ciprian Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Am observat ca in momentul in care las pedala de frana (mai ales atunci) suna ciudat ca un frecat de cauciuc pe cauciuc. Ce poate fi, e grav ?! sau e ceva legat de anotimp. De functionat functioneaza la fel de eficient. Pana azi nu scotea nici un sunet. Am tico numai de 2 zile asa ca sunt habarnist. Link to comment
NFS Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Pai zi si de unde suna, de unde ti se parte ca vine sunetul... de la pedala, de la roti, de la motor... ca nu le-avem cu ghicitu'. Link to comment
ciprian Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 (edited) Cred ca vine de la pedala, sau roti ... in nici un caz de la motor Edited April 12, 2005 by Shenck Link to comment
alx Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 mdah... f precis... detectorul meu (care functioneaza mai mult prin previziuni in meta-temporal) zice ca ar trebui sa dai cu WD-40 pe angrenajele (am un lapsus...) pedalei si sa astepti 2 zile sa vezi daca mai scartaie. daca NU trebuie unsa (WD40 nu e o solutie de lunga durata), daca DA, o analiza mai prelungita cu vestitul si recunoscutul meu detector este necesitata. Link to comment
Recommended Posts