin),dar de unde cumpar alt model de butoane tot ieftin? Ca achimb m-ar mai interesa si ce-i prin topicul asta: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/33999-cumpar-diverse/page__gopid__504880#entry504880 Daca chiar te intereseaza,fa-mi o oferta pe pm si ne-om intelege... Maine o sa incerc sa revin cu mai multe poze Link to comment
Dr.L Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Pozele promise: Cotiera: Si celelalte 2 butoane (primul e in primul post): Cotiera e cat se poate de negociabila si dispusa la schimb cu chestii utile (ocupa destul loc...si cum mie nu-mi e de folos...) "> Link to comment
Dr.L Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Cotiera 20 ron,imi ocupa mult loc degeaba Link to comment
Dr.L Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 Cotiera se doneaza!!! Link to comment
Recommended Posts